Capital.com Arvostelu 2022

Tämä Capital.com arvostelu on sinulle jos olet aikeissa aloittaa sijoittamista, tai hakusessa on sijoittamisen ja kaupankäynnin siirtäminen jäykästä ja kalliista pankista joustaville ja kustannustehokkaille kaupankäyntialustoille netissä. Tässä arvostelussa käydään selkokielellä ja kokonaisvaltaisesti läpi yhtä maailman suurimmista ja suosituimmista kaupankäyntialustoista. Capital.com omaa myös huomattavasti kilpailijoitaan pidemmän historian sijoitusmarkkinoilta, mikä tekee siitä entistä kiinnostavamman kandidaatin kaupankäyntialustoja vertailtaessa. 

Jaamme Capital.com kokemuksia, kerromme miten palvelu on saanut alkunsa, sekä pureudumme läpileikkaavasti Capital.com:n tarjoamiin sijoituskohteiden valikoimiin sekä sijoittamisen tapoihin. Lisäksi perehdymme myös siihen kaikkein tärkeimpään asiaan online-palveluiden saralla: turvallisuus, onko sitä? Aloitetaan perusasioissa, eli kertomalla mikä Capital.com itse asiassa on.

OSTA OSAKKEITA TÄNÄÄN 83,45% yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa, kun he käyvät CFD -kauppaa tämän välittäjän kanssa.
Sinun on itse harkittava, onko sinulla varaa ottaa suuri riski pääoman menettämisestä.

Mikä on Capital.com

Capital.com on yksi maailman vanhimmista sijoittamiseen liittyviä palveluita tarjonnut yhtiö. Kokenut osakesijoittamiseen erikoistunut treidaaja Jonathan Bell Lovelace perusti vuonna 1931 yrityksen, joka tarjosi kuluttajille aikaisempaa avoimempia sijoituspalveluita. Osakkeiden lisäksi yhtiö tarjosi myös sijoitusrahastoja. 

Jonathanin tietotaidon ja kokemuksen avulla yhtiö kasvoi erinäisten yritysostojen kautta jopa toisen maailmansodan aikana, vaikka maailman erittäin epävakaa tilanne hidastikin sen kasvuvauhtia rutkasti. Sijoittaminen ei ollut tuolloin vielä yleisesti kuluttajien suosiossa, minkä lisäksi yksityissijoittajien kassat ammottivat laajan sodan vuoksi tyhjillään.  

Yleinen kiinnostus sijoittamista, ja sen kautta rikastumista kohtaan alkoi nousta vasta 1950-luvulla. Capital oli tottakai tässä kasvussa vahvasti mukana, ja lisääntyneen liiketoiminnan turvin se kykeni laajentamaan toimintaansa myös kansainvälisille markkinoille. Tästä eteenpäin Capitalin kasvu oli ripeää, ja kasvu toi mukanaan kyvyn rahoittaa aktiivista tutkimus- ja kehitystoimintaa. 

Capital.com arvostelu

Tutkimus- ja kehitystyö alkoi kantaa hedelmää, kun Capital loi aivan uudenlaisen järjestelmän sijoittamisen tueksi. Tämä järjestelmä mahdollisti huomattavasti aiempaa helpomman ja tehokkaamman sijoitusrahastojen ja sijoitustilien hallinnoinnin. Tämän uudistuksen myötä yksi salkunhoitaja kykeni yhtäkkiä hallinnoimaan useamman asiakkaan salkkuja sen yhden ja ainoan salkun sijasta. Lisäksi salkunhoitajien välinen kommunikointi helpottui ja lisääntyi, mikä taas heijastui suoraan siihen, että asiakkaille pystyttiin takaamaan entistä paremmat palvelut, ja näin ollen myös tuotot. 

Tämä järjestelmä on edelleen käytössä, ja se tunnetaan nimellä pääomajärjestelmä. Sen tavoitteena on hajauttaa yhden salkunhoitajan vastuu niin, että yksi salkunhoitaja ei voi saada liikaa valtaa yhden, erityisen arvokkaan sijoitussalkun myötä. Kuten huomataan, Capital on alusta asti ollut hyvin tietoinen sen suhteen, että kasvu vaatii pitkän aikavälin investointeja ja selkeää strategiaa. Ja internet toi 1990-luvulla sen strategiaan aivan uudenlaista pontta, kun yhtiö kykeni siirtämään palvelunsa aivan uuteen muotoon: verkkoon. 

Mielenkiintoinen asia Capitalin kehittymisestä Capital.com:ksi on siinä, että 90-luvulla vallinneen valtavan teknologiakuplan aikana Capital ei lähtenyt leikkiin lainkaan mukaan. Se piti kiinni omasta strategiastaan, minkä nyt tiedetään olleen aivan oikea päätös. Ilman selkeää pitkän aikavälin strategiaa, ja kärsivällisyyttä pitäytyä siinä, Capital.com ei välttämättä olisi selvinnyt kaikista 2000-luvun talousmyrskyistä, ja kuuluisi tänä päivänä maailman käytetyimpien sijoituspalveluiden joukkoon. Seuraavaksi tämä Capital.com arvostelu pureutuu siihen, miten Capital.com:n käyttöön ottaminen onnistuu. 

OSTA OSAKKEITA TÄNÄÄN 83,45% yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa, kun he käyvät CFD -kauppaa tämän välittäjän kanssa.
Sinun on itse harkittava, onko sinulla varaa ottaa suuri riski pääoman menettämisestä.

Aloita Capital.com käyttö – Helppo ja nopea opas 2022

Capital.com tarjoaa sijoittajille erittäin laajan kattauksen sekä sijoituskohteita, että tapoja sijoittaa. Olit sitten hakemassa pitkän aikavälin sijoituskohteita, tai kiinnostunut aktiivisesta treidaamisesta, Capital.com sopii kaikenkarvaisille tuoton hakijoille. Capital.com on erityisesti siitä kiinnostava alusta, että niiden perinteisten osakkeiden, valuuttojen, hyödykkeiden ja kryptovaluuttojen lisäksi se tarjoaa IPO:ja. IPO:t ovat listautumisanteja, joihin voi sijoittaa juuri ennen, kuin yhtiö listautuu pörssiin ja muuttuu julkiseksi. 

Se, mikä suomalaisia varmasti kiinnostaa, on Capital.com kielivalikoima. Ja kyllä vain, Capital.com kokemuksia voi lähteä kartuttamaan suomenkielellä! Huomaa kuitenkin, että suomenkieli ei kata Capitalin sijoitussalkkuja, jotka ovat englanninkielisiä. Mutta alustan käyttöönotto, oppimateriaalit ja blogin uutiset ovat kaikki saatavilla suomeksi. Perehdymme alempana Capitalin hinnoitteluun, mutta yleisesti ottaen voidaan sanoa, että Capital.com on sieltä halvimmasta päästä. Sen sijoituspalvelut keskittyvät vahvasti CFD-kaupankäyntiin, minkä vuoksi kyseinen kaupankäynnin muoto on se suurin kuluerä tässä palvelussa. Aloita Capital.com:n käyttö näin:

OSTA OSAKKEITA TÄNÄÄN 83,45% yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa, kun he käyvät CFD -kauppaa tämän välittäjän kanssa.
Sinun on itse harkittava, onko sinulla varaa ottaa suuri riski pääoman menettämisestä.

Rekisteröidy palveluun

Capital.com arvostelu

Kuten aina netin palveluissa, myös Capital.com vaatii sinulta tilin luomisen sen sivustolle, ennen kuin pääset käymään kauppaa. Tämä käy onneksi käden käänteessä! Capital.com etusivulla näet “Rekisteröidy” -painikkeen, josta klikkaamalla eteesi avautuu kirjautumislomake. Täytä lomakkeelle vaaditut tiedot ja keksi itsellesi vahva salasana. Huomaa, että tilin luomista voi nopeuttaa yhdistämällä joko Google- tai Facebook-tilisi alustalle. 

Kun omien tietojesi syöttäminen on saatu pois alta, Capital.com vaatii, että vastaat lyhyeen sijoittajakyselyyn. Kyselyn perusteella palvelu pyrkii kartoittamaan, minkä tasoinen sijoittaja olet, jotta se pystyy tarjoamaan sinulle parhaiten sopivat palvelut. Lopuksi sinun on vielä tunnistauduttava. Vaikka tunnistautuminen tuntuu välillä ajanhukalta, muista, että sillä varmistetaan sinun varojesi turvallisuus. 

Talleta tilillesi rahaa

Capital.com arvostelu

Kun tunnistautuminen on mennyt läpi, Capital-tilisi on auki! Seuraava askel on siirtää upouudelle tilillesi pääomaa, jonka voit sitten sijoittaa haluamallasi tavalla. Capital on erityisesti siinä mielessä aloittelijaystävällinen alusta, että sen minimitalletus on vain 20 dollaria. Sinun ei siis tarvitse olla liikenteessä valtavan sijoituspotin kanssa, vaan voit ostaa sijoituskohteita myös pienemmällä budjetilla. 

Huomaa, että kaikki Capital.com -tilillesi siirtämät varat ovat kokonaisuudessaan sinun käytettävissäsi. Talleta rahaa klikkaamalla tilisi vasemmasta alakulmasta Deposit -painiketta. Eteesi avautuu lomake, josta voit ensin valita maksuvälineen. Capital.com:iin pystyy siirtämään rahaa sekä suoraan luottortilta, tilisiirtona tai erinäisten nettisovellusten kautta, kuten ApplePay ja PayPal. Seuraavaksi kirjaat lomakkeelle sen summan, jolla haluat aloittaa sijoittamisen ja siirrät rahat. 

Tutustu palveluun demo-tilin avulla

Capital.com on halunnut varmistaa, että sen käyttäjät voivat saada kaiken mahdollisen irti sen palveluista. Tämä näkyy esimerkiksi siinä, että se tarjoaa demo-versiota palvelun testaamiseen ennen oikean rahan sijoittamista. Demo-version saa aktivoitua tilisi oikeasta yläkulmasta Live-nuolipainikkeesta. 

Demo-tilillä voit tarkastella erilaisia sijoituskohteita täysin normaalisti ja klikkailla eri painikkeita ilman minkäänlaista riskiä rahan menettämisestä. Alustaan tutustuminen laskee sijoittamisen riskejä jo ihan käytännön tasolla, kun väärien painikkeiden klikkaamisen todennäköisyys pienenee. 

Aloita sijoittaminen Capital.com:ssa

Demo-tilillä seikkaillessasi sinun on helppo valita ne itsellesi parhaiten sopivat sijoituskohteet. Ja kun olet valintasi tehnyt, on aika siirtyä takaisin Live-puolelle ja aloittaa sijoittaminen. Tämä Capital arvostelu pureutuu palvelun tarjoamaan sijoituskohteiden valikoimaan tarkemmin alempana, mutta olemme valinneet tähän oppaaseen esimerkiksi kultaan sijoittamisen. Tämä opas pätee kuitenkin kaikkien sijoituskohteiden ostamiseen Capital.com:ssa, joten seuraa näitä askeleita:

Askel 1: Hae haluamasi sijoituskohde Capital-tilisi yläreunassa olevan hakukentän kautta. Koska tässä esimerkissä käytämme kultaa, hakukenttään kirjoitetaan ‘Gold’. 

Capital.com arvostelu
Capital.com arvostelu

Askel 2: Haun seurauksena sinulle avautuu lista erilaisia kultaan sijoittamisen vaihtoehtoja. Tässä esimerkissä sijoitamme kultaan nimenomaan hyödykkeenä, joten valitsemme listalta sen. Klikkaa oikean vaihtoehdon kohdalta Buy-painiketta. Oikeaan reunaan aukeaa ostolomake, johon määrität kuinka suurella summalla haluat ostaa kultaa, tai kuinka paljon kultaa haluat ostaa. Varmista, että summan yksikkö on oikein. 

Askel 3: Halutessasi voit samalla lomakkeella määrittää myös erilaisia kaupankäynnin parametrejä, kuten pääoman menetyksen rajan (stop-loss). Tällöin Capital.com myy sijoituksesi automaattisesti, jos sijoituksen hinta putoaa määrittelemäsi rajan alle. Kun olet määritellyt haluamasi kaupankäynnin parametrit, klikkaat kaupan auki sinisestä ‘Buy’-painikeesta.  

Capital.com palvelut ja ominaisuudet

Capital.com:in suhteen kannattaa ihan ensimmäiseksi ottaa huomioon se, että kyseessä on ennen kaikkea aktiiviseen CFD-kaupankäyntiin erikoistuva kaupankäyntialusta. CFD-kaupankäynti tarkoittaa sijoittamista, jossa sinä teet jostain tietystä sijoituskohteesta, esimerkiksi tietystä osakkeesta, välittäjän kanssa sopimuksen, jossa määritellään kyseisen sijoituskohteen arvon muutos tietyn ajan sisällä. Kun sopimuksen määrittelemä aika on kulunut umpeen, sopimuksen alkuarvon ja loppuarvon välinen erotus jää sinulle joko tuotoksi tai tappioksi.

Tätä Capital.com arvostelu luodessamme tulimme kuitenkin siihen tulokseen, että palvelu sopii erinomaisesti myös niille, jotka etsivät passiivisempaa tapaa sijoittaa pitkällä aikavälillä. Päädyimme tähän näkemykseen erityisesti kaikkien seuraavien ominaisuuksien vuoksi:

Laaja sijoituskohteiden valikoima

Vaikka Capital.com onkin CFD-kaupankäyntiä näkyvästi promoava kaupankäyntialusta, sen ei kannata antaa hämätä. Sen sijoituskohteiden valikoima nimittäin takaa erinomaiset sijoittamisen mahdollisuudet ihan kaikentyyppisille sijoittajille. Näkyvä CFD:n markkinointi saattaa johtua siitä, että sivusto tekee suurimman osan tuloistaan nimenomaan CFD-kauppaan liittyvillä maksuilla. 

Capital.com:in laaja sijoituskohteiden valikoima sisältää erityisen hyvin CFD-kauppaan sopivien valuuttojen, hyödykkeiden ja kryptovaluuttojen lisäksi pitkän aikavälin sijoittamiseen erinomaisia osakkeita ja indeksirahastoja. Kaikille löytyy siis varmasti jokin mieluisa sijoituskohde. 

Capital.com app

Käyttäjäystävällisyys

Netin sijoituspalveluiden tärkein ja näkyvin ominaisuus on aina tietenkin niiden ulkonäkö, eli design, sekä niiden käyttäjäystävällisyys. Näkyvimmän ominaisuuden lisäksi tämä on yksi tärkeimmistä ominaisuuksista, jonka perusteella jokaisen kaupankäyntialustoja vertailevan on helppoa ja nopeaa päätellä, mitkä sivustot ovat oikeasti kokeilemisen arvoisia. Capital.com tietää tämän! Sen sivusto on erittäin selkeä, minkä lisäksi laaja kielivalikoima helpottaa sivuston navigoimista entisestään. 

Tämä Capital.com arvostelu haluaa myös nostaa erityisesti esiin Capitalin selkeät koulutusresurssit, kuten blogipostaukset, usein kysytyt kysymykset, sekä selkeät oppaat esimerkiksi eri sijoituskohteista, tai sijoittamisen tavoista. Jos esimerkiksi CFD-kaupankäynti kiinnostaa, Capital.com tarjoaa siitä kertovan selkeän artikkelin kaikille kiinnostuneille. Myös suomeksi! Jos olet aloittelija, suosittelemme ehdottomasti tutustumaan näihin Capital.com:in tarjoamiin oppaisiin. 

Erilaisia tapoja käydä kauppaa ja kattavat analyysit

Olemme tässä Capital arvostelu ssa maininneet jo useampaan kertaan palvelun laajan sijoituskohteiden valikoiman. Lisäksi kävimme jo nopeasti aiemmin läpi, mitä CFD-kaupankäynti tarkoittaa käytännössä. Mutta tämän kaiken lisäksi Capital tarjoaa vielä paljon muutakin. Aktiivisesta treidaamisesta kiinnostuneille Capital.com mahdollistaa CFD-kaupan lisäksi esimerkiksi shortingin (lyhyeksi myynnin), päiväkaupankäynnin, sekä marginaalikauppaa. Ja näiden kaikkien kaupankäynnin tapojen mausteeksi alustalta löytyy myös vipuvaikutusta. 

Vipuvaikutus on yksi käytetyimmistä aktiivisen kaupankäynnin ominaisuuksista, mutta sen lisäksi Capital.com:sta löytyy myös muita mielenkiintoisia kaupankäynnin työkaluja. Osto-oppaassa mainitsemamme stop-loss -toiminto on erinomainen tapa varmistaa, ettet menetä sijoittaessa liikaa, tai lainkaan rahaa. Lisäksi Capital.com tarjoaa erinomaisen kavalkadin erilaisia analyysityokaluja, raportteja sijoittamiseen liittyviä uutisia sekä oppaita sijoittamisen tueksi. Sen Markets-osiosta voit määritellä, mitä markkinoita haluat erityisesti seurata. Capital.com kokemuksia voi siis lähteä kerryttämään monella eri sijoittamisen saralla.

Capital.com hinnat

Riippuen siitä, minkä tyyppistä sijoittamista harjoitat, Capital.com voi olla yksi halvimmista kaupankäyntialustoista. Palvelu keskittää sen maksut nimenomaan CFD-kaupankäyntiin, joten jos olet esimerkiksi sijoittamassa osakkeisiin pitkällä aikavälillä, et maksa sijoittamisesta sinänsä mitään. 

CFD-kaupankäynnin saralla taas Capital.com veloittaa kaupankäyntisopimuksen mukaisesti kaupankäynnin väliin jäävän spreadin. Spreadin hinta riippuu aina kaupankäynnin kohteen arvosta, sekä sen arvon muutoksesta kaupankäyntisopimuksen aikana. Rekisteröityminen ja sijoituspääoman tallettaminen alustalle on täysin ilmaista. Tässä vielä yhteenveto niistä yleisimmistä sijoituspalveluiden maksuista, ja Capital.com:n hinnoittelusta:

  • Sijoittamisesta veloitettava välityspalkkio: 0€
  • CFD-kaupankäynnin spread: riippuu kohteesta ja CFD-sopimuksesta
  • Tilin avaaminen: 0€
  • Rahan tallettaminen: 0€
  • Rahan nostaminen tilille: 0€

Huomaa, että pitkän aikavälin sijoittajille Capital.com on erittäin halpa kaupankäyntialusta. Mutta aktiivisesti kauppaa käyville maksujen määrä saattaa huomaamatta kasvaa suureksi, varsinkin jos se mieluisin kaupankäynnin muoto on nimenomaan CFD-kauppa. 

Onko Capital.com turvallinen kaupankäyntialusta?

Tämä Capital.com arvostelu ei olisi mistään kotoisin, jos siitä olisi jätetty pois se kaikkein tärkein sijoittamisen aspekti: turvallisuus. Sekä käyttäjien yksityisyyden, että heidän pääomansa saralla netissä käytettävien palveluiden turvallisuus ja luotettavuus on aina se ykkösprioriteetti. Voimme iloksemme kertoa, että Capital.com on yksi luotettavimmista ja turvallisimmista kaupankäyntialustoista netissä. Sen luotettavuudesta kertoo jo paljon sen käyttäjien määrä kaikkialla maailmassa: yli puoli miljoonaa käyttäjää, joista melkein 80 000 käy aktiivisesti kauppaa kyseisellä alustalla joka kuukausi. 

Se, miten tosissaan Capital.com ottaa käyttäjiensä turvallisuuden, käy selväksi jo rekisteröitymisen yhteydessä. Ensinnäkin jokaisen uuden käyttäjän on tunnistauduttava, mikä tarkoittaa, että palvelu tekee aktiivisesti töitä rahanpesun ja huijauksien estämiseksi. Lisäksi sen sijoittajakysely varmistaa, että sijoittajat pääsevät käsiksi juuri heidän tasolleen sopiviin sijoituskohteisiin ja sijoittamisen tapoihin. Näin vältetään se, että käyttäjät tieten tahtoen menettäisivät alustalla rahaa käymällä kauppaa liian haastavilla instrumenteilla. 

Capital.com on myös turvannut kaikki rahansiirrot PCI Data Security -standardilla, ja Yhdysvaltoihin rekisteröitynä yhtiönä se on velvoitettu toimimaan maan säännösten ja lakien mukaisesti, sekä raportoimaan toiminnoistaan asianmukaisille viranomaisille. Capitalin historiasta ei myöskään löydy suuren luokan väärinkäytöksiä, joten tällä alustalla voit sijoittaa rauhassa. 

Kenelle Capital.com sopii?

Viimeisenä, mutta ei suinkaan vähäisimpänä käydään läpi vielä se, että kenelle Capital.com loppujen lopuksi sopii. Kuten olemme maininneet, sijoittamista voi harjoittaa monin eri tavoin, ja sen itselle parhaiten sopivan kaupankäyntialustan löytäminen riippuu paljon eri palveluiden sopivuudesta juuri itselle. 

Yleisesti voidaan sanoa, että Capital.com on selkeä ja suhteellisen helppokäyttöinen alusta, joka tarjoaa erinomaisen valikoiman sijoituskohteita, sekä erilaisia tapoja sijoittaa. Mutta sopiiko se aloittelijoille, vai ovatko aktiiviset treidaajat sen ykköskohde? 

Aloittelijat

Capital.com tarjoaa aloittelijoille erinomaisia oppaita ja koulutusmateriaaleja, kuten videoita, joiden avulla kuka tahansa voi opetella sijoittamisen saloja. Lisäksi Capital on pyrkinyt tekemään sivustonsa designista niin selkeän ja käyttäjäystävällisen, että jopa täysi noviisi selviäisi sen navigoimisesta. Huomaa, että sen sivusto on saatavilla suomeksi. 

Capitalin käyttöön ottaminen ja sijoittamisen eri muotoihin perehtyminen on siis tehty erittäin helpoksi. Mutta tilin luomisen jälkeen monelle aloittelijalle saattaa tulla tänka-på, kun he näkevät salkkunsa ensi kerran. Ensinnäkin sijoitussalkku on saatavana vain englanniksi. Toiseksi salkun etusivulla sinua odottaa heti laaja lista erilaisia sijoituskohteita, välkkyviä numeroita ja graafeja. Näiden ei kannata antaa häiritä, sillä kunhan aloittelija keskittyy juuri siihen, mitä tuli sivustolle tekemään, sijoituskohteiden ostaminen ja myyminen on palvelussa hyvin suoraviivaista. 

Aloittelijoiden on kuitenkin hyvä ymmärtää se, että rekisteröitymisen yhteydessä tehdyn kyselyn tulosten mukaan osa Capitalin palveluista saattaa ainakin aluksi olla heillä rajoitetusti käytössä. Tällaisilla rajoituksilla varmistetaan, ettei käyttäjä menetä rahaa käymällä kauppaa tavalla, jota hän ei vielä hallitse.

 

Kokeneet sijoittajat

Capital.com on yksi aktiivisesti kauppaa käyvien sijoittajien eniten käyttämistä alustoista netissä. Tämä johtuu tietenkin sen laajasta sijoituskohteiden valikoimasta, sekä moninaisista kaupankäynnin tavoista, ja niitä tukevista työkaluista, kuten vipuvaikutuksesta. Capital.com:n tarjoamat analyysityökalut ja raportit ovat hyvin kattavia, ja mahdollistavat hyvinkin nopeatempoisen kaupankäynnin sen alustalla. Lisäksi Capital.com:in kautta treidaajilla on mahdollisuus ottaa käyttöön myös suosittu kaupankäyntiohjelmisto MetaTrader4. 

Kokeneiden sijoittajien kannattaa kuitenkin perehtyä tarkemmin Capital.com:n maksuihin. Alustan toiminta perustuu sen veloittamiin CFD-kaupankäynnin spreadeihin. Jos käyt siis vain CFD-kauppaa, saatat joutua maksamaan alustalla sijoittamisesta yllättävänkin paljon. 

Capital.com arvostelu – Yhteenveto

Toivomme, että tämä Capital.com arvostelu on vastannut kaikkiin kysymyksiisi ja tarjonnut sinulle kaiken tarvitsemasi tiedon tästä kaupankäyntialustasta. Capital.com on suunniteltu kaikentasoisille sijoittajille, mikä näkyy sen sijoituskohteiden valikoimassa, ja sijoittamisen monipuolisuudessa. Lisäksi sijoittaminen Capital.com:ssa on erittäin kustannustehokasta, ja se tarjoaa sijoittamisen tueksi runsaasti oppimateriaaleja sekä hyödyllisiä työkaluja, kuten raportteja ja analyyseja. Capital.com on yksi pisimmän kokemuksen omaavista kaupankäynnin palveluista, joten se on erittäin luotettava ja turvallinen vaihtoehto. 

Capital.com sopii sekä aloittelijoille, että kokeneemmille, aktiivisesti treidaaville sijoittajille. 

OSTA OSAKKEITA TÄNÄÄN 83,45% yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa, kun he käyvät CFD -kauppaa tämän välittäjän kanssa.
Sinun on itse harkittava, onko sinulla varaa ottaa suuri riski pääoman menettämisestä.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Capital.com?

Capital.com on kaikentasoisille sijoittajille tarkoitettu kaupankäyntialusta netissä, jolla on laaja sijoituskohteiden valikoima.

Mitä Capital.com käyttö maksaa?

Sijoittaminen sinällään on Capital.com:ssa ilmaista. Alusta veloittaa CFD-kaupankäynnin spreadin sekä yön yli menevästä kaupankäynnistä maksuja. 

Onko Capital.com turvallinen?

Capital.com on yksi vanhimmista ja siksi luotetuimmista ja turvallisimmista kaupankäyntialustoista verkossa. 

Voiko Capita.com:ssa sijoittaa kryptovaluuttoihin?

Kyllä, Capital.com tarjoaa laajan valikoiman suurimpia kryptovaluuttoja, sekä ne mielenkiintoisimmat DeFi tokenit. 

Millä Capital.com:ssa voi käydä kauppaa?

Capital.com tarjoaa erittäin laajan sijoituskohteiden listan, johon sisältyy osakkeita, valuuttoja, hyödykkeitä, indeksejä sekä kryptovaluuttoja.

Mitä vipuvaikutus tarkoittaa?

Vipuvaikutus tarkoittaa, että sijoituksen summa kerrotaan valitulla kertoimella, mikä tarkoittaa, että jos sijoitat 100 dollaria x20-vipuvaikutuksella, sijoitat tällöin kokonaisuudessaan 2000 dollarin edestä.

Teresa Maria

Teresa Maria on copywriter ja digitaalinen nomadi.

Lähes vuosikymmenen ajan hän on työskennellyt digimarkkinoinnin parissa. Silloin, kun hän ei kirjoita tälle sivustolle, hän viettää aikaa oman bloginsa parissa, joka keskittyy matkailuun ja kestävään lifestyleen.

Teresa Maria sijoittaa pääasiassa kryptovaluuttaan ja näkee itsensä ennemmin pitkäaikaisena sijoittajana kuin päiväkauppiaana. Hänen omasta salkustaan löytyy korkean riskin omaisuuseriä, mikä on mahdollista, koska hän luottaa 100% naisen vaistoonsa.

Osakkeet, kryptovaluutat ja erilaiset sijoitusstrategiat ovat Teresa Marian suuri intohimo, ja tällä sivulla hän jakaa ajatuksiaan ja kokemuksiaan juuri näistä aiheista.

Katso kaikki artikkelit tekijältä Teresa Maria