Chiliz Kurssi Reaaliaikainen (CHZ / EUR)

chiliz
chiliz

Chiliz (CHZ)

Price
0,194471
OSTA CHILIZIA TÄSTÄ 78% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Chilizin hinta vaihtelee kysynnän ja tarjonnan mukaan. Tällä sivulla näet aina päivitetyt Chiliz-kurssit, joten löydät aina uusimman Chiliz (CHZ) hinnan.

Lue eteenpäin, kun sukeltaamme Chilizin hintaennusteeseen.

Chiliz-kurssikaavio – Päivitetty reaaliajassa

Täältä näet Chilizin historiallisen kurssikehityksen.

Chiliz-valuuttakurssi on kuten mikä tahansa muu kryptovaluutta, ja valuuttakurssi nousee ja laskee joka päivä. Siksi sinun tulee seurata Chiliz (CHZ) -kurssia päivittäin nähdäksesi, mihin kurssi on menossa.

Chiliz hinta – Täältä voit ostaa Chiliz

Chilizin hinta muuttuu päivittäin, ja siksi on tärkeää, että pidät hintaa tarkasti silmällä, jos haluat käydä kauppaa Chilizillä. On myös tärkeää, että valitset kaupankäyntialustan, jossa näet uusimman Chiliz-hinnan muiden alla olevien parametrien lisäksi:

 • Valitse kaupankäyntialusta, jolla on alhaisimmat palkkiot ja palkkiot
 • Valitse alusta, jolla on paras valikoima kryptovaluuttoja
 • Varmista aina, että valitset alustan, jonka kursseja päivitetään reaaliajassa

Voit ostaa Chiliz helposti kaupankäyntialustalta. Valittavana on monia, mutta valitsemiamme suosikkeja ovat eToro , Saxo Bank ja Capital.com . Täältä saat edullisia kaupankäyntikuluja ja ennen kaikkea selkeät analyysityökalut. Aloita ostokset nyt!

 • capital toplist stb
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Optimoi strategiasi AI-analyysien avulla
  • Valitse yli 6000+ CFD-kohteen väliltä
  • Ilmaisia webinaareja, kursseja ja oppaita
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  8/10
  OSTA KRYPTO Lue arvostelu 83,45% yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa, kun he käyvät CFD -kauppaa tämän välittäjän kanssa.
  Sinun on itse harkittava, onko sinulla varaa ottaa suuri riski pääoman menettämisestä.
 • nordnet toplist stb
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Pohjoismaiden suurin sijoittamiseen erikoistunut palvelu
  • Suurin valikoima suomalaisia ja pohjoismaalaisia osakkeita
  • Saat pääsyn heidän sosiaalisen median kanavilleen
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  7/10

Mikä määrittää Chilizin hinnan?

Yksinkertainen vastaus on, että Chiliz, kuten lähes kaikki muut kryptovaluutat, ohjaa tarjontaa ja kysyntää. Tarjonta tarkoittaa saatavilla olevien Chilizien määrää, kun taas kysyntä tarkoittaa kiinnostuneiden määrää. Kuinka monta kolikkoa on ja kuinka monta ostaa Chiliziä?

Mitä vähemmän kolikoita markkinoilla on ja mitä enemmän kiinnostunut, sitä korkeampi hinta. Vastaavasti suurempi tarjonta ja pienempi kysyntä johtavat alhaisempaan hintaan.

Joten lähinnä Chilizin tarjonta ja kysyntä määräävät hinnan – mutta mikä vaikuttaa kysyntään ja tarjontaan ? Useat tekijät vaikuttavat tähän, mutta kysyntään vaikuttavat tiedotusvälineissä, julkkisten mielipiteet, sosiaaliset foorumit ja yleinen julkisuus Chilizistä. Tarjousta ohjataan helposti ja yksinkertaisesti kolikoiden määrällä.

Nämä tekijät vaikuttavat Chilizin hintaan:

 • Kysyntä ja tarjonta: Kysyntä ja tarjonta ovat itse katalysaattori, ts. mikä määrittää, nouseeko vai laskeeko CHZ:n hinta. Jos kysyntä on korkea, hinta nousee, mutta jos kysyntä on alhainen, hinta laskee. Samalla on otettava huomioon Tarjous (kolikoiden määrä). Krypto, jolla on suuri tarjonta (esim. Shiba Inu), ei todennäköisesti koe näin korkeaa hintaa per. Kolikko kuten Bitcoin, jossa tarjonta on vähäistä.
 • Medianäkyvyys / maine: On olemassa useita esimerkkejä siitä, kuinka medianäkyvyys, maine, tärkeiden ihmisten mielipiteet ja sosiaaliset foorumit voivat vaikuttaa kysyntään ja siten hintaan. Bitcoin koki kaikkien aikojen parhaan kasvunsa vuoden 2021 alussa, kun Tesla ilmoitti hyväksyvänsä Bitcoinin sähköautoihinsa, ja useat myös suhtautuivat teknologiaan erittäin myönteisesti. Bitcoinia kutsuttiin oikeutetusti tulevaisuuden maksutavaksi, mikä sai kysynnän nousemaan pilviin. Samoin negatiivinen julkisuus (Teslan täydellinen bitcoinien hyväksynnän peruuttaminen, Kiinan kaivoskielto, epävarmuus kryptovaluutan virrankulutuksesta) aiheutti kysynnän ja hintojen romahtamisen. Myöhemmin kryptovaluutta on jälleen noussut uuden julkisuuden vuoksi.
 • Louhinta / kolikoiden määrä: Louhinta on prosessi tapahtumien tarkistamiseen, ja tämä tehdään ratkaisemalla laajoja tehtäviä. Ihmiset, jotka ratkaisevat näitä tehtäviä, palkitaan tietyllä määrällä kolikoita.

On tärkeää ymmärtää, että edellä mainitut tekijät liittyvät läheisesti toisiinsa. Tiedät, että hyvän medianäkyvyyden, sosiaalisten foorumien ja vastaavien aikoina Chilizin kysyntä kasvaa, mikä puolestaan ​​aiheuttaa hinnan nousun. Tiedät myös, että negatiivinen julkisuus, kuten Kiinan kaivoskielto, johtaa kysynnän laskuun ja siten hintojen laskuun.

Chiliz hintakehitys – Nouseeko vai laskeeko hinta?

Koska hintaa ohjaavat vaihtelevat tekijät, kuten Chilizin tarjonta ja kysyntä sekä julkisuus ja maine, on melko selvää, että hinta on melko epävakaa. Nämä tekijät tekevät kuitenkin suhteellisen vaikeaksi ennustaa lyhyen aikavälin hintakehitystä. Kryptovaluuttojen ja erityisesti Chilizin ympärillä olevan paljon julkisuutta ja erityisesti positiivista julkisuutta voit odottaa voimakasta hintojen nousua. Jos taas yleisö on negatiivinen, voit odottaa hinnan laskua.


Joka tapauksessa on tärkeää, että lupaavilla tulevaisuudennäkymillä ja merkittävällä markkina-asemalla se on riskillinen sijoitus. Historialliset tuotot ja tulevaisuuden ennusteet eivät takaa voittoa. Tässä rahan menettämisen riski on yhtä suuri kuin rahan ansaitseminen.

Jos olet sijoittamassa, on siksi tärkeää, että et kuluta enempää kuin voit menettää, ja pysy ajan tasalla hintakehityksestä. Silloin voit helpommin turvata voitot ja estää tappiot.

Lue myös artikkeli Chilizin ostamisesta

OSTA CHILIZIA TÄSTÄ 78% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Usein Kysytyt Kysymykset

Mikä on Chilizin (CHZ) vaihtokurssi?

Chilizin hinta muuttuu joka sekunti. Chilizin nykyisen kurssin näet täältä

Mikä määrittää Chilizin hinnan?

Chilizin hinta määräytyy kysynnän ja tarjonnan mukaan. 
Tämä tarkoittaa, että mitä enemmän ihmisiä ostaa Chiliziä, sitä enemmän hinta nousee.

Mitä Chiliz maksaa?

Chilizin hinta muuttuu jatkuvasti, mutta artikkelissamme näet Chilizin hinnan 100% päivitettynä reaaliajassa.

Pitäisikö minun ostaa Chiliz?

Se riippuu sijoitusstrategiastasi. 
Voit aloittaa lukemalla artikkelimme Chilizistä ja katsoa sitten, onko se hyvä sijoitus strategiallesi.

Toimitus

Katso kaikki artikkelit tekijältä Toimitus