Celo Kurssi Reaaliaikainen (CELO / EUR)

celo
celo

Celo (CELO)

Price
0,861356
OSTA CELO TÄSTÄ 78% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Celon hinta vaihtelee kysynnän ja tarjonnan mukaan. Tällä sivulla näet aina päivitetyt Celo-kurssit, joten löydät aina uusimman Celo (CELO) -hinnan.

Lue, kun sukeltaamme Celon hintaennusteeseen.

Celon valuuttakurssikaavio – Päivitetty reaaliajassa

OSTA CELO TÄSTÄ 78% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Täältä näet Celon historiallisen kurssikehityksen.

Celon vaihtokurssi on kuin mikä tahansa muu kryptovaluutta, jossa vaihtokurssi nousee ja laskee joka päivä. Siksi sinun tulee seurata Celo (CELO) -kurssia päivittäin nähdäksesi missä kurssi liikkuu.

Celon hinta – Täältä voit ostaa Celon

Celon hinta muuttuu päivittäin, ja siksi on tärkeää, että pidät hintaa tarkasti silmällä, jos haluat käydä kauppaa Celolla. On myös tärkeää, että valitset kaupankäyntialustan, jossa näet viimeisimmän Celon hinnan muiden seuraavien parametrien lisäksi:

 • Valitse kaupankäyntialusta, jolla on alhaisimmat palkkiot ja palkkiot
 • Valitse alusta, jolla on paras valikoima kryptovaluuttoja
 • Varmista aina, että valitset alustan, jonka kursseja päivitetään reaaliajassa

Voit ostaa Celon helposti kaupankäyntialustalta. Valittavana on monia, mutta valitsemiamme suosikkeja ovat eToro , Saxo Bank ja Capital.com . Täältä saat edullisia kaupankäyntikuluja ja ennen kaikkea selkeät analyysityökalut. Aloita ostokset nyt!

 • capital toplist stb
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Optimoi strategiasi AI-analyysien avulla
  • Valitse yli 6000+ CFD-kohteen väliltä
  • Ilmaisia webinaareja, kursseja ja oppaita
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  8/10
  OSTA KRYPTO Lue arvostelu 83,45% yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa, kun he käyvät CFD -kauppaa tämän välittäjän kanssa.
  Sinun on itse harkittava, onko sinulla varaa ottaa suuri riski pääoman menettämisestä.
 • nordnet toplist stb
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Pohjoismaiden suurin sijoittamiseen erikoistunut palvelu
  • Suurin valikoima suomalaisia ja pohjoismaalaisia osakkeita
  • Saat pääsyn heidän sosiaalisen median kanavilleen
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  7/10

Mikä määrittää Celon hinnan?

Yksinkertainen vastaus on, että Celoa, kuten lähes kaikkia muita kryptovaluuttoja, ohjaa tarjonta ja kysyntä. Tarjonta tarkoittaa saatavilla olevien Celon määrää, kun taas kysyntä tarkoittaa kiinnostuneiden määrää. Kuinka monta kolikkoa on ja kuinka moni ostaa Celon?

Mitä vähemmän kolikoita markkinoilla on ja mitä enemmän kiinnostunut, sitä korkeampi hinta. Vastaavasti suurempi tarjonta ja pienempi kysyntä johtavat alhaisempaan hintaan.

Joten lähinnä Celon tarjonta ja kysyntä määräävät hinnan – mutta mikä vaikuttaa kysyntään ja tarjontaan ? Useat tekijät vaikuttavat tähän, mutta kysyntään vaikuttavat tiedotusvälineet, julkkisten mielipiteet, sosiaaliset foorumit ja yleinen Celo-julkisuus. Tarjousta ohjataan helposti ja yksinkertaisesti kolikoiden määrällä.

Nämä tekijät vaikuttavat Celon hintaan:

 • Kysyntä ja tarjonta: Kysyntä ja tarjonta ovat itse katalysaattori, ts. mikä määrää sen, nouseeko vai laskeeko hinta CELO:lle. Jos kysyntä on korkea, hinta nousee, mutta jos kysyntä on alhainen, hinta laskee. Samalla on otettava huomioon Tarjous (kolikoiden määrä). Krypto, jolla on suuri tarjonta (esim. Shiba Inu), ei todennäköisesti koe näin korkeaa hintaa per. Kolikko kuten Bitcoin, jossa tarjonta on vähäistä.
 • Medianäkyvyys / maine: On olemassa useita esimerkkejä siitä, kuinka medianäkyvyys, maine, tärkeiden ihmisten mielipiteet ja sosiaaliset foorumit voivat vaikuttaa kysyntään ja siten hintaan. Bitcoin koki kaikkien aikojen parhaan kasvunsa vuoden 2021 alussa, kun Tesla ilmoitti hyväksyvänsä Bitcoinin sähköautoihinsa, ja useat myös suhtautuivat teknologiaan erittäin myönteisesti. Bitcoinia kutsuttiin oikeutetusti tulevaisuuden maksutavaksi, mikä sai kysynnän nousemaan pilviin. Samoin negatiivinen julkisuus (Teslan täydellinen bitcoinien hyväksynnän peruuttaminen, Kiinan kaivoskielto, epävarmuus kryptovaluutan virrankulutuksesta) aiheutti kysynnän ja hintojen romahtamisen. Myöhemmin kryptovaluutta on jälleen noussut uuden julkisuuden vuoksi.
 • Louhinta / kolikoiden määrä: Louhinta on prosessi tapahtumien tarkistamiseen, ja tämä tehdään ratkaisemalla laajoja tehtäviä. Ihmiset, jotka ratkaisevat näitä tehtäviä, palkitaan tietyllä määrällä kolikoita.

On tärkeää ymmärtää, että edellä mainitut tekijät liittyvät läheisesti toisiinsa. Tiedät, että hyvän medianäkyvyyden, sosiaalisten foorumien ja vastaavien aikoina Celon kysyntä kasvaa, mikä puolestaan ​​aiheuttaa hinnan nousun. Tiedät myös, että negatiivinen julkisuus, kuten Kiinan kaivoskielto, johtaa kysynnän laskuun ja siten hintojen laskuun.

Celon hintakehitys – Nouseeko vai laskeeko hinta?

Koska hintaa ohjaavat epävakaat tekijät, kuten Celon tarjonta ja kysyntä sekä julkisuus ja maine, on melko selvää, että hinta on melko epävakaa. Nämä tekijät tekevät kuitenkin suhteellisen vaikeaksi ennustaa lyhyen aikavälin hintakehitystä. Aikana, jolloin kryptovaluutoista ja erityisesti Celosta on paljon julkisuutta ja erityisesti positiivista julkisuutta, voit odottaa voimakasta hintojen nousua. Jos taas yleisö on negatiivinen, voit odottaa hinnan laskua.


Joka tapauksessa on tärkeää, että lupaavilla tulevaisuudennäkymillä ja merkittävällä markkina-asemalla se on riskillinen sijoitus. Historialliset tuotot ja tulevaisuuden ennusteet eivät takaa voittoa. Tässä rahan menettämisen riski on yhtä suuri kuin rahan ansaitseminen.

Jos olet sijoittamassa, on siksi tärkeää, että et kuluta enempää kuin voit menettää, ja pysy ajan tasalla hintakehityksestä. Silloin voit helpommin turvata voitot ja estää tappiot.

Lue myös artikkeli Celon ostamisesta

OSTA CELO TÄSTÄ 78% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Usein Kysytyt Kysymykset

Mikä on Celon (CELO) vaihtokurssi?

Celon hinta muuttuu joka sekunti. Voit nähdä Celon nykyisen kurssin täältä

Mikä määrittää Celon hinnan?

Celon hinta määräytyy kysynnän ja tarjonnan mukaan. 
Tämä tarkoittaa, että mitä enemmän ihmisiä ostaa Celon, sitä enemmän hinta nousee.

Mitä Celo maksaa?

Celon hinta muuttuu jatkuvasti, mutta artikkelissamme näet Celon hinnan 100% päivitettynä reaaliajassa.

Pitäisikö minun ostaa Celo?

Se riippuu sijoitusstrategiastasi. Voit aloittaa lukemalla artikkelimme Celosta ja katsoa sen jälkeen, onko se hyvä sijoitus strategiallesi.

Toimitus

Katso kaikki artikkelit tekijältä Toimitus