Coinmotion arvostelu ja opas (2022)

Coinmotion on suomalaisille erinomainen alusta aloittaa kryptosijoittaminen! Kryptovaluutat ovat sijotuspiirien musta lammas, ja Coinmotion on erinomainen alusta niihin sijoittamiseen. Koska kryptovaluutat ovat vielä niin uusi, ja monille tuntematon sijoituskohde, kannattaa valita kaupankäyntialusta huolella. Tällöin vältyt turhilta kommervenkeiltä esimerkiksi siinä vaiheessa, kun haluat nostaa kryptosijoitustesi tuotot tilillesi.

Mutta mistä tunnistaa hyvän kaupankäyntialustan? Ihan ensimmäinen huomioon otettava asia on tietenkin sijoituspalvelun helppokäyttöisyys. Kryptovaluutat ovat vielä sen verran tuntemattomia meistä monille, että palvelun helppokäyttöisyys on erityisen tärkeää. Lisäksi alustan täytyy olla turvallinen, sekä mielellään suomenkielinen. Tämä Coinmotion arvostelu kertoo sinulle kaiken mitä sinun tulee tietää tästä alustasta, opastaa sinua alustan käyttöön, sekä tottakai paljastaa, mitä sen kautta sijoittaminen maksaa.

Coinmotion pähkinänkuoressa

 • Suomalainen kryptovaluuttoihin keskittynyt pörssi
 • Coinmotion pyrkii tekemään kryptovaluutoista helpommin lähestyttäviä
 • Tienaa ylimääräistä Coinmotion -etuohjelman kautta
 • Osta kryptovaluuttaa ja käy kauppaa kryptovaluutoilla helposti
 • nordnet toplist stb
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Pohjoismaiden suurin sijoittamiseen erikoistunut palvelu
  • Suurin valikoima suomalaisia ja pohjoismaalaisia osakkeita
  • Saat pääsyn heidän sosiaalisen median kanavilleen
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  7/10
 • pepperstone toplist stb 1
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Tarjoaa yli 70 valuuttaparia
  • Jopa 30:1 vipuvaikutus
  • Tukee MetaTraderia ja cTraderia
  Kauppakohtainen hinta Alk. 0,03 euroa Tilimaksu 0 euroa / vuosi Mobiilisovelluksen pisteet
  9/10
  OSTA KRYPTO Lue arvostelu 75.9% yksityissijoittajista menettää rahaa käydessään kauppaa CFD:llä tämän välittäjän kanssa.

Coinmotion – mikä se on?

Coinmotion on Jyväskylässä vuonna 2012 perustettu Bitcoinien ostamiseen ja säilyttämiseen erikoistunut kryptovaluuttapörssi. Coinmotion on kuitenkin vain kaupankäyntialusta, ja sen taustalla toimii yritys nimeltä Prasos Oy. Prasoksen perustajia inspiroi erityisesti Bitcoinin taustalla oleva lohkoketjuteknologia, jonka he uskovat pystyvän maailmantalouden mullistamiseen, jopa taloudelliseen vallankumoukseen. Tämä kunnianhimoinen visio toimi pohjana kryptovaluuttapalvelun perustamiselle, jollaista ei vielä löytynyt markkinoilta, mutta jolle oli jo kysyntää.

Se, mikä erottaa Coinmotionin monista muista kryptovaluuttojen sijoitusalustoista on se, että Coinmotion on aivan kuin verkkopankki: pystyt ostamaan ja myymään Bitcoinia sen kautta, sekä jopa maksamaan laskujasi palvelussa. Tämä kaikki on täysin järkeen käypää kun otamme huomioon, että Coinmotionin tavoite on tehdä kryptovaluutoista meille peruskuluttajille tutumpi valuutta ja kaupankäyntiväline. Tämän vuoksi sivustolta löytyy myös paljon tietoa ja esimerkiksi kursseja, joiden kautta pystyt helposti tutustumaan näihin uuden ajan valuuttoihin.

Coinmotion logo

Coinmotionin suureksi eduksi voidaan lukea sen turvallisuus ja luotettavuus. Tätä tukee esimerkiksi se fakta, että yksikään Coinmotion-käyttäjä ei ole tähän mennessä menettänyt alustalta varojaan ohjemointivirheiden tai hakkeroinnin vuoksi. Varasi ovat alustalla turvassa ja helposti käytettävissä. Varojesi turvallisuus alustalla on taattu esimerkiksi käyttämällä niin sanottuja ”kylmävarastoja”, eli offline-tilassa olevia kryptolompakoita, joihin hakkereiden on mahdotonta päästä käsiksi. Tämän lisäksi alustan luotettavuutta vahvistaa se, että Coinmotion on valvottu ja säännelty alusta, ja tästä valvonnasta ja sääntelystä vastaa itse Suomen Finanssivalvonta.

Mihin Coinmotionia voi käyttää?

Prasos Oy:n Coinmotion -alusta on tunnustettu kryptovaluuttojen välittäjäyritys, jolla on maksulaitostoimilupa. Se on siis Suomessa virallisesti rekisteröity digitaalisten valuuttojen välittäjäksi. Coinmotion ei kuitenkaan ole tyytynyt vain Suomen markkinoihin, vaan se on jo tänä päivänä yksi pohjoismaiden johtavista kryptovaluuttapalveluiden tarjoajista. Mutta mihin se on käytännössä tarkoitettu?

Coinmotion on kuin verkkopankki, mutta vain varojen säilytyksen ja laskujen maksun lisäksi se tarjoaa mahdollisuuden ostaa ja myydä kryptovaluuttaa alustallaan. Käytännössä voit siis ostaa esimerkiksi Bitcoinia, varastoida sitä Coinmotion -lompakossasi turvallisesti, käyttää sitä maksuvälineenä sekä myydä sitä. Tämän lisäksi Coinmotion toimii myös laskujenmaksualustana, sekä tarjoaa lainapalveluita. Alustan käyttö on helppoa ja selkeää, minkä lisäksi se tarjoaa myös etuohjelmia, joiden kautta sinulla on mahdollisuus tienata ylimääräistä kryptovaluuttojen saralla.

Coinmotion -etuohjelmat

Coinmotion tarjoaa kahta erilaista etuohjelmaa käyttäjilleen. Näiden etuohjelmien kautta sen käyttäjät voivat ansaita hieman ylimääräistä. Ohjelmien perimmäinen tarkoitus on houkutella alustalle lisää käyttäjiä, eli loppupeleissä sekä alusta, että sen käyttäjä hyötyvät. Lisäksi eutohjelmiin osallistumalla autat kehittämään alustaa entisestään. Nämä etuohjelmat ovat Coinmotion Ambassador -ohjelma, sekä Kutsupalkkio -ohjelma.

Coinmotion Ambassadorina päätehtäväsi on tarjota alustalle rehellistä palautetta esimerkiksi käyttökokemusten sekä kehitysideoiden muodossa. Ambassadorien palautteen perusteella Coinmotion pyrkii parantamaan palveluitaan sekä kehittämään sen toimintoja entisestään, minkä lisäksi palautetta voidaan käyttää myös alustan markkinoinnissa ja viestinnässä. Mitä Ambassador-ohjelma sitten tarkoittaa käytännössä? Tapoja osallistua tähän ohjelmaan on monia: voit esimerkiksi luoda sisältöä palvelun eri kanaviin, osallistua sen käyttäjäyhteisöjen kasvattamiseen tai jopa järjestää tapahtumia. Kaikessa tässä tukenasi on tottakai Coinmotion-tiimi, minkä lisäksi kyseessä on vapaaehtoistoiminta, josta alusta voi palkita sinut esimerkiksi tuotelahjoilla, tai jopa rahallisissa palkkioilla.

Coinmotion

Jos rahallinen palkkio on kuitenkin se, mitä ensisijassa lähdet etuohjelmasta hakemaan, Kutsupalkkio-ohjelma on sinulle parempi vaihtoehto. Kutsupalkkio-ohjelma toimii samalla periaattella kuin affiliate-ohjelmat: jokaisesta alustalle tuodusta uudesta asiakkaasta alusta maksaa sinulle rahallisen palkkion. Käytännössä se toimii niin, että saat ohjelmaan rekisteröityessäsi oman koodin, jota voit jakaa potentiaalisille uusille Coinmotion-asiakkaille. Kun joku sitten kirjautuu alustalle käyttäen koodiasi, palkkio-ohjelma aktivoituu. Tämä tarkoittaa sitä, että sinä ansaitset jopa 50 prosenttia tämän uuden asiakkaan käymästä kaupankäynnistä palkkiona kahdentoista kuukauden ajan. Myös uusi asiakas hyötyy ohjelmasta, sillä hän saa alustan käyttökuluihin 50 prosentin alennuksen kuukaudeksi.

Näin voit käyttää Coinmotionia

Coinmotionissa on se mukava puoli, että sen käytöstä on helppo päästä kärryille. Tämä johtuu siitä, että se on käyttökokemukseltaan tehty hyvin samankaltaiseksi kuin verkkopankkimme. Ainoa oikea ero Coinmotionin ja perusnettipankkisi välillä onkin se, että nettipankissa et voi käyttää Bitcoinia. Sen sijaan Coinmotion mahdollistaa kryptovaluuttojen ostamisen sekä myymisen alustallaan sen lisäksi, että pystyt maksamaan laskusi sen kautta. Ainoa miinuspuoli tässä on se, että laskujesi maksaminen Coinmotionin kautta tulee sinulle kalliimmaksi kuin nettipankin kautta. Mutta kun puhutaan nimenomaan kryptovaluutoista, Coinmotion toimii kuin verkkopankki: voit lähettää ja vastaanottaa kryptovaluuttaa niin, että tilinumeron sijasta annat lähettäjälle, tai pyydät vastaanottajalta tämän sähköpostiosoitteen.

Kryptovaluutan siirto Coinmotionin alustalla tililtä toiselle on ilmaista, mutta jos lähetätä kryptovaluuttaa alustan ulkopuolelle, joudut maksamaan siirtomaksun. Mitä taas tulee laskujen maksamiseen alustalla, pystyt maksamaan Coinmotionin kautta laskuja kaikkialle Euroopan talousalueelle, oli kyseessä sitten pankki, yritys tai yksityinen henkilö. Valitettavasti laskujen maksu kryptovaluutoilla ei ainakaan vielä ole mahdollista, joten laskujen maksaminen alustalla vaatii, että tililläsi on talletettuna perinteistä valuuttaa, eli euroja.

Holvi

Aiemmin mainitsimme Coinmotionin vahvuudesta toimia kryptovaluuttojen turvallisena säilytyspaikkana sen ”kylmävarasto”-lompakoiden vuoksi. Tätä palvelua kutsutaan Coinmotionissa Holviksi, mikä on sopivaa, sillä kyseessä on tosiaan lompakkoa varmempi tallennustila kryptovaluutoillesi. Pähkinänkuoressa Holvi on aikalukollinen palvelu, ja pystyt määrittämään aikalukkosi keston 12 tunnista jopa 30 päivään. Homma toimii kaikessa yksinkertaisuudessaan niin, että tallettaessasi Holviin varoja, sinun on automaattisesti asetettava talletuksille aikalukko. Tässä kohtaa kannattaa ottaa huomioon, että aikalukko toimii kumpaankin suuntaan, eli sen keston aikana sinullakaan ei ole pääsyä varoihisi. Voit toki nostaa varoja, mutta ne siirtyvät vasta aikalukon rauettua.

coinmotion

Aikalukko itsessään tarjoaa jo erinomaisen suojan varoillesi, mutta sen lisäksi kaikki Holvista tehtävät nostot täytyy vahvistaa sähköpostiin tai tekstiviestinä tulevan koodin avulla. Näin poistetaan se mahdollisuus, että joku ulkopuolinen pääsisi Holvissa oleviin varoihisi käsiksi. Mutta kuten äsken mainittiin, lujan varmuuden mukana tulee myös joustamattomuutta, eli rahasi ovat sitten kirjaimellisesti lukkojen takana. Mieti siis aina Holviin varoja tallettaessasi, minkä pituinen aikalukko on oikeasti sopivan pituinen. Lisäksi kannattaa ottaa huomioon, että Holvi on maksullinen palvelu. Se toimii kuukausimaksulla, joka lasketaan Holviin sijoittamiesi krytovaluuttojen määrällä. Jos esimerkiksi talletat Holviin 10 Bitcoinia, kuukausimaksusi on tällöin 10 euroa.

Korkotili

Coinmotion tarjoaa myös Korkotilin, joka mahdollistaa passiivisen tulon ansaitsemisen kryptovaluutoillasi. Kun osakemarkkinoilla laitetaan raha kasvamaan, niin Coinmotionin Korkotilillä laitetaan samassa hengessä kryptovaluutat kasvamaan. Homma toimii kaikessa yksinkertaisuudessaan niin, että voit halutessasi lainata markkinoille käyttöön omaa kryptovaluuttaasi. Tämä lainaamasi kryptovaluutta kerää lainasi vastineeksi sinulle korkoa. Sinulta itseltäsi ei siis vaadita pienen ekstran ansaitsemiseen muuta kuin muutama klikkaus.

Se, miksi tällainen Korkotili on hyvä tapa tienata vähän ylimääräistä, johtuu siitä, että kryptomarkkinoilla käydään runsaasti velkavipukauppaa. Tämä tarkoittaa sitä, että monet yksityissijoittajat, sekä myös instituutiot lainaavat kaupankäyntinsä rahoittamiseen kryptovaluuttaa, ja sinä voit toimia tällaisena lainanantajana Coinmotionin kautta. Itse koron suuruus taas riippuu markkinoiden kysynnän ja tarjonnan suhteesta. Käytännössä tämä tarkoittaa, että jos esimerkiksi Bitcoinin arvo nousee, niin kuin sen on ollut viime aikoina tapana tehdä, myös lainaamasi Bitcoinien korko kasvaa.

Plussat ja miinukset

Coinmotion on tottakai suomalaisille houkutteleva alusta jo pelkästään sen kotimaisuuden vuoksi. Lisäksi sen luotettavuutta moniin muihin alustoihin verrattuna lujittaa se, että alusta on Suomen Finanssivalvonnan sääntelyn alaisuudessa. Vilunkipelillä ei siis tällä alustalla pitkälle pötkitä. Lisäksi Coinmotion on tehnyt asiakkailleen Suomessa verosuunnittelun helpoksi. Tämä on asia, jota et monelta kaupankäyntialustalta ihan äkkiä löydä. Lisäksi alustan tarjoamat etuohjelmat voivat olla monelle hyvä syy liittyä asiakkaaksi. Käyttöominaisuuksiltaan Coinmotion on helppolukuinen ja turvallinen paikka käydä kauppaa kryptovaluutoilla.

Mutta ennen kuin alkaa kuulostaa liian hyvältä, niin todetaan myös, että verrattuna esimerkiksi Coinbase kansainväliseen kaupankäyntialustaan, Coinmotionin sijoituskohdevalikoima on erittäin suppea. Lisäksi palvelu on moniin muihin samanmoisiin verrattuna kallis. Sijoittajia on tottakai moneen lähtöön, ja vaikka monet sijoittavatkin mieluummin itsekseen, yhä suurempi joukko hakee mahdollisuutta harjoittaa sosiaalista kaupankäyntiä. Tämä voi tarkoittaa esimerkiksi CopyTradingia, jossa pystyt helposti kopioimaan toisten sijoittajien salkkuja omaasi. Coinmotion ei kuitenkaan tarjoa sosiaalista kaupankäyntiä.

Plussat

 • Suomalainen, suomessa säännelty kryptovaluuttapalvelu
 • Mahdollistaa verosuunnittelun kryptovaluutoilla
 • Turvallinen ja läpinäkyvä kryptovaluuttapalvelu
 • Tarjoaa etuohjemia, kuten Ambassador -ohjelman
 • Helppokäyttöinen palvelu, joka toimii sekä tietokoneella, että älypuhelimessa

Miinukset

 • Suppea valikoima sijoituskohteita
 • Palvelu on kallis, välityspalkkioiden lisäksi kuukausimaksuja
 • Raportteja saatavissa sijoittamisen tueksi vähän
 • Ei tarjoa sijoittaja yhteisöä

Coinmotion käyttöopas

Coinmotion kuulostaa suhteellisen suorasukaiselta, eikö vain? Se on logiikaltaan yksinkertainen, ja palvelun käyttökokemus noudattaa samaa linjaa. Jos olet tullut siihen tulokseen, että Coinmotion on se paikka, jossa haluat ostaa, myydä ja säilyttää kryptovaluuttaa, tämän käyttöoppaan avulla pääset heti alkuun.

Avaa tili ja talleta rahaa

Aloita menemällä Coinmotionin sivustolle, jonka oikeasta yläkulmasta löydät ’Rekisteröidy’-painikkeen. Sitä klikkaamalla pääset avaamaan itsellesi palveluun tilin. Huomaa, että jo avatessasi tiliä Coinmotion pyytää sinua tunnistautumaan. Tunnistautuminen käy normaaleja teitä esimerkiksi verkkopankkiin kirjautumisen tai mobiilitunnisteen kautta, ja vie vain hetken. Tunnistautuminen on pakollista, sillä ilman sitä et pysty käyttämään tiliäsi lainkaan. Lisäksi tunnistautumalla varmistat varojesi turvallisuuden, joten olisi joka tapauksessa hölmöä jättää se tekemättä.

Kun olet tunnistautunut ja Coinmotion on varmistunut, että olet tosiaan oikea henkilö, pystyt yhdistämään pankkitilisi tai jonkin maksukorttisi Coinmotion-tiliisi. Tämäkin askel on pakollinen, sillä et pysty ostamaan esimerkiksi Bitcoinia, ennen kuin sinulla on Coinmotion-tililläsi rahaa, jolla sitä ostaa. Kun yhdistät pankkitiliäsi Coinmotioniin, palvelu varmistaa yhdistämisen sähköpostitse lähettämällä sinulle varmistuskoodin. Samoin pankkikortin yhdistäminen varmistetaan verkkopankkiin kirjautumalla. Huomaa tässä kohtaa, että yhdistämäsi kortin tai pankkitilin on oltava saman henkilön nimissä kuin Coinmotioniin avattu tili.

Osta ja myy Bitcoinia

Kun tilisi on auki ja olet siirtänyt sinne tarpeeksi perinteistä valuuttaa, olet valmis ostamaan kryptovaluuttaa! Käytämme tässä esimerkkinä Bitcoinin ostamista, mutta ostaminen toimii täysin samalla tavalla myös muiden kryptovaluuttojen kohdalla. Homma on hyvin yksinkertainen: kun olet kirjautunut sisälle tilillesi, etsi hakukentästä Bitcoin. Tämän jälkeen klikkaat vain ’Osta’-painiketta, minkä jälkeen kirjaat lomakkeelle haluamasi sijoitussumman, tai voit klikata maksimimäärä-painiketta, jolloin Coinmotion ostaa Bitcoinia salkkuusi koko sinne tallettamallasi euromäärällä. Ja näin helposti omistat Bitcoinia!

trade

Homma toimii täysin samoin toisinpäin, eli kun haluat myydä Bitcoinia. Mene Coinmotion-salkussasi Kaupankäynti-sivulle ja klikkaa ’Myy’-painiketta. Tämän jälkeen kirjaat lomakkeelle myytävän määrän, tai käytät maksimimääräpainiketta myydäksesi kaikki Bitcoinisi kerralla. Myymisen lisäksi pystyt myös lähettämään Bitcoinia toisille Coinmotion-käyttäjille, jolloin yleensä saat vaihdossa jotain toista kryptovaluuttaa. Pystyt myös lähettämään Bitcoinia Coinmotion-palvelun ulkopuolisille käyttäjille. Tämä tapahtuu lompakossasi, josta puhumme seuraavaksi.

Kryptovaluuttalompakko

Aivan kuten käteisen rahan kohdalla, myös kryptovaluutat tarvitsevat turvallisen säilytyspaikan. Itse kaupankäyntialusta ei koskaan ole suositeltu säilytyspaikka, vaan kryptovaluutat kannattaa säilyttää palveluiden tarjoamissa, tai niiden ulkopuolisissa lompakoissa (eng. wallet). Coinmotion lompakko on Coinmotionin oma palvelu, johon voit turvallisesti tallettaa kryptosi. Lompakko tulee automaattisesti käyttöösi rekisteröityessäsi palveluun, joten sitä ei tarvitse erikseen asentaa. Lompakko on oltava, koska kaikki kryptovaluutoilla tehtävä kaupankäynti tapahtuu nimenomaan lompakossa. Huomaa kuitenkin, että lompakko ei sovellu suurten kryptovaluuttamäärien säilyttämiseen.

Coinmotion lompakko on helppo käyttää sekä tietokoneella, että mobiilissa. Tällöin kryptolompakkosi kulkee mukanasi kaikkialle, aivan kuin perinteinenkin lompakkosi. Kuten aiemmassa kappaleessa kerrottiin, voit siirtää lompakkoosi rahaa suoraan pankkitililtäsi ja ostaa niillä Bitcoinia. Myös myyminen tapahtuu lompakossa. Aiemmin mainitsimme myös kryptovaluutan lähettämisen muille, joten keskitytään seuraavaksi siihen. Lähettäessäsi Bitcoinia omasta lompakostasi jonkun toisen kryptolompakkoon, tarvitset kyseisen lompakon osoitteen. Osoite on pitkä pätkä koodinomaista tekstiä, tai QR-koodi. Kun olet lähettämässä Bitcoinia, kopioit vain vastaanottavan lompakon osoitteen osoitekenttään, tai skannaat sen QR-koodin, jolloin kryptot löytävät oikeaan paikkaan.

Coinmotion lompakko tarjoaa sinulle mahdollisuuden luoda useampiakin lompakoita palveluun. Tämä on käytännöllistä esimerkiksi silloin kun sinulla on montaa eri kryptovaluuttaa: luo jokaiselle kryptovaluutalle oman lompakkonsa. Tällöin jokaisella lompakolla on myös oma osoitteensa, joten ole tarkkana, että annat oikean lompakon osoitteen, kun olet vastaanottamassa kryptovaluuttaa muilta. Huolellisuus on tärkeää myös siksi, että jos pyydät Ethereumia Bitcoin-lompakkoosi, tulet luultavasti menettämään nämä Ethereumit, sillä Coinmotion rajoittaa kryptovaluuttojen ”sekoittamista”. Ole siis tarkkana.

Coinmotion hinnat

Kuten aiemmin mainitsimme, Coinmotion on moniin muihin kaupankäyntipalveluihin verrattuna hieman kalliimpi vaihtoehto. Tähän on kuitenkin syynsä, ja yksi niistä on tietenkin palvelun suomalaisuus, sekä sen kuuluminen Finanssivalvonnan piiriin. Siksi kannattaakin tutkailla millaisia palveluita netissä on tarjolla riippuen siitä, mikä on sinulle tärkeintä kaupankäyntialustassa: turvallisuus, halpuus, sijoitustuotevalikoima, jne.

Vertaamme hintojen saralla Coinmotionia yhteen maailman suosituimmista kaupankäyntialustoista, Coinbase. Coinmotion on tehnyt kryptovaluuttojen siirroista omalla alustallaan halpaa ja helppoa, sillä se ei veloita omalla alustallaan tehtävistä siirroista mitään. Jos taas käyt kauppaa kryptovaluutalla, Coinmotion veloittaa kahden prosentin välityspalkkion. Coinbase taas kaupankäynnistä veloitetaan ainoastaan spread, mikä riippuu aina kryptovaluutasta ja sen hetkisestä markkinahinnasta. Coinbase tarjoaa kuitenkin reaaliaikaisen taulukon sivustollaan spreadien hinnoista. Mitä tulee tilin avaamiseen ja rahan tallettamiseen, Coinbase tämä kaikki on ilmaista. Myös Coinmotionilla tilin avaaminen ja rahan siirtäminen on ilmaista, ja S-pankin tililtä rahasi siirtyvät Coinmotioniin välittömästi. Muista pankeista siirrettäessä siirrossa voi kestää päivä tai kaksi. Kun talletat rahaa pankkikortilta, Coinmotion perii neljän prosentin käsittelymaksun.

Mainitsimme jo aikaisemmin, että Coinmotionilla erilaiset palvelut, kuten Holvi ovat maksullisia, ja niiden käytöstä peritään kuukausimaksu. Sen sijaan sen lompakot ovat maksuttomia, aivan kuten Coinbase. Mitä tulee varojen nostamiseen tilillesi, molemmat alustat veloittavat pienen nostomaksun. Alla vielä läpileikkaus molempien alustojen tärkeimmistä hinnoista:

Coinbase:

 • tilin avaaminen: 0€
 • minimitalletus: 50€
 • välityspalkkiot: 0€/transaktio
 • nostomaksu: 5€

Coinmotion:

 • tilin avaaminen: 4%/talletus
 • minimitalletus: 100€
 • välityspalkkiot: 2%/transaktio
 • nostomaksu: 0,90€

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Coinmotion?

Coinmotion on kryptovaluuttojen ostamiseen, myymiseen ja niillä kaupankäyntiin tarkoitettu kryptovaluuttapörssi.

Voinko ostaa Bitcoinia Coinmotionissa?

Kyllä, pystyt ostamaan Bitcoinia helposti suoraan Coinmotion lompakkosi kautta.

Minkä maalainen Coinmotion on?

Coinmotion on perustettu Jyväskylässä, Suomessa.

Mikä on Coinmotion lompakko?

Coinmotion lompakko on palvelun tarjoama alusta, jossa voit ostaa ja myydä kryptovaluuttaa, sekä säilyttää niitä turvallisesti.

Mitä Coinmotion maksaa?

Coinmotion veloittaa kaupankäynnistä 2% välityspalkkion per transaktio sekä talletus- ja nostokulun.

Teresa Maria

Teresa Maria on copywriter ja digitaalinen nomadi.

Lähes vuosikymmenen ajan hän on työskennellyt digimarkkinoinnin parissa. Silloin, kun hän ei kirjoita tälle sivustolle, hän viettää aikaa oman bloginsa parissa, joka keskittyy matkailuun ja kestävään lifestyleen.

Teresa Maria sijoittaa pääasiassa kryptovaluuttaan ja näkee itsensä ennemmin pitkäaikaisena sijoittajana kuin päiväkauppiaana. Hänen omasta salkustaan löytyy korkean riskin omaisuuseriä, mikä on mahdollista, koska hän luottaa 100% naisen vaistoonsa.

Osakkeet, kryptovaluutat ja erilaiset sijoitusstrategiat ovat Teresa Marian suuri intohimo, ja tällä sivulla hän jakaa ajatuksiaan ja kokemuksiaan juuri näistä aiheista.

Katso kaikki artikkelit tekijältä Teresa Maria