Basic Attention Token Kurssi Reaaliaikainen (BAT / EUR)

basic-attention-token
basic-attention-token

Basic Attention Token (BAT)

Price
0,337772

Basic Attention Tokenin lohkoketjualusta mahdollistaa mainonnan ja markkinoinnin hajautetussa verkossa, mikä tarkoittaa sitä, että mainostaja kerää kaikki mainontansa tuotot itselleen, sillä tästä yhtälöstä puuttuvat kaikki kolmannet osapuolet.

Osta Basic Attention Token 68% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Basic Attention Token: mainonnan uusi aika on alkanut

Basic Atention Token tarjoaa kryptomarkkinoille mielenkiintoisen alustan, joka mahdollistaa markkinoinnin ja mainostamisen ilman minkäänlaisia kolmansia osapuolia, kuten sosiaalisen median alustat, jotka vetäisivät välistä. BAT -alustalla sekä mainostajat, että niiden kuluttajat palkitaan, mikä on perinteisen markkinoinnin puolella vieras ajatus.

 • Basic Attention Token tarjoaa markkinoille palkitsevan, monipuolisen ja tehokkaan markkinointikampanjoiden rakennusalustan
 • Basic Attention Tokenin ainutlaatuinen ja palkitseva käyttötarkoitus on nostanut sen suosiota ja käyttäjien määrää runsaasti viime aikoina
 • Basic Attention Token kurssi on hyvin volatiili, mutta kryptovaluutan ja koko projektin arvo on ollut jo pitkään nousussa
 • Osta Basic Attention Token eToron kansainväliseltä ja erittäin monipuoliselta kaupankäyntialustalta, jolta löytyy laaja lista myös muita kryptovaluuttoja. 
Osta Basic Attention Token 68% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Basic Attention Token kurssikaavio

Tässä näet Basic Attention Token kurssin liikkeet sekä lyhyellä, että pitkällä aikavälillä:

 • capital toplist stb
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Optimoi strategiasi AI-analyysien avulla
  • Valitse yli 6000+ CFD-kohteen väliltä
  • Ilmaisia webinaareja, kursseja ja oppaita
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  8/10
  OSTA KRYPTO Lue arvostelu 79,17% yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa, kun he käyvät CFD -kauppaa tämän välittäjän kanssa.
  Sinun on itse harkittava, onko sinulla varaa ottaa suuri riski pääoman menettämisestä.
 • nordnet toplist stb
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Pohjoismaiden suurin sijoittamiseen erikoistunut palvelu
  • Suurin valikoima suomalaisia ja pohjoismaalaisia osakkeita
  • Saat pääsyn heidän sosiaalisen median kanavilleen
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  7/10

Basic Attention Token kurssi

Basic Attention Token mullistaa markkinoinnin ja mainonnan mahdollistamalla mainosten kuluttajienkin taloudellisen hyödyn, joten nyt on korkea aika tutustua tähän ainutlaatuiseen kryptoon tarkemmin! Käydään ensin läpi miten Basic Attention Token kurssi on aikojen saatossa kehittynyt ja mitkä asiat vaikuttavat siihen. Tämän jälkeen käydään läpi Basic Attention Tokenin  statusta sijoituskohteena, kannattaako siihen sijoittaa vai ei? Mutta aloitetaan Basic Attention Token kurssista. Jotta voimme ymmärtää sen liikkeitä, meidän täytyy ensin ymmärtää, mihin BAT:ia käytetään:

Pähkinänkuoressa selitettynä Basic Attention Tokenin alusta toimii niin, että sinä voit käyttäjänä katsella alustalla olevia mainoksia ilman, että sinun yksityistietosi olisivat millään tavalla vaarassa tai esillä. Mitä enemmän mainoksia selaat läpi, eli mitä enemmän huomiota (eng. attention) annat alustalle, sitä suuremmin sinut palkitaan. Mainostajat taas voivat kohdentaa markkinointiaan entistä tarkemmin, ja näin maksimoida kuluttajien sitoutumisen. Tämä tuo tottakai mainostajille huomattavasti enemmän tuloa, kuin tänä päivänä tuntemamme digitaalinen markkinointi tuo.

Basic Attention Token kurssi

Ihan ensimmäiseksi on tärkeää ymmärtää, että kryptovaluuttojen arvo koostuu aivan eri asioista, ja eri tavalla kuin osakkeiden arvo. Niitä ei siis sinällään voi verrata toisiinsa. Kryptovaluuttojen arvo on hyvin pitkälle riippuvainen sen pohjan, eli lohkoketjun arvosta: jos lohkoketjulla on paljon käyttäjiä, sillä on myös paljon arvoa. Mitä enemmän käyttäjiä, sitä enemmän sen arvo kasvaa. Tämän vuoksi kryptovaluuttojen kohdalla on tärkeää tutustua projekteihin syvemmin ennen niihin sijoittamista, jotta ymmärrät missä niistä on potentiaalia ja missä ei. Jokainen kryptovaluutta on aivan omanlaisensa projekti, toisin kuin fiat-valuutat.

Basic Attention Token kurssi perustuu pääosin sen markkinointikampanjoiden järjestämiseen erikoistuvaan lohkoketjualustaan, joka palkitsee sekä mainostajat, että mainosten kuluttajat. Tästä toimii todisteena se, että BAT on kurssitaulukolla ollut tasaisessa nousussa pitkään. Kurssinousu korreloi sen alustan käyttäjien määrän kasvulukujen kanssa. Mutta se ei vielä yksinään ole koko tarina, vaan myös kryptomarkkinoiden vointi saattaa vaikuttaa siihen, miten Basic Attention Token kurssi liikkuu kurssitaulukolla. Esimerkiksi Bitcoin on tunnetusti niin vaikutusvaltainen krypto, että sen liikkeet heijastuvat usein koko kryptomarkkinoihin. 

Lue lisää Basic Attention Tokenista täältä.

Mutta entä perinteiset markkinat ja talouden muuttuvat tilat? Yleisesti ottaen rahoitusmarkkinoiden liikkeillä ei ole vaikutusta kryptovaluuttoihin, ainakaan pitkällä aikavälillä. Viime aikoina on kuitenkin huomattu, että talouden huonoina aikoina sijoittajat kääntyvät useammin kryptovaluuttojen puoleen kullan sijasta. Tämä taas automaattisesti lähtee nostamaan niiden arvoa.

Kysyntä ja tarjonta vaikuttavat Basic Attention Tokenin hintaan

Vaikka kryptovaluutat eroavat perinteisemmistä sijoituskohteistamme, ja niiden arvon koostumisesta paljon, on yksi asia, mikä pätee samalla tavalla sekä osakkeisiin, että kryptovaluuttoihin: kysynnän ja tarjonnan laki. Kuten mainittiin, Basic Attention Token kurssi voi hyvin, kun sen markkinointikampanjoiden järjestämiseen erikoistuneella alustalla  on paljon käyttäjiä. Mutta jos kryptovaluuttojen treidaajille ei yhtäkkiä kelpaisikaan BAT, jolloin sen tarjontaa olisi enemmän kuin kysyntää, Basic Attention Token kurssi voi laskea.

Basic Attention Token kurssi

Kysyntä ja tarjonta vaikuttavat siis hyvin vahvasti kryptovaluuttojen kursseihin, sekä niiden kehitykseen nyt ja tulevaisuudessa. Tästä johtuen juuri Basic Attention Tokenin käyttötarkoituksella on sen arvon kehitykseen niin suuri merkitys. Se myös tarkoittaa sitä, että toisin kuin talousuutisissa usein näkyy tehtävän, kryptovaluuttoja ei tule koskaan verrata suoraan perinteisiin sijoituskohteisiin, kuten osakkeisiin tai fiat-valuuttoihin ja niiden arvon kehitykseen. Siinä, missä fiat-valuuttojen käyttötarkoitus on yksi ja sama kaikille valuutoille, jokainen kryptovaluutta taas tarjoaa itse valuutan lisäksi syvemmän käyttötarkoituksen. 

Kryptovaluuttojen kohdalla kannattaa kuitenkin olla aina varuillaan, sillä ne reagoivat eri asioihin hyvin arvaamattomasti. Vaikka perinteiset rahoitusmarkkinat eivät välttämättä suoraan vaikutakaan Basic Attention Tokenin kurssiin, koko maailmaa ravisuttavat katastrofit voivat silti vaikuttaa myös kryptovaluuttoihin. Tämä nähtiin maaliskuussa 2020, kun jopa kryptovaluutat dippasivat rajusti koronapandemian saapuessa Eurooppaan, mikä johti osakemarkkinoiden romahtamiseen. Mutta tämä dippaus oli kryptovaluuttojen saralla hyvin lyhytaikainen, ja tuolloin kryptovaluuttoihin sijoittaneet voivat tänään olla hyvin tyytyväisiä itseensä. 

Basic Attention Token louhinta

Olet varmasti kuullut louhinnasta, joka on prosessi, jolla luodaan esimerkiksi uusia Bitcoineja markkinoille. Louhinta on hidas ja kallis prosessi, johon monilla ei ole mahdollisuutta osallistua, mutta sen lisäksi on olemassa kryptovaluuttojen staking. Staking on prosessi, jossa sinulla on mahdollisuus tienata lisää kryptovaluuttaa korkona, kun talletat kyseistä kryptovaluuttaa sen lohkoketjuun tietyn määrän tietyksi ajaksi. Tämä auttaa lohkoketjuprojektin kehitystä, ja olet näin ollen ansainnut palkkion, eli lisää kyseistä kryptovaluuttaa. 

Stakingista on kovaa vauhtia tulossa louhinnan korvaava toimintamalli, mutta esimerkiksi joitain Ethereumin verkossa olevia ERC-20 tokeneita voi edelleen louhia. Basic Attention Token on juuri tällainen ERC-20 token. Sen Proof-of-Work algoritmi mahdollistaa louhinnan, mikä omalta osaltaan varmistaa myös Basic Attention Tokenin verkon erittäin vahvan suojauksen. Käytännössä tämä algoritmi päästää läpi vain kelvolliset, validoidut tapahtumat, jotka ovat validoinnin jälkeen muuttamattomia ja peruuttamattomia. Jokainen Ethereumin verkossa tapahtunut transaktio voidaan jäljittää, ja tämä pätee myös Basic Attention Tokeniin.  

Miten Basic Attention Token hinta kehittyy tulevaisuudessa?

Basic Attention Token kurssi oli vuonna 2021 melko volatiili, ja eteni kurssitaulukolla vuoristoradan tyyppisesti loivaan nousuun. Lisäksi Basic Attention Token hinta on edelleen sen iän huomioon ottaen (lanseerattu vuonna 2017) hyvin alhainen, vähän päälle yhden dollarin artikkelin kirjoitushetkellä. Tämä kaikki yhteen laskettuna tarkoittaa sitä, että Basic Attention Token sopii spekulatiiviseen, lyhyen aikavälin aktiiviseen kaupankäyntiin. Mutta miten sen arvon uskotaan jatkossa kehittyvän? Jatkuuko sen vuoristorataa muistuttava heilunta kurssitaulukolla, vai onko mahdollista, että Basic Attention Token kurssi vielä jonain päivänä vakiintuisi?

Basic Attention Token kurssi

Basic Attention Tokenin omat edut ovat selkeät: se tarjoaa ainutlaatuisen käyttötarkoituksen, joka palkitsee kaikenlaiset käyttäjät. Tästä johtuen se on viimeisen vuoden nauttinut hyvästä tunnettuudesta ja hyvästä suosion kasvusta. Ja mitä enemmän sen lohkoketjulla on käyttäjiä, sitä arvokkaampi ja vakaampi siitä voidaan olettaa tulevan. Lisääntyvä vakaus puolestaan tuo alustalle edelleen lisää käyttäjiä, ja näin meillä on kaunis, kiertävä kehä. Basic Attention Token kurssi saa lisäpontta myös siitä, että sen lohkoketju mahdollistaa louhinnan, eli BAT kryptovaluuttaa voi tienata useammalla eri tavalla. Se, miten nopeasti Basic Attention -alusta mullistaa markkinoinnin ja mainonnan jää vielä nähtäväksi.

Tulevaisuuden hinta-arviot Basic Attention Tokenilla ovat hyvin epävarmoja, kiitos sen volatiilin luonteen. Kryptovaluuttojen kurssien kehityksen arviointi on muutenkin usein täyttä arpapeliä, jota voi verrata vedonlyöntiin. Mutta samalla on myös todettava, että tähän mennessä kryptovaluuttojen hintojen nousu on useammin ylittänyt kaikki odotukset, kuin pettänyt ne. Basic Attention Tokenin puolesta puhuvat kuitenkin kaikki analyytikot ja alan asiantuntijat: sen uskotaan jatkavan kasvuaan, ja sen potentiaalia pitkän aikavälin sijoituskohteena pidetään hyvänä.  

Kannattaako Basic Attention Tokeniin sijoittaa?

Kryptovaluutat, mukaan lukien BAT, ovat erittäin volatiileja ja riskialttiita sijoituskohteita. Niiden hinta voi heitellä yhden päivän aikana hurjasti, ja niiden tulevia liikkeitä on lähes mahdotonta ennustaa. Joten jos olet aikeissa sijoittaa Basic Attention Tokeniin, ota tämä asia huomioon. Siitä huolimatta, että sen kryptovaluutta tuo mukanaan omat riskinsä, Basic Attention Tokenissa on kuitenkin myös erittäin paljon omanlaista potentiaalia. 

Basic Attention Token on esimerkiksi siitä mielenkiintoinen tapaus, että sen markkinointikampanja -alusta on tällä hetkellä ainut laatuaan. Lisäksi ajatus siitä, että mainosten kuluttaja palkitaan mainosten pläräämisestä on monille tänä päivänä vieras, mutta tätä tehdään jo. Aika näyttää mihin kaikkeen tämä monipuolinen, ainutlaatuinen ja monella tavalla palkitseva kryptoprojekti tulee vielä taipumaan, mutta pääasiassa Basic Attention Token kurssi omaa hyvät kasvumahdollisuudet. Loppupeleissä sen pitkän ajan menestyksen määrittelevät markkinavoimat, joihin sinäkin olet sijoittajana osallisena. 

Osta Basic Attention Token 68% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Basic Attention Token?

Basic Attention Token tarjoaa markkinoille palkitsevan, monipuolisen ja tehokkaan markkinointikampanjoiden rakennusalustan.

Miten Basic Attention Token kurssi kehittyy tulevaisuudessa?

Basic Attention Tokenin omat edut ovat selkeät: se tarjoaa ainutlaatuisen käyttötarkoituksen, joka palkitsee kaikenlaiset käyttäjät, minkä vuoksi sen suosion kasvaessa sen arvo jatkaa kasvuaan.

Miten voin ostaa Basic Attention Tokenia?

Osta Basic Attention Token helposti ja nopeasti eToron kaupankäyntialustalta: rekisteröidy palveluun, siirrä tilillesi rahaa ja osta BAT tänään!

Mikä on Basic Attention Token hinta?

Basic Attention Tokenin hinta, kuten kaikkien kryptovaluuttojen hinnat, muuttuvat päivittäin, joten tarkista aina reaaliaikainen BAT kurssi tältä sivustolta.

Minkä hintainen Basic Attention Token on vuonna 2025?

Basic Attention Token on hyvin volatiili kryptovaluutta, ja analyytikoiden hinta-arviot siitä heittelevät yhtä paljon kuin sen kurssi: vuoteen 2025 mennessä sen hinnan uskotaan olevan 2 – 10 dollarin välillä.

Onko Basic Attention Token hyvä sijoitus?

Analyytikot uskovat Basic Attention Tokenin kasvuun tulevaisuudessa, mutta sen volatiilisuuden vuoksi on vaikea arvioida kuinka paljon, ja missä ajassa. 

Teresa Maria

Teresa Maria on monipuolinen sisällöntuottaja, jolla on laaja kokemus sijoittamisesta ja kryptovaluutoista. Hänen Osakekoululle tuottamien sijoitusoppaidensa avulla sinustakin voi tulla ammattisijoittaja alta aikayksikön.

Katso kaikki artikkelit tekijältä Teresa Maria