Binance Coin Kurssi Reaaliaikainen (BNB / EUR)

Binance on maailman suurin kryptovaluuttojen vaihtoalusta, joka toimii maailmanlaajuisesti ja mahdollistaa jopa kryptovaluutta- ja fiat-valuutta -parien välisen kaupankäynnin.

Osta Binance Coin täältä 68% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Binance Coin: maailman suurin kryptovaluuttojen vaihtoalusta

Vuonna 2017 Kiinassa perustettu Binance on käymään läpi kuoppaisen tien menestykseen, varsinkin kun otetaan huomioon, että Kiinan hallitus on kieltänyt kryptovaluuttojen ostamisen ja käytön maassa kokonaan. Kaikesta huolimatta Binancen vaihtoalustasta on tullut niin suosittu, että Binance Coin kurssi (BNB) on yltänyt vuonna 2022 useampaankin hintapiikkiin ja se on yksi maailman parhaimmista kryptovaluutoista kasvupotentiaalin saralla.

 • Binance tarjoaa markkinoille monipuolisen ja halvan kryptovaluuttojen vaihtoalustan, sekä kehitysalustan DeFi -projekteille
 • Binance kurssi on vuonna 2022 ollut hyvin volatiili, mutta samalla BNB on hinnaltaan pysynyt koko vuoden edellistä vuotta huomattavasti  arvokkaampana
 • Binance on yllätyksettömästi analyytikoiden suosiossa, ja sen kryptovaluutta sopii sekä nopeatempoiseen päiväkaupankäyntiin, että pidemmän aikavälin sijoitukseksi 
 • Osta Binance Coin eToron kansainväliseltä ja erittäin monipuoliselta kaupankäyntialustalta, jolta löytyy laaja lista myös muita kryptovaluuttoja.
Osta Binance Coin täältä 68% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Binance Coin kurssikaavio

Tässä näet Binance Coin kurssin liikkeet sekä lyhyellä, että pitkällä aikavälillä:

 • capital toplist stb
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Optimoi strategiasi AI-analyysien avulla
  • Valitse yli 6000+ CFD-kohteen väliltä
  • Ilmaisia webinaareja, kursseja ja oppaita
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  8/10
  OSTA KRYPTO Lue arvostelu 83,45% yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa, kun he käyvät CFD -kauppaa tämän välittäjän kanssa.
  Sinun on itse harkittava, onko sinulla varaa ottaa suuri riski pääoman menettämisestä.
 • nordnet toplist stb
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Pohjoismaiden suurin sijoittamiseen erikoistunut palvelu
  • Suurin valikoima suomalaisia ja pohjoismaalaisia osakkeita
  • Saat pääsyn heidän sosiaalisen median kanavilleen
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  7/10

Binance Coin kurssi

Binance Coin kurssi on helpompi ymmärtää, kun ensin ymmärrät mikä Binance itsessään on ja miten se toimii. Binance on kryptovaluuttojen vaihtoalusta, eli verrattavissa perinteisten markkinoiden pörssiin, jossa voit käydä kauppaa useilla eri kryptovaluutoilla. Sen sijaan Binance Coin on tämän kyseisen alustan natiivivaluutta, ja tässä tapauksessa sitä voi käyttää ainoastaan Binancen vaihtoalustalla käytävään kaupankäyntiin, ei sen ulkopuolella esimerkiksi maksuvaluuttana, niin kuin Bitcoinia voi. Binance Coin tekee kaupankäynnistä sen verkossa halvempaa, sillä Binance Coinia käyttäessään treidaajat saavat esimerkiksi transaktiomaksuistaan alennusta. 

Binance Coin kurssi

Binance Coin kurssi on riippuvainen sekä itse Binancen vaihtoalustan kehityksestä, että kryptomarkkinoista kokonaisuudessaan. Kaikkein eniten Binance Coin kurssi on riippuvainen juuri sen oman lohkoketjujen arvosta, ei niinkään itse sen kryptovaluutan arvosta. Lohkoketjun arvo taas riippuu sen kyvystä tarjota markkinoille jokin varteenotettava käyttötarkoitus. Binancen BNB -kryptovaluutta ei siis itsessään ole välttämättä minkään arvoinen, vaan sen arvo pohjautuu sen lohkoketjun, eli verkon suosioon (eng. network value). 

Binance on yksi kryptomarkkinoiden tunnetuin projekti, mikä tarkoittaa, että Binance Coin kurssi on jo pitkään ollut hyvin vahva, ja jopa vakaa. Vakaus on kryptomarkkinoilla varsin harvinaista. Mutta heti vuoden 2022 alussa Binance Coin kurssi lähti pystysuoraan ylämäkeen, ja käynyt vuoden sisällä useassa hintapiikissä. Kryptovaluuttojen vaihtoalustan lisäksi Binance tarjoaa myös DeFi -projekteille joustavan ja helposti skaalattavan verkon, mikä myös vaikuttaa sen arvoon positiivisesti. Tänä vuonna Binance Coin kurssi on ollut aikaisempaa volatiilimpi, mikä tarkoittaa, että sijoittajien kiinnostus sitä kohtaan on kasvanut runsaasti. 

Näin siksi, että varsinkin päiväkaupankäynnissä volatiilisuus voi parhaimmillaan tuoda kaupan kävijälle erinomaista tuottoa hyvin lyhyellä ajalla. Mitä enemmän sijoittajien kiinnostus Binancea kohtaan kasvaa, sitä vakaampi ja näin ollen arvokkaampi siitä tulee. Sen oman projektin lisäksi ei kuitenkaan voida unohtaa koko kryptomarkkinoiden vaikutusvaltaa Binance kurssi in. Kaikkein eniten koko kryptomarkkinoihin vaikuttaa Bitcoinin liikehdintä kurssitaulukolla: kun Bitcoin nousee, muutkin kryptovaluutat nousevat, ja kun Bitcoinin arvo laskee, koko kryptomarkkinat sakkaavat. Vuosi 2022 on tarjonnut tähän runsaasti käytännön esimerkkejä kurssitaulukoilla.

Kysyntä ja tarjonta vaikuttavat Binance Coinin hintaan

Vaikka kryptovaluutat eroavat perinteisemmistä sijoituskohteistamme, ja niiden arvon koostumisesta paljon, on yksi asia, mikä pätee samalla tavalla sekä osakkeisiin, että kryptovaluuttoihin: kysynnän ja tarjonnan laki. Kuten mainittiin, Binance Coin kurssi voi hyvin, kun sen kryptovaluuttojen vaihtoalustalla on paljon käyttäjiä. Mutta jos kryptovaluuttojen treidaajille ei yhtäkkiä kelpaisikaan BNB -valuutta, jolloin sen tarjontaa olisi enemmän kuin kysyntää, Binance Coin kurssi voi laskea.

Kysyntä ja tarjonta vaikuttavat siis hyvin vahvasti kryptovaluuttojen kursseihin, sekä niiden kehitykseen nyt ja tulevaisuudessa. Tästä johtuen juuri Binancen käyttötarkoituksella on sen arvon kehitykseen niin suuri merkitys. Se myös tarkoittaa sitä, että toisin kuin talousuutisissa usein näkyy tehtävän, kryptovaluuttoja ei tule koskaan verrata suoraan perinteisiin sijoituskohteisiin, kuten osakkeisiin tai fiat-valuuttoihin ja niiden arvon kehitykseen. Esimerkiksi fiat-valuuttojen käyttötarkoitus on yksi ja sama kaikille valuutoille, kun taas jokainen kryptovaluutta tarjoaa itse valuutan lisäksi syvemmän käyttötarkoituksen. 

Binance Coin kurssi

Tämä tarjottu käyttötarkoitus, sekä sen suosio markkinoilla, määrittelee kyseisen kryptovaluutan ja koko projektin arvon. Ja tässä on se koko homman ydin, joka sinun täytyy ymmärtää jos olet aikeissa sijoittaa kryptoihin: Selvitä aina mihin jotakin kryptovaluuttaa käytetään, jotta osaat päätellä onko sille kysyntää tulevaisuudessa! Binancella on selkeä ja koko ajan suosiotaan kasvattava käyttötarkoitus, minkä lisäksi se on erittäin tunnettu projekti kryptomarkkinoilla. Se on siksi erinomaisessa asemassa, mitä tulee kasvupotentiaaliin.

Sitten on vielä se kysymys, että miten perinteisen talouden kunto yleisesti vaikuttaa kryptovaluuttoihin, onko Binance Coin kurssi niiltä suojassa? Ainakaan tällä hetkellä esimerkiksi talouskriisit eivät heijastu kryptovaluuttojen arvon kehitykseen, mutta talouden huonoina aikoina on viime vuosina ollut nähtävissä mielenkiintoinen muutos: kun perinteisellä taloudella menee huonosti, sijoittajat kääntyvät nykyään useammin kryptovaluuttojen puoleen kullan sijasta. Tämä taas automaattisesti lähtee nostamaan niiden arvoa. 

Huomaa kuitenkin, että koko maailmaa ravisuttavat katastrofit voivat silti vaikuttaa myös kryptovaluuttoihin. Tämä näkyi maaliskuussa 2020, kun jopa kryptovaluutat dippasivat rajusti koronapandemian saapuessa Eurooppaan, ja osakemarkkinoiden romahtaessa. Mutta tämä dippaus oli hyvin lyhytaikainen, ja tuolloin kryptovaluuttoihin sijoittaneet voivat tänään olla hyvin tyytyväisiä itseensä. Ja vaikka korona jyllää edelleen, Binance Coin kurssi sen kuin porskuttaa.

Binance Coin staking

Stakingilla tarkoitetaan kryptovaluutan tallettamista sen omaan lohkoketjuun. Talletuksesta on hyötyä koko lohkoketjulle ja sen toiminnalle, minkä vuoksi siitä maksetaan tallettajalle palkkio, eli samaa kryptovaluuttaa suhteessa talletettuun määrään. Jotkut vertaavat tätä koron kerryttämiseen, mutta tosiasiassa pankista säästöillesi saamasi korko ei pysty kilpailemaan staking palkkioiden kanssa. Staking on yksi tekijä, joka vaikuttaa pitkällä aikavälillä siihen, mihin suuntaan Binance Coin kurssi kehittyy.

Binance Coin ei pitkään mahdollistanut stakingia, mutta loppupeleissä se hyödyttää lohkoetjun kehitystä, joten tänä päivänä BNB staking on vaihtoehtosi tehdä passiivista tuottoa tällä kryptovaluutalla. Stakingin sen verkossa mahdollistaa Tendermint byzantine-fault-tolerant (BFT) -konsensusmekanismi. Kun steikkaat BNB:tä Binancen verkkoon, saat oikeuden toimia sen verkossa validaattorina. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että pääset esimerkiksi äänestämään Binance Chainin kehityksestä ja validoimaan transaktioita. Tästä kaikesta vastineeksi saat palkkioksi BNB:tä. 

Staking myös takaa Binance Chainin verkon korkeamman turvallisuuden, sillä jokainen sen verkossa tapahtuva transaktio ja muutos menee edellä mainittujen validaattoreiden kautta. Staking takaa lohkoketjun turvallisuuden myös siksi, että kun jokainen muutos ja kehitysaskel myös tallentuu Binancen lohkoketjun tietokantaan, jos jokin validaattori yrittää käyttää stakingia omien etujensa ajamiseen, hän jää siitä hyvin äkkiä kiinni. Koska jokaisen tapahtuman ja muutoksen tulee hyödyttää koko verkkoa, hakkeroinnin ja huijausten mahdollisuus pienenee minimiin.

Miten Binance Coin kurssi kehittyy tulevaisuudessa?

Tämän artikkelin kirjoitushetkellä Binance BNB hinta on noin 580 dollaria per token, eli se on laskenut viikon aikana noin 40 dollarin verran. Toukokuussa 2022 BNB kävi tähän mennessä korkeimmassa hintahuipussaan, 675 dollaria per token, ja sen jälkeen on hypähdellyt kurssitaulukolla 500 ja 600 dollarin välillä ylös alas. Tästä huomataan, että sen hinnan vaihtelut vain puolen vuoden aikana ovat vauhdikkaita. Mikä on erityisesti aktiivisesti treidaaville sijoittajille hyvä uutinen! 

Binance Coin kurssi on siitä mielenkiintoinen seurattava, että Bitcoinin vahvasta vaikutusvallasta huolimatta se on edennyt kurssitaulukolla omaa tahtiaan. Se pyrkiikin aktiivisesti vaikuttamaan oman arvonsa kehitykseen polttamalla tokeneitaan pikkuhiljaa deflaatiotoiminnon kautta. Poltettaessa tokeneiden määrä vähenee, jolloin jäljellä olevien tokeneiden arvo kasvaa. Projektin tavoitteena on polttaa yhteensä puolet sen tokeneiden määrästä, eli 100 miljoonaa tokenia. Tällainen “synteettinen” hinnan ohjaaminen on nostanut Binance Coin kurssia sen historiasta huolimatta. 

Vuonna 2019 Binance joutui harkkeroinnin uhriksi, kun sen alustalta varastettiin jopa 40 miljoonan dollarin edestä Bitcoinia, eli tuolloin yhteensä 7 000 BTC:tä. Hakkeroinnit ovat kryptomarkkinoilla vakavia tapahtumia, koska ne ovat niin harvinaisia, ja yksi hakkerointi voi lopettaa kryptovaluutan tarun alkuunsa. Binance on kuitenkin vakuuttanut markkinat niin vahvasti, että edellä mainittu hakkerointi on huono muisto vain. Binance Coin kurssi on voinut koko vuoden 2022 erinomaisesti, eivätkä analyytikot näe mitään suuria syitä sille, miksi se ei jatkaisi kasvuaan tästä vielä pitkään.

Lue Binance Coinin osto-opas.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Binance?

Binance on kryptovaluuttojen vaihtoalusta, eli verrattavissa perinteisten markkinoiden pörssiin, jossa voit käydä kauppaa useilla eri kryptovaluutoilla. BNB on Binancen natiivivaluutta.

Miten Binance Coin kurssi kehittyy tulevaisuudessa?

Binance tarjoaa monipuolisen ja jo valmiiksi hyvin tunnetun ja suositun käyttötarkoituksen, mikä povaa sille valoisia tulevaisuudennäkymiä. 

Miten voin ostaa Binance Coin?

Osta Binance Coin helposti ja nopeasti eToron kaupankäyntialustalta: rekisteröidy palveluun, siirrä tilillesi rahaa ja osta Binance Coin tänään!

Mikä on Binance Coin hinta?

Binance Coin hinta, kuten kaikkien kryptovaluuttojen hinnat, muuttuvat päivittäin, joten tarkista aina reaaliaikainen Binance Coin kurssi tältä sivustolta.

Minkä hintainen Binance Coin on vuonna 2025?

Analyytikot uskovat Binancen kasvuun pitkällä aikavälillä, mutta tarkkojen hinta-arvioiden teko tästä kryptovaluutasta on lähes mahdotonta. 

Onko Binance Coin hyvä sijoitus?

Analyytikot uskovat Binance Coinin kasvuun tulevaisuudessa, mutta monet suosittelevat sitä nimenomaan aktiiviseen, lyhyen aikavälin kaupankäyntiin.

Teresa Maria

Teresa Maria on monipuolinen sisällöntuottaja, jolla on laaja kokemus sijoittamisesta ja kryptovaluutoista. Hänen Osakekoululle tuottamien sijoitusoppaidensa avulla sinustakin voi tulla ammattisijoittaja alta aikayksikön.

Katso kaikki artikkelit tekijältä Teresa Maria