Bancor Kurssi Reaaliaikainen (BNT / EUR)

bancor
bancor

Bancor Network Token (BNT)

Price
1,29

Bancor on Ethereumin monipuoliseen ja joustavaan verkkoon rakennettu DeFi -projekti, joka mahdollistaa tokeneiden vaihdot ilman vaihtoalustoja. Lisäksi tallettamalla BNT tokeneita sen likviditeettipooleihin voit ansaita prosenttimäärän projektin tulevaisuuden tuotoista.

Osta Bancor täältä 68% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Bancor: kryptovaluuttojen vaihtoa ilman vaihtoalustoja

Ethereumin verkkoon rakennettu Bancor kryptovaluutta mahdollistaa useiden eri ERC-20 tokeneiden vaihtamisen suoraan sen älysopimuksiin perustuvien likviditeettipoolien kautta, jolloin yhtälöstä voidaan kokonaan poistaa vaihtojen ja kryptopörssien tarve. Itse asiassa Bancor on yksi ensimmäisistä (perustettu 2017) Ethereumin verkkoon rakennetuista DeFi -projekteista (eng. Decentralized Finance), mutta se on vasta nyt alkanut saada huomiota osakseen. Vuoden 2022 alussa se lisättiin vihdoin suurten kaupankäyntialustojen listoille, minkä uskotaan jo lähitulevaisuudessa hyödyttävän Bancor kurssi a.

 • Bancor on yksi ensimmäisistä Ethereumin verkkoon rakennetuista DeFi -projekteista, eli se on uranuurtaja
 • Bancor tarjoaa ainutlaatuisen ja erittäin hyödyllisen käyttötarkoituksen, eikä sillä ole tällä hetkellä suuria kilpailijoita kryptomarkkinoilla
 • Bancor kurssi on pysynyt matalana vuosia, mutta nyt se on lisätty suurten kaupankäyntialustojen listoille, minkä voidaan odottaa toimivan buusterina sen hinnan nousulle lähitulevaisuudessa
 • Osta Bancor eToron kansainväliseltä ja erittäin monipuoliselta kaupankäyntialustalta, jolta löytyy laaja lista myös muita kryptovaluuttoja.
callout icon
Osta Bancor täältä 68% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Bancor kurssikaavio

Tässä näet Bancor kurssin liikkeet sekä lyhyellä, että pitkällä aikavälillä:

 • capital toplist stb
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Optimoi strategiasi AI-analyysien avulla
  • Valitse yli 6000+ CFD-kohteen väliltä
  • Ilmaisia webinaareja, kursseja ja oppaita
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  8/10
  OSTA KRYPTO Lue arvostelu 79,17% yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa, kun he käyvät CFD -kauppaa tämän välittäjän kanssa.
  Sinun on itse harkittava, onko sinulla varaa ottaa suuri riski pääoman menettämisestä.
 • nordnet toplist stb
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Pohjoismaiden suurin sijoittamiseen erikoistunut palvelu
  • Suurin valikoima suomalaisia ja pohjoismaalaisia osakkeita
  • Saat pääsyn heidän sosiaalisen median kanavilleen
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  7/10

Bancor kurssi

Bancor mullistaa kryptovaluuttojen vaihtamisen tarjoamalle verkon, jossa vaihdot onnistuvat ilman välikäsiä erittäin sujuvasti ja nopeasti. Siksi nyt on korkea aika tutustua tähän ainutlaatuiseen kryptoon tarkemmin! Käydään ensin läpi miten Bancor kurssi on aikojen saatossa kehittynyt ja mitkä asiat vaikuttavat siihen. Tämän jälkeen käydään läpi Bancorin statusta sijoituskohteena, kannattaako siihen sijoittaa vai ei? Mutta aloitetaan Bancor kurssista. Jotta voimme ymmärtää sen liikkeitä, meidän täytyy ensin ymmärtää, mihin BNT tokeneita käytetään:

Bancor kurssi

Pähkinänkuoressa selitettynä Bancor on älysopimusten sarjaan perustuva protokolla. Tämä protokolla tarjoaa sen käyttäjille mahdollisuuden vaihtaa kryptotokeneita suoraan sen älysopimusten kautta keskenään ilman, että vaihtamiseen tarvittaisiin minkäänlaista vaihtoa tai pörssiä. Tämä tietenkin tarkoittaa käytännössä sitä, että Bancorin kautta tehdyt vaihdot ovat nopeampia ja huomattavasti vaivattomampia, kuin vaihtoalustojen kautta käyty kryptokaupankäynti on. Kuten mainittu, Bancorin protokollan toiminta perustuu älysopimuksiin, jotka tarjoavat likviditeettipooleja, joiden kautta tokeneiden vaihtaminen käy helposti. Nyt kun ymmärrämme mikä Bancor on, Bancor kurssi ja siihen vaikuttavat tekijät avautuvat paremmin:

Bancor kurssi perustuu pääosin sen likviditeettipooleista koostuvaan verkkoon, jossa kryptotokeneita voi muuttaa ja vaihtaa vapaasti, ja joka palkitsee likviditeetin tarjoajat, eli steikkaajat. Sen hyödyllinen käyttötarkoitus on ollut tarpeeksi nostamaan Bancor kurssin yli yhden dollarin maagisen rajan, mutta koska tätä kryptoa ei ole ollut tarjolla suurelle yleisölle, sen hinta on pysynyt tällä tasolla vuosia. Nyt Bancor on kuitenkin lisätty esimerkiksi eToron listoille, mikä helpottaa sen ostamista ja lisää täten sen käyttöä, mikä taas heijastuu suoraan sen arvoon. Bancor kurssi odottelee siis nyt nousukautta. 

Mutta tässä ei vielä ole koko tarina, vaan myös kryptomarkkinoiden yleinen vointi saattaa vaikuttaa siihen, miten Bancor kurssi liikkuu kurssitaulukolla. Esimerkiksi Bitcoin on tunnetusti niin vaikutusvaltainen krypto, että sen liikkeet heijastuvat usein koko kryptomarkkinoihin. Mutta entä perinteiset markkinat ja talouden muuttuvat tilat? Yleisesti ottaen rahoitusmarkkinoiden liikkeillä ei ole vaikutusta kryptovaluuttoihin, ainakaan pitkällä aikavälillä. Viime aikoina on kuitenkin huomattu, että talouden huonoina aikoina sijoittajat kääntyvät useammin kryptovaluuttojen puoleen kullan sijasta. Tämä taas automaattisesti lähtee nostamaan niiden arvoa.

Lue lisää Bancor projektista täältä.

Kysyntä ja tarjonta vaikuttavat Bancorin hintaan

Vaikka kryptovaluutat eroavat perinteisemmistä sijoituskohteistamme, ja niiden arvon koostumisesta paljon, on yksi asia, mikä pätee samalla tavalla sekä osakkeisiin, että kryptovaluuttoihin: kysynnän ja tarjonnan laki. Kuten mainittiin, Bancor kurssi voi hyvin, kun sen kryptovaluuttojen sujuvaan vaihtamiseen erikoistuneella alustalla  on paljon käyttäjiä. Mutta jos kryptovaluuttojen treidaajille ei yhtäkkiä kelpaisikaan BNT, jolloin sen tarjontaa olisi enemmän kuin kysyntää, Bancor kurssi voi laskea.

Kysyntä ja tarjonta vaikuttavat siis hyvin vahvasti kryptovaluuttojen kursseihin, sekä niiden kehitykseen nyt ja tulevaisuudessa. Tästä johtuen juuri Bancorin tarjoamalla käyttötarkoituksella on sen arvon kehitykseen niin suuri merkitys. Se myös tarkoittaa sitä, että toisin kuin talousuutisissa usein näkyy tehtävän, kryptovaluuttoja ei tule koskaan verrata suoraan perinteisiin sijoituskohteisiin, kuten osakkeisiin tai fiat-valuuttoihin ja niiden arvon kehitykseen. Siinä, missä fiat-valuuttojen käyttötarkoitus on yksi ja sama kaikille valuutoille, jokainen kryptovaluutta taas tarjoaa itse valuutan lisäksi syvemmän käyttötarkoituksen. 

Bancor kurssi

Kryptovaluuttojen kohdalla kannattaa kuitenkin olla aina varuillaan, sillä ne reagoivat eri asioihin hyvin arvaamattomasti. Vaikka perinteiset rahoitusmarkkinat eivät välttämättä suoraan vaikutakaan Bancorin kurssiin, koko maailmaa ravisuttavat katastrofit voivat silti vaikuttaa myös kryptovaluuttoihin. Tämä nähtiin maaliskuussa 2020, kun jopa kryptovaluutat dippasivat rajusti koronapandemian saapuessa Eurooppaan, mikä johti osakemarkkinoiden romahtamiseen. Mutta tämä dippaus oli kryptovaluuttojen saralla hyvin lyhytaikainen, ja tuolloin kryptovaluuttoihin sijoittaneet voivat tänään olla hyvin tyytyväisiä itseensä. 

Bancor staking

Kryptovaluutoilla voi tienata rahaa monella eri tavalla. Yleisin tapa on tottakai ostaa haluamaasi kryptovaluuttaa ja odottaa, että sen arvo kasvaa, tai käydä kryptovaluutalla aktiivisesti kauppaa. Jos sinua kiinnostaa kuitenkin ottaa suuremmin osaa itse kryptoprojektiin, voit joko louhia kryptovaluuttaa, tai osallistua stakingiin, riippuen siitä, minkä tyyppiseen algoritmiin kyseinen lohkoketju perustuu. Louhinta tarkoittaa pähkinänkuoressa sitä, että niin sanotut supertietokoneet suorittavat erittäin monimutkaisia laskutoimituksia, ja jokainen suoritettu laskutoimitus on yhtä kuin uusi luotu lohko lohkoketjun jatkeeksi. Staking taas on verrattavissa koron ansaitsemiseen kryptovaluutan tallettamista vastaan.

Stakingista on kovaa vauhtia tulossa louhinnan korvaava toimintamalli, sillä se on huomattavasti energia- ja kustannustehokkaampi vaihtoehto. Bancor on juuri tällainen ERC-20 token. Sen älysopimuksiin perustuvat likviditeettipoolit mahdollistavat stakingin, mikä omalta osaltaan varmistaa myös Bancorin verkon erittäin vahvan suojauksen. Käytännössä staking toimii niin, että BNT tokeneita voidaan tallettaa Bancorin likviditeettipooleihin, jolloin tallettaja tienaa ylimääräistä koron ansaitsemisen tapaan. Nämä palkkiot maksetaan Bancorin tulevaisuuden tuotoista, ja ne ovat aina jokin prosenttiosuus tästä arvioidusta määrästä.  

Miten Bancor hinta kehittyy tulevaisuudessa?

Bancor kurssi jo pitkään laahannut kurssitaulukolla 1 – 2 dollarin välillä, eikä se ole päässyt nauttimaan samanlaisista hintahypyistä, kuin monet muut DeFi -projektit. Varsinkin sen iän huomioon ottaen (lanseerattu vuonna 2017) sen hinta on edelleen hyvin alhainen, vähän päälle kahden dollarin tämän artikkelin kirjoitushetkellä. Mutta nyt tunnelin päässä alkaa näkyä valoa, sillä vihdoin tämä krypto on listattu suurten kaupankäyntialustojen valikoimiin! Tämä tuo Bancorin lähelle meitä peruspulliaisiin kuuluvia kuluttajia, mikä puolestaan tarkoittaa sitä, että Bancor kurssi saattaa jo lähitulevaisuudessa lähteä tiukkaan nousuun. Kannattaakin nyt laittaa tämä tapaus tarkkailun alle.

Bancor kurssi

Bancorin projektin edut ovat selkeät: se tarjoaa ainutlaatuisen käyttötarkoituksen, joka palkitsee kaikenlaiset käyttäjät. Ja nyt sen tunnettuuden voidaan vihdoin olettaa lähtevän kasvuun, kiitos edellä mainittujen listausten, mikä toivottavasti kasvattaa myös sen suosiota. Ja mitä enemmän sen lohkoketjulla on käyttäjiä, sitä arvokkaampi ja vakaampi siitä voidaan olettaa tulevan. Lisääntyvä vakaus puolestaan tuo alustalle edelleen lisää käyttäjiä, ja näin meillä on kaunis, kiertävä kehä. Bancor kurssi saa lisäpontta myös siitä, että se on DeFi -projekti, ja nimenomaan Ethereumin verkkoon rakennettu sellainen. Tämä takaa sen, että kaikkien ERC-20 tokeneiden vaihtaminen ja staking Bancorin likviditeettipooleihin on erittäin helppoa ja sujuvaa.

Tulevaisuuden hinta-arviot Bancorille ovat hyvin epävarmoja, mikä johtuu siitä, että sen kasvun volyymiä on vaikea vielä arvioida. Kryptovaluuttojen kurssien kehityksen arviointi on muutenkin usein täyttä arpapeliä, jota voi verrata vedonlyöntiin. Mutta samalla on myös todettava, että tähän mennessä kryptovaluuttojen hintojen nousu on useammin ylittänyt kaikki odotukset, kuin pettänyt ne. Bancorin puolesta puhuvat kuitenkin analyytikot ja alan asiantuntijat: sen uskotaan lähtevän kasvuun, ja sen potentiaalia pitkän aikavälin sijoituskohteena pidetään hyvänä, mutta siitä tehtyihin hinta-arvioihin ei kannata uskoa.  

Kannattaako Bancoriin sijoittaa?

Kryptovaluutat ovat yleisesti ottaen erittäin volatiileja ja riskialttiita sijoituskohteita. Niiden hinta voi heitellä yhden päivän aikana hurjasti, ja niiden tulevia liikkeitä on lähes mahdotonta ennustaa. Joten jos olet aikeissa sijoittaa Bancoriin, ota tämä asia huomioon. Bancor kurssi on tähän mennessä pysynyt tasaisen alhaisena, mutta sen suosion kasvaessa sen volatiilisuus saattaa myös lisääntyä. Siitä huolimatta, että sen kryptovaluutta tuo mukanaan omat riskinsä, Bancorissa on kuitenkin myös erittäin paljon omanlaista potentiaalia. 

Bancor on esimerkiksi siitä mielenkiintoinen tapaus, että sen tarjoama likviditeettipooleihin perustuva kryptovaluuttojen vaihtojärjestelmä on tällä hetkellä ainut laatuaan. Lisäksi se, että sen järjestelmä tekee kryptojen vaihtamisesta erityisen sujuvaa ja nopeaa, ja poistaa yhtälöstä kaikki kolmannet osapuolet, kiinnostaa monia alan asiantuntijoita suuresti. Aika näyttää mihin kaikkeen tämä monipuolinen, ainutlaatuinen ja monella tavalla palkitseva kryptoprojekti tulee vielä taipumaan, mutta pääasiassa Bancor kurssi omaa hyvät kasvumahdollisuudet. Loppupeleissä sen pitkän ajan menestyksen määrittelevät markkinavoimat, joihin sinäkin olet sijoittajana osallisena. 

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Bancor?

Bancor on yksi ensimmäisistä hajautetun rahoituksen protokollista, joka mahdollistaa stakingin sen likviditeettipooleissa, sekä nopeat ja vaivattomat kryptovaluuttojen vaihdot ilman kolmansia osapuolia.

Miten Bancor kurssi kehittyy tulevaisuudessa?

Bancorin tarjoamat edut ovat selkeät: se tarjoaa ainutlaatuisen käyttötarkoituksen, joka palkitsee kaikenlaiset käyttäjät, minkä lisäksi se on juuri listattu suurten kaupankäyntialustojen valikoimiin.

Miten voin ostaa Bancoria?

Osta Bancor helposti ja nopeasti suosituimmilta netin kaupankäyntialustoilta, kuten eToro: rekisteröidy, siirrä tilillesi rahaa ja osta Bancor.

Mikä on Bancor hinta?

Bancor hinta, kuten kaikkien kryptovaluuttojen hinnat, muuttuvat päivittäin, joten tarkista aina reaaliaikainen Bancor kurssi tältä sivustolta.

Minkä hintainen Bancor on vuonna 2025?

Bancor on vasta pääsemässä kasvuun kiinni, ja analyytikoiden hinta-arviot siitä heittelevät tästä johtuen runsaasti: vuoteen 2025 mennessä sen hinnan uskotaan olevan 3 – 25 dollarin välillä.

Onko Bancor hyvä sijoitus?

Bancor on hyödyllisen käyttötarkoituksen tarjoava DeFi -protokolla, mikä povaa sille valoisaa tulevaisuutta. Se on juuri listattu suurten kaupankäyntialustojen valikoimiin, minkä voidaan myös odottaa nostavan sen arvoa.

Teresa Maria

Teresa Maria on monipuolinen sisällöntuottaja, jolla on laaja kokemus sijoittamisesta ja kryptovaluutoista. Hänen Osakekoululle tuottamien sijoitusoppaidensa avulla sinustakin voi tulla ammattisijoittaja alta aikayksikön.

Katso kaikki artikkelit tekijältä Teresa Maria