Curve Kurssi Reaaliaikainen (CRV / EUR)

curve-dao-token
curve-dao-token

Curve DAO Token (CRV)

Price
1,17

Curve tarjoaa markkinoille stablecoinien kaupankäyntiin erikoistuneen hajautetun pörssin. Curve kurssi on riippuvainen sen kysynnän ja tarjonnan tasapainosta, sekä sen oman alustan käytön kasvuvauhdista.Lue lisää Curve kurssiin vaikuttavista tekijöistä tästä artikkelista.

Osta Curve täältä 68% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Curve kurssi – Näin voit ostaa Curvea

 • capital toplist stb
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Optimoi strategiasi AI-analyysien avulla
  • Valitse yli 6000+ CFD-kohteen väliltä
  • Ilmaisia webinaareja, kursseja ja oppaita
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  8/10
  OSTA KRYPTO Lue arvostelu 79,17% yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa, kun he käyvät CFD -kauppaa tämän välittäjän kanssa.
  Sinun on itse harkittava, onko sinulla varaa ottaa suuri riski pääoman menettämisestä.
 • nordnet toplist stb
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Pohjoismaiden suurin sijoittamiseen erikoistunut palvelu
  • Suurin valikoima suomalaisia ja pohjoismaalaisia osakkeita
  • Saat pääsyn heidän sosiaalisen median kanavilleen
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  7/10

Curve kurssi on volatiilia sorttia, minkä vuoksi on erityisen tärkeää, että pidät sitä silmällä, varsinkin siinä vaiheessa, kun olet aikeissa sijoittaa siihen, tai käydä sillä kauppaa. Kryptovaluutan silmällä pitämistä helpottaa paljon se, että valitset itsellesi parhaan mahdollisen kaupankäyntialustan, jonka kautta ostat Curvea. Parhaat kaupankäyntialustat tarjoavat sinulle käyttäjäystävällisen kaupankäyntikokemuksen lisäksi kaikkea tätä:

 • Markkinoiden alhaisimmat palkkiot, joiden myötä tuottosi jäävät suuremmiksi
 • Laajan valikoiman kryptovaluuttoja, joihin voit sijoittaa, ja joilla voit käydä kauppaa
 • Reaaliaikaiset työkalut, kuten kurssitaulukot, uutisia ja raportteja

Erityisen tärkeää kaupankäyntialustaa valitessa on kiinnittää huomiota niiden helppokäyttöisyyteen, sillä sivuston selkeys pienentää virheiden tekemisen todennäköisyyttä. Jos haluat pelata varman päälle, suosittelemme sinulle eToron ja Capital.com kaupankäyntialustoja. Ne ovat selkeitä, halpoja ja erittäin monipuolisia palveluita kaikenlaiseen sijoittamiseen. Aloit sijoittaminen heti tänään!

Lue lisää Curvesta, sekä miten voit ostaa sitä.

Curve kurssi – mitkä asiat vaikuttavat siihen?

Curve kurssi on helpompi ymmärtää, kun tiedät mikä se on. Curve on hajautettu pörssi, joka on tarkoitettu nimenomaan stablecoinien treidaamiseen. Curve ei siis toimi pörssinä kaikille markkinoilla oleville kryptovaluutoille, vaan ainoastaan näille suhteellisen vakaille tapauksille. Mutta koska stablecoinien hinnat eivät pahemmin vaihtele, Curven pitää tuottaa likviditeettiä sen verkkoon jollain muulla keinolla. Tämän se on ratkaissut automaattisen markkinatakaajan (AMM) avulla, jonka kautta projekti pystyy hallitsemaan ja ylläpitämään alustansa likviditeettiä. 

Curve kurssi

Curve on rakennettu Ethereumin verkkoon, joten sen suojaus on korkeaa luokkaa, ja koko projektin toiminta perustuu Ethereumin tarjoamiin älysopimuksiin. Mutta entä Curve kurssi, mitkä asiat vaikuttavat siihen? Kryptovaluuttojen kurssit ovat hyvin riippuvaisia erityisesti niiden lohkoketjujen arvosta, ei niinkään itse kryptovaluutan arvosta. Lohkoketjun arvo taas riippuu sen kyvystä tarjota markkinoille jokin varteenotettava käyttötarkoitus. Curven CRV -kryptovaluutta ei siis itsessään ole välttämättä minkään arvoinen, vaan sen arvo pohjautuu sen lohkoketjun, eli verkon suosioon (eng. network value). Curven protokollan käyttö taas vaatii nimenomaan CRV tokeneiden käyttöä, mikä hyödyttää koko projektia sen arvon kasvun saralla. 

Tämä näkyi esimerkiksi vuonna 2021 Curven kurssitaulukolla, kun Curse houkutteli paljon uusia käyttäjiä, mikä nosti Curve kurssi n hyvään kasvuun. Mutta miten se, että Curve tukee nimenomaan vakaina pidettäviä stablecoineja vaikuttaa sen kurssin kehitykseen? Käydään ensin läpi, mikä on stablecoin: Stablecoinit ovat kryptovaluuttoja, joiden arvo on sidottu johonkin fiat-valuuttaan. Curve ei itse ole stablecoin, mutta esimerkiksi Maker -nimisen protokollan hallinnoima stablecoin, DAI on sidottu Yhdysvaltain dollarin arvoon, mikä tarkoittaa sitä, että Makerin avulla sen arvo pyritään pitämään mahdollisimman tasaisena. 

Vaikka Curve takaa stablecoineille likviditeettiä, ja näin toimivan alustan niiden kaupankäyntiin, Curve kurssi itse voi siitä huolimatta vapaasti nousta ja laskea markkinan mukana. Ja niin se on tehnytkin! Curven kohdalla kannattaakin muistaa, että Curve kurssi on jopa kryptovaluuttojen mitalla volatiili krypto. Se on myös altis koko kryptomarkkinoiden tilan vaihteluille. Vuosi 2021 oli juhlan aikaa kryptovaluutoille, mikä johtui suurelta osin siitä, että tietoisuus niistä, ja sitä mukaa kiinnostus niitä kohtaan kasvoi hurjasti. Myös Curve kurssi hyötyi koko alan kasvusta. Mutta kevät on aina kryptovaluutoille laskun aikaa, joten juuri nyt voisi olla oiva aika ostaa Curvea ennen kuin sen hinta taas nousee.

Kysyntä ja tarjonta vaikuttavat Curven hintaan

Vaikka kryptovaluutat eroavat perinteisemmistä sijoituskohteistamme, ja niiden arvon koostumisesta paljon, on yksi asia, mikä pätee samalla tavalla sekä osakkeisiin, että kryptovaluuttoihin: kysynnän ja tarjonnan laki. Kuten mainittiin, Curve kurssi voi hyvin, kun sen protokolla houkuttelee paljon käyttäjiä käymään kauppaa stablecoinien kanssa. Mutta jos kryptovaluuttojen treidaajille ei yhtäkkiä kelpaisikaan CRV -valuutta, jolloin sen tarjontaa olisi enemmän kuin kysyntää, Curve kurssi voi laskea.

Kysyntä ja tarjonta vaikuttavat siis hyvin vahvasti kryptovaluuttojen kursseihin, sekä niiden kehitykseen nyt ja tulevaisuudessa. Tästä johtuen juuri Curven käyttötarkoituksella on sen arvon kehitykseen niin suuri merkitys. Se myös tarkoittaa sitä, että toisin kuin talousuutisissa usein näkyy tehtävän, kryptovaluuttoja ei tule koskaan verrata suoraan perinteisiin sijoituskohteisiin, kuten osakkeisiin tai fiat-valuuttoihin ja niiden arvon kehitykseen. Esimerkiksi fiat-valuuttojen käyttötarkoitus on yksi ja sama kaikille valuutoille, kun taas jokainen kryptovaluutta tarjoaa itse valuutan lisäksi syvemmän käyttötarkoituksen. 

Staking on myös yksi tärkeimmistä Curven tarjontaan liittyvistä tekijöistä. Staking on prosessi, jossa sinulla on mahdollisuus tienata lisää kryptovaluuttaa korkona, kun talletat kryptovaluuttaa sen lohkoketjuun tietyn määrän tietyksi ajaksi. Tällä prosessilla myös luodaan uutta kryptovaluuttaa. Tämä on kaikki palkittavaa toimintaa. Käytännössä staking vaikuttaa Curve kurssi in niin, että kun Curven kysyntä markkinoilla nousee jyrkästi, se ylittää tarjonnan määrän, minkä seurauksena Curve hinta lähtee nousuun. 

Sitten on vielä se kysymys, että miten perinteisen talouden kunto yleisesti vaikuttaa kryptovaluuttoihin, onko Curve kurssi niiltä suojassa? Ainakaan tällä hetkellä esimerkiksi talouskriisit eivät heijastu kryptovaluuttojen arvon kehitykseen, mutta talouden huonoina aikoina on viime vuosina ollut nähtävissä mielenkiintoinen muutos: kun perinteisellä taloudella menee huonosti, sijoittajat kääntyvät nykyään useammin kryptovaluuttojen puoleen kullan sijasta. Tämä taas automaattisesti lähtee nostamaan niiden arvoa. 

Miten Curve kurssi kehittyy tulevaisuudessa?

Tämän artikkelin kirjoitushetkellä Curve CRV hinta on vähän päälle 3 dollarin paikkeilla per token, eli se on parissa viikossa laskenut noin 40 sentin verran. Tammikuun alussa 2021 CRV kävi pitkästä aikaa kunnollisessa hintahuipussa, jolloin sen hinta oli 6,50 dollaria per token, mutta sen jälkeen sen matka kurssitaulukolla on ollut volatiilia. Rajusta volatiliteetistaan huolimatta alan asiantuntijat luottavat Curven kasvuun, sillä se on nopeasti noussut yhdeksi tunnetuimmaksi ja varteentotettavimmaksi DeFi -projektiksi. Tästä johtuen sen kasvuun myös jatkossa uskotaan lujasti. 

Curve kurssi

Curve tarjoaa ennen kaikkea pörssin stablecoineille, minkä vuoksi sen kohdalla on tärkeää miettiä erityisesti sitä, että minkä tyyppistä sijoittamista haluat harjoittaa? Oletko hakemassa hyvää kohdetta pitkän aikavälin sijoittamiseen, vai kiinnostaako sinua spekulatiivinen kaupankäynti? Curve sopii hyvin spekulatiiviseen kaupankäyntiin, ja vaikka sen päätarkoitus on tarjota stablecoineille pörssi, sen kysynnän kasvu kryptomarkkinoilla on pitänyt Curve kurssi pinnalla hitaammasta alkuvuodesta huolimatta. Sen volatiilisuus on kuitenkin erinomainen houkutin aktiivisesti treidaaville sijoittajille.

Lisäksi Curve on erityisen kiinnostava sijoituskohde niille, joita kiinnostaa nimenomaan kryptoprojektissa mukana olo henkilökohtaisesti. CRV token antaa mahdollisuuden päästä kiinni stablecoinien kasvavaan markkinaan, sekä ansaita passiivista tuottoa tallettamalla näitä stablecoineja Curven verkkoon. Ja tämän kaiken sivussa käyttäjä voi ansaita myös sillä, jos Curve kurssi nousee yhtä hyvin kuin syksyllä 2021. Turvallisuuden saralla Curve on vakaalla pohjalla, sillä Ethereumin verkkoon rakennettuna kryptona, se hyötyy Ethereumin vahvasta suojauksesta. 

Osta Curve täältä 68% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Curve?

Curve CRV on Ethereumin lohkoketjuun rakennettu hallintatoken, jonka avulla kontrolloidaan yhtä markkinoiden suurinta stablecoinien pörssiä.

Miten Curve kurssi kehittyy tulevaisuudessa?

Curvessa nähdään runsaasti kasvupotentiaalia, ja jos sen kiinnostavuus pysyy edellisvuoden tasolla ja nousee, sillä on edessä erittäin valoisa tulevaisuus. Lisäksi se hyötyy DeFi -markkinoiden kasvusta.

Miten voin ostaa Curve CRV?

Osta Curve helposti ja nopeasti eToron kaupankäyntialustalta: rekisteröidy palveluun, siirrä tilillesi rahaa ja osta Curve tänään!

Mikä on Curve hinta?

Curve hinta, kuten kaikkien kryptovaluuttojen hinnat, muuttuvat päivittäin, joten tarkista aina reaaliaikainen Curve kurssi tältä sivustolta.

Minkä hintainen Curve on vuonna 2025?

Analyytikot uskovat Curven kasvuun pitkällä aikavälillä, mutta arviot sen hinnasta vuonna 2025 vaihtelevat rajusti 4 – 40 dollarin välillä per CRV token.

Onko Curve hyvä sijoitus?

Curven kysynnän kasvu sai sen arvon kasvamaan runsaasti vuonna 2021, ja tämän suunnan uskotaan jatkuvan edelleen. Se sopii sekä aktiiviseen treidaamiseen, että pitkän aikavälin sijoituskohteeksi.

Teresa Maria

Teresa Maria on monipuolinen sisällöntuottaja, jolla on laaja kokemus sijoittamisesta ja kryptovaluutoista. Hänen Osakekoululle tuottamien sijoitusoppaidensa avulla sinustakin voi tulla ammattisijoittaja alta aikayksikön.

Katso kaikki artikkelit tekijältä Teresa Maria