Capital.com Arvostelu 2023

Tämä Capital.com arvostelu on sinulle jos olet aikeissa aloittaa aktiivisen kaupankäynnin, tai hakusessa on sijoittamisen ja kaupankäynnin siirtäminen jäykästä ja kalliista pankista joustaville ja kustannustehokkaille kaupankäyntialustoille netissä. Tässä arvostelussa käydään selkokielellä ja kokonaisvaltaisesti läpi yhtä maailman suurimmista ja suosituimmista CFD-kaupankäyntiin erikoistuvista palveluista. 

Jaamme Capital.com kokemuksia, kerromme miten palvelu on saanut alkunsa, sekä pureudumme läpileikkaavasti Capital.com:n tarjoamiin kauapnkäynnin kohteiden valikoimiin sekä treidaamisen eri tapoihin. Lisäksi perehdymme myös siihen kaikkein tärkeimpään asiaan online-palveluiden saralla: luotettavuus, onko sitä? Aloitetaan perusasioissa, eli kertomalla mikä Capital.com itse asiassa on.

ALOITA CFD-KAUPPA OSAKKEILLA 84% yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa, kun he käyvät CFD -kauppaa tämän välittäjän kanssa.

Mikä on Capital.com

Capital.com on yksi maailman suurimmista ja suosituimmista aktiivisen kaupankäynnin mahdollistavia palveluista netissä. Capital.com:n missiona on sen perustamisesta vuonna 2016 alkaen ollut tarjota kuluttajille aikaisempaa avoimempia ja monipuolisempia tapoja käydä kauppaa CFD-sopimuksilla. 

Kyprokselle rekisteröitynä yrityksenä Capital toimii EU-lakien ja säädösten alaisuudessa. Aktiivisia asiakkaita palvelulla on yli puolen miljoonan sijoittajan edestä ympäri maailmaa, yli 180 maassa. Sen suosiota selittää erityisesti se, että Capital.com:n online-alustalla CFD-kauppaa voi käydä aktiivisesti yli 6 000 kaupankäynnin kohteella. Näihin kaupankäynnin kohteisiin kuuluu esimerkiksi CFD-indeksejä, yli 400 krypto-CFD:tä, sekä tietenkin osake- ja hyödyke-CFD:itä. 

Capital.com arvostelu

Kaiken edellä mainitun lisäksi Capital on yksi kustannustehokkaimmista vaihtoehdoista aktiivisesti treidaaville sijoittajille: alusta ei veloita kaupankäynnistä lainkaan välityspalkkioita. Kaupankäynnin voi aloittaa vain 20 dollarilla, ja palvelu tarjoaa laajan valikoiman oppaita ja koulutusmateriaaleja, joiden avulla myös aloittelijat pääsevät helposti kärryille CFD-kaupankäynnin hienouksista. Myös ilmainen demo-tili helpottaa uusien treidaajien tehokasta mukaan pääsyä. Capital.com -alusta pohjautuu tekoälyyn, joka tuo sijoittajille kaiken reaaliaikaisen datan ja uutiset, jotka auttavat kaupankäyntipäätösten tekemisessä. 

ALOITA CFD-KAUPPA OSAKKEILLA 84% yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa, kun he käyvät CFD -kauppaa tämän välittäjän kanssa.

Aloita Capital.com käyttö – Helppo ja nopea opas 2023

Capital.com tarjoaa sijoittajille erittäin laajan kattauksen tapoja käydä aktiivisesti kauppaa yli 6 000:lla CFD-sopimuksella ja sijoituskohteella. Olit sitten hakemassa pidemmän aikavälin kaupankäynnin kohteita, tai kiinnostunut nopeatempoisesta treidaamisesta, Capital.com sopii kaikenkarvaisille kaupankävijöille. Capital.com on erityisesti siitä kiinnostava alusta, että niiden perinteisten osakkeiden, valuuttojen, hyödykkeiden ja kryptovaluuttojen sijasta se tarjoaa nämä kaikki CFD-kaupankäyntiin sopivina kaupankäynnin kohteina.

Se, mikä suomalaisia varmasti kiinnostaa, on Capital.com kielivalikoima. Ja kyllä vain, Capital.com kokemuksia voi lähteä kartuttamaan suomen kielellä! Huomaa kuitenkin, että suomenkieli ei kata Capitalin kaupankäynnin työkaluja, jotka ovat englannin kielellä. Mutta alustan käyttöönotto, oppimateriaalit ja blogin uutiset ovat kaikki saatavilla suomeksi. Perehdymme alempana Capitalin hinnoitteluun, mutta yleisesti ottaen voidaan sanoa, että Capital.com on sieltä halvimmasta päästä. Sen kaupankäyntipalvelut keskittyvät vahvasti CFD-kaupankäyntiin, minkä vuoksi kyseinen kaupankäynnin muoto on se suurin kuluerä tässä palvelussa. Aloita Capital.com:n käyttö näin:

ALOITA CFD-KAUPPA OSAKKEILLA 84% yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa, kun he käyvät CFD -kauppaa tämän välittäjän kanssa.

Rekisteröidy palveluun

Capital.com arvostelu

Kuten aina netin palveluissa, myös Capital.com vaatii sinulta tilin luomisen sen sivustolle, ennen kuin pääset käymään kauppaa. Tämä käy onneksi käden käänteessä! Capital.com etusivulla näet “Rekisteröidy” -painikkeen, josta klikkaamalla eteesi avautuu kirjautumislomake. Täytä lomakkeelle vaaditut tiedot ja keksi itsellesi vahva salasana. Huomaa, että tilin luomista voi nopeuttaa yhdistämällä joko Google- tai Facebook-tilisi alustalle. 

Kun omien tietojesi syöttäminen on saatu pois alta, Capital.com vaatii, että vastaat lyhyeen kaupankäyntiin liittyvään kyselyyn. Kyselyn perusteella palvelu pyrkii kartoittamaan, minkä tasoinen kaupankävijä olet, jotta se pystyy tarjoamaan sinulle parhaiten sopivat palvelut. Lopuksi sinun on vielä tunnistauduttava. 

Talleta tilillesi rahaa

Capital.com arvostelu

Kun tunnistautuminen on hoidettu alta pois, Capital-tilisi on auki! Seuraava askel on siirtää upouudelle tilillesi pääomaa, jonka myötä voit aloittaa aktiivisen kaupankäynnin. Capital on erityisesti siinä mielessä aloittelijaystävällinen alusta, että sen minimitalletus on vain 20 dollaria, ja pääomaa voi siirtää suoraan pankki- tai luottokortilta.

Huomaa, että kaikki Capital.com -tilillesi siirtämät varat ovat kokonaisuudessaan sinun käytettävissäsi. Talleta rahaa klikkaamalla tilisi vasemmasta alakulmasta Deposit -painiketta. Eteesi avautuu lomake, josta voit ensin valita maksuvälineen. Capital.com:iin pystyy siirtämään rahaa sekä suoraan luottortilta, tilisiirtona tai erinäisten nettisovellusten kautta, kuten ApplePay ja PayPal. Seuraavaksi kirjaat lomakkeelle sen summan, jolla haluat aloittaa kaupankäynnin ja vahvistat siirron. 

Tutustu palveluun demo-tilin avulla

Capital.com on halunnut varmistaa, että sen käyttäjät voivat saada kaiken mahdollisen irti sen palveluista. Tämä näkyy esimerkiksi siinä, että se tarjoaa demo-versiota palvelun testaamiseen ennen oikean rahan tallettamista. Demo-version saa aktivoitua tilisi oikeasta yläkulmasta Live-nuolipainikkeesta. 

Demo-tilillä voit tarkastella palvelun tarjoamie CFD-kaupankäynnin kohteita, ja testata aluston eri toimintoja ilman minkäänlaista riskiä rahan menettämisestä.

Aloita aktiivinen kaupankäynti Capital.com:ssa

Demo-tilillä seikkaillessasi sinun on helppo valita ne itsellesi parhaiten sopivat kaupankäynnin kohteet. Ja kun olet valintasi tehnyt, on aika siirtyä takaisin Live-puolelle ja aloittaa treidaaminen. Tämä Capital.com arvostelu pureutuu palvelun tarjoamaan kaupankäynnin kohteiden valikoimaan tarkemmin alempana, mutta olemme valinneet tähän oppaaseen esimerkiksi kultaan sijoittamisen. Tämä opas pätee kuitenkin kaikkeen treidaamiseen Capital.com:ssa, joten seuraa näitä askeleita:

Askel 1:  Hae haluamasi CFD-kaupankäynnin kohde Capital-tilisi yläreunassa olevan hakukentän kautta. Koska tässä esimerkissä käytämme kultaa, hakukenttään kirjoitetaan ‘Gold’. 

Capital.com arvostelu
Capital.com arvostelu

Askel 2: Haun seurauksena sinulle avautuu lista erilaisia vaihtoehtoja, miten voit käydä CFD-kauppaa kullalla. Tässä esimerkissä käytämme kultaa nimenomaan hyödykkeenä, jolla voi käydä CFD-kauppaa. Klikkaa oikean vaihtoehdon kohdalta Buy-painiketta. Sivuston oikeaan reunaan aukeaa kaupankäyntilomake, johon määrittelet haluamasi CFD-kaupankäynnin barometrit.

Askel 3: Kaupankäynnin barometrejä määriteltäessä voit esimerkiksi määritellä pääoman menetyksen rajan (stop-loss). Tällöin Capital.com myy kaupankäynnin kohteen automaattisesti, jos sen hinta putoaa määrittelemäsi rajan alle. Kun olet määritellyt haluamasi kaupankäynnin parametrit, klikkaat kaupan auki sinisestä ‘Buy’-painikkeesta.  

Capital.com palvelut ja ominaisuudet

Capital.com:in suhteen kannattaa ihan ensimmäiseksi ottaa huomioon se, että kyseessä on ennen kaikkea aktiiviseen CFD-kaupankäyntiin erikoistuva kaupankäyntialusta. CFD-kaupankäynti tarkoittaa treidaamista, jossa sinä teet jostain tietystä kaupankäynnin kohteesta, esimerkiksi tietyn osakkeen hinnasta, sopimuksen välittäjän kanssa. Sopimuksessa määritellään kyseisen kaupankäynnin kohteen arvon muutos tietyn ajan sisällä. Kun CFD-sopimuksen määrittelemä aika on kulunut umpeen, sen alkuarvon ja loppuarvon välinen erotus jää sinulle joko tuotoksi tai tappioksi.

Tätä Capital.com arvostelu luodessamme tulimme siihen tulokseen, että palvelu sopii erinomaisesti kaikenlaisille treidaajille sekä pitkällä, että lyhyellä aikavälillä, sillä se tarjoaa laajan valikoiman CFD-kaupankäynnin omaisuuseriä ja tapoja. Päädyimme tähän näkemykseen erityisesti seuraavien ominaisuuksien vuoksi:

Laaja kaupankäyntikohteiden valikoima

Capital.com on monipuolisen CFD-kaupankäynnin mahdollistava kaupankäyntialusta, mikä takaa sen, että Capitalin kaupankäyntikohteiden valikoima kattaa laajan valikoiman, josta löytyy jokaiselle treidaajalle jotakin. Capita.com on monella tapaa ilmainen palvelu käyttää, mutta se tekee tuottoa nimenomaan CFD-kauppaan liittyvillä maksuilla. 

Capital.com:in laaja sijoituskohteiden valikoima sisältää erityisen hyvin CFD-kauppaan sopivien valuuttojen, hyödykkeiden ja kryptovaluuttojen lisäksi pitkän aikavälin kaupankäyntiin sopivia osakkeita ja indeksirahastoja. Kaikille löytyy siis varmasti jokin mieluisa aktiivisen treidaamisen kohde. 

Capital.com app

Käyttäjäystävällisyys

Netin kaupankäyntipalveluiden tärkein näkyvä ominaisuus on aina tietenkin niiden ulkonäkö, eli design, sekä niiden käyttäjäystävällisyys. Näkyvimmän ominaisuuden lisäksi tämä on yksi tärkeimmistä ominaisuuksista, jonka perusteella jokaisen kaupankäyntialustoja vertailevan on helppoa ja nopeaa päätellä, mitkä sivustot ovat oikeasti kokeilemisen arvoisia. Capital.com tietää tämän! Sen sivusto on erittäin selkeä, minkä lisäksi laaja kielivalikoima helpottaa sivuston navigoimista entisestään. 

Tämä Capital.com arvostelu haluaa myös nostaa erityisesti esiin Capitalin selkeät koulutusresurssit, kuten blogipostaukset, usein kysytyt kysymykset, sekä selkeät oppaat esimerkiksi eri sijoituskohteista, tai sijoittamisen tavoista. Jos esimerkiksi CFD-kaupankäynti kiinnostaa, Capital.com tarjoaa siitä kertovan selkeän artikkelin kaikille kiinnostuneille. Myös suomeksi! Jos olet aloittelija, suosittelemme ehdottomasti tutustumaan näihin Capital.com:in tarjoamiin oppaisiin. 

Erilaisia tapoja käydä kauppaa ja kattavat analyysit

Olemme tässä Capital.com arvostelu ssa maininneet jo useampaan kertaan palvelun laajan kaupankäynnin kohteiden valikoiman. Lisäksi kävimme nopeasti aiemmin läpi, mitä CFD-kaupankäynti tarkoittaa käytännössä. Mutta tämän kaiken lisäksi Capital tarjoaa vielä paljon muutakin. Aktiivisesta treidaamisesta kiinnostuneille Capital.com mahdollistaa CFD-kaupan lisäksi esimerkiksi shortingin (lyhyeksi myynnin), päiväkaupankäynnin, sekä marginaalikauppaa. Ja näiden kaikkien kaupankäynnin tapojen mausteeksi alustalta löytyy myös vipuvaikutusta. 

Vipuvaikutus on yksi käytetyimmistä aktiivisen kaupankäynnin ominaisuuksista, mutta sen lisäksi Capital.com:sta löytyy myös muita mielenkiintoisia kaupankäynnin työkaluja. Osto-oppaassa mainitsemamme stop-loss -toiminto on erinomainen tapa varmistaa, ettet menetä sijoittaessa liikaa rahaa. Lisäksi Capital.com tarjoaa erinomaisen kavalkadin erilaisia analyysityökaluja, raportteja, kaupankäyntiä tehostavia uutisia sekä oppaita treidaamisen tueksi. Sen Markets-osiosta voit määritellä, mitä markkinoita haluat erityisesti seurata. Capital.com kokemuksia voi siis lähteä kerryttämään monella eri kaupankäynnin saralla.

Capital.com hinnat

Riippuen siitä, minkä tyyppistä kaupankäyntiä harjoitat, Capital.com voi olla yksi halvimmista palveluista aktiiviseen treidaamiseen. Palvelu keskittää sen maksut nimenomaan CFD-kaupankäyntiin, joten jos olet esimerkiksi sijoittamassa osakkeisiin pitkällä aikavälillä, et maksa sijoittamisesta sinänsä mitään. 

CFD-kaupankäynnin saralla taas Capital.com veloittaa kaupankäyntisopimuksen mukaisesti kaupankäynnin väliin jäävän spreadin. … Spreadin hinta riippuu aina kaupankäynnin kohteen arvosta, sekä sen arvon muutoksesta kaupankäyntisopimuksen aikana. Huomaa, että yön yli menevästä kaupankäynnistä veloitetaan maksu. Rekisteröityminen ja treidaamiseen tarvittavan pääoman tallettaminen alustalle on täysin ilmaista. Tässä vielä yhteenveto niistä yleisimmistä kaupankäyntipalveluiden maksuista, ja Capital.com:n hinnoittelusta:

  • Sijoittamisesta veloitettava välityspalkkio: 0€
  • CFD-kaupankäynnin spread: riippuu kohteesta ja CFD-sopimuksesta
  • Tilin avaaminen: 0€
  • Rahan tallettaminen: 0€
  • Rahan nostaminen tilille: 0€
  • Yli yön menevän kaupankäynnin maksu (Overnight fee)

Onko Capital.com luotettava kaupankäyntialusta?

Tämä Capital.com arvostelu ei olisi mistään kotoisin, jos siitä olisi jätetty pois se kaikkein tärkein kaupankäynnin aspekti: luotettavuus. Sekä käyttäjien yksityisyyden, että heidän pääomansa saralla netissä käytettävien palveluiden luotettavuus on aina se ykkösprioriteetti. Voimme iloksemme kertoa, että Capital.com on yksi luotettavimmista ja arvostetuimmista kaupankäyntialustoista netissä. Sen luotettavuudesta kertoo jo paljon sen käyttäjien määrä kaikkialla maailmassa: yli puoli miljoonaa Capital Group -käyttäjää, joista melkein 80 000 käy aktiivisesti kauppaa kyseisellä alustalla joka kuukausi. 

Luotettavuutta vahvistaa myös se, että jokaisen uuden käyttäjän on tunnistauduttava, mikä tarkoittaa, että palvelu tekee aktiivisesti töitä rahanpesun ja huijauksien estämiseksi. Lisäksi sen kaupankäyntiin liittyvä kysely varmistaa, että sijoittajat pääsevät käsiksi juuri heidän tasolleen sopiviin kaupankäynnin kohteisiin ja treidaamisen tapoihin. Näin vältetään se, että käyttäjät tieten tahtoen menettäisivät alustalla rahaa käymällä kauppaa liian haastavilla instrumenteilla. 

Capital.com myös vahvistaa kaikki rahansiirrot PCI Security -standardilla. Capitalin historiasta ei myöskään löydy suuren luokan väärinkäytöksiä, joten tällä alustalla voit käydä kauppaa rauhassa.

Kenelle Capital.com sopii?

Viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä käydään läpi vielä se, että kenelle Capital.com loppujen lopuksi sopii. Kuten olemme maininneet, kaupankäyntiä voi tällä alustalla harjoittaa monin eri tavoin, ja sen itselle parhaiten sopivan kaupankäyntialustan löytäminen riippuu paljon eri palveluiden sopivuudesta juuri itselle. 

Yleisesti voidaan sanoa, että Capital.com on selkeä ja suhteellisen helppokäyttöinen alusta, joka tarjoaa erinomaisen valikoiman kaupankäynnin kohteita, sekä erilaisia tapoja treidata. Mutta sopiiko se aloittelijoille, vai ovatko aktiiviset treidaajat sen ykköskohde?

Aloittelijat

Capital.com tarjoaa aloittelijoille oppaita ja koulutusmateriaaleja, kuten videoita, joiden avulla kuka tahansa voi opetella aktiivisen kaupankäynnin perusteita. Lisäksi Capital.com on pyrkinyt tekemään sivustonsa designista niin selkeän ja käyttäjäystävällisen, että jopa täysi noviisi selviäisi sen navigoimisesta. Huomaa, että sen sivusto on saatavilla suomeksi. 

Capital.com:n käyttöön ottaminen ja kaupankäynnin eri muotoihin perehtyminen on siis tehty erittäin helpoksi. Mutta tilin luomisen jälkeen monelle aloittelijalle saattaa tulla tänka-på, kun he näkevät salkkunsa ensi kerran. Ensinnäkin kaupankäyntisalkku on saatavana vain englanniksi. Toiseksi salkun etusivulla sinua odottaa heti laaja lista erilaisia CFD-kaupankäynnin kohteita, välkkyviä numeroita ja graafeja. Näiden ei kannata antaa häiritä, sillä kunhan aloittelija keskittyy juuri siihen, mitä tuli sivustolle tekemään, CFD-kaupankäynti on palvelussa hyvin suoraviivaista.

Aloittelijoiden on kuitenkin hyvä ymmärtää se, että rekisteröitymisen yhteydessä tehdyn kyselyn tulosten mukaan osa Capitalin palveluista saattaa ainakin aluksi olla heillä rajoitetusti käytössä. Tällaisilla rajoituksilla varmistetaan, ettei käyttäjä menetä rahaa käymällä kauppaa tavalla, jota hän ei vielä hallitse.

 

Kokeneet treidaajat

Capital.com on yksi aktiivisesti kauppaa käyvien treidaajien eniten käyttämistä alustoista netissä. Tämä johtuu tietenkin sen laajasta kaupankäynnin kohteiden valikoimasta, sekä monipuolisista kaupankäynnin tavoista, ja niitä tukevista työkaluista, kuten vipuvaikutuksesta. Huomaa, että vipuvaikutuksen lisääminen kasvattaa sekä mahdollisten tuottojen, että menetysten kokoa. 

Capital.com:n tarjoamat analyysityökalut ja raportit ovat hyvin kattavia, ja mahdollistavat hyvinkin nopeatempoisen kaupankäynnin sen alustalla. Lisäksi Capital.com:in kautta treidaajilla on mahdollisuus ottaa käyttöön myös suosittuja kaupankäyntiohjelmistoja, MetaTrader4 ja TradingView. 

Kokeneiden sijoittajien kannattaa kuitenkin perehtyä tarkemmin Capital.com:n maksuihin. Alustan toiminta perustuu sen veloittamiin CFD-kaupankäynnin spreadeihin. Jos käyt siis vain CFD-kauppaa, saatat joutua maksamaan alustalla sijoittamisesta yllättävänkin paljon.

Capital.com arvostelu – Yhteenveto

Toivomme, että tämä Capital.com arvostelu on vastannut kaikkiin kysymyksiisi ja tarjonnut sinulle kaiken tarvitsemasi tiedon tästä kaupankäyntialustasta. Capital.com on suunniteltu kaikentasoisille treidaajille, mikä näkyy sen CFD-kaupankäynnin kohteiden valikoimassa, ja treidaamisen monipuolisuudessa. Lisäksi kaupankäynti Capital.com:ssa on erittäin kustannustehokasta, ja se tarjoaa treidaamisen tueksi runsaasti oppimateriaaleja sekä hyödyllisiä työkaluja, kuten raportteja ja analyyseja. Capital.com on yksi markkinoiden suosituimmista aktiivisen kaupankäynnin palveluista, joten se on erittäin luotettava vaihtoehto. 

Capital.com sopii sekä aloittelijoille, että kokeneemmille, aktiivisesti treidaaville kaupankävijöille.

ALOITA CFD-KAUPPA OSAKKEILLA 84% yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa, kun he käyvät CFD -kauppaa tämän välittäjän kanssa.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Capital.com?

Capital.com on kaikentasoisille kaupankävijöille tarkoitettu kaupankäyntialusta netissä, jolla on laaja CFD-kaupankäynnin kohteiden valikoima.

Mitä Capital.com käyttö maksaa?

Capital.com ei veloita kaupankäynnistä välityspalkkioita. Alusta veloittaa CFD-kaupankäynnin spreadin sekä maksun yön yli menevästä kaupankäynnistä. 

Onko Capital.com luotettava?

Capital.com on yksi suosituimmista ja luotetuimmista aktiiviseen kaupankäyntiin erikoistuvista alustoista verkossa. 

Voiko Capita.com:ssa käydä kauppaa kryptovaluutoilla?

Kyllä, Capital.com tarjoaa laajan valikoiman suurimpia kryptovaluuttoja CFD-sopimuksina, sekä ne mielenkiintoisimmat DeFi tokenit. 

Millä Capital.com:ssa voi käydä kauppaa?

Capital.com tarjoaa erittäin laajan valikoiman kaupankäynnin kohteita, johon sisältyy CFD-sopimuksia osakkeille, valuutoille, hyödykkeille, indekseille sekä kryptovaluutoille.

Mitä vipuvaikutus tarkoittaa?

Vipuvaikutus tarkoittaa, että sijoituksen summa kerrotaan valitulla kertoimella, mikä tarkoittaa, että jos sijoitat 100 dollaria x20-vipuvaikutuksella, sijoitat tällöin kokonaisuudessaan 2000 dollarin edestä. HUOM! Vipuvaikutus moninkertaistaa sekä mahdolliset tuotot, että menetykset.

Teresa Maria

Teresa Maria on copywriter ja digitaalinen nomadi.

Lähes vuosikymmenen ajan hän on työskennellyt digimarkkinoinnin parissa. Silloin, kun hän ei kirjoita tälle sivustolle, hän viettää aikaa oman bloginsa parissa, joka keskittyy matkailuun ja kestävään lifestyleen.

Teresa Maria sijoittaa pääasiassa kryptovaluuttaan ja näkee itsensä ennemmin pitkäaikaisena sijoittajana kuin päiväkauppiaana. Hänen omasta salkustaan löytyy korkean riskin omaisuuseriä, mikä on mahdollista, koska hän luottaa 100% naisen vaistoonsa.

Osakkeet, kryptovaluutat ja erilaiset sijoitusstrategiat ovat Teresa Marian suuri intohimo, ja tällä sivulla hän jakaa ajatuksiaan ja kokemuksiaan juuri näistä aiheista.

Katso kaikki artikkelit tekijältä Teresa Maria