Avalanche Kurssi Reaaliaikainen (AVAX / EUR)

avalanche-2
avalanche-2

Avalanche (AVAX)

Price
27,65

Avalanche haastaa Ethereumin sen kolmen erillisen lohkoketjun rakenteella ja huomattavasti nopeammilla transaktioilla, mikä takaa helpomman ja tehokkaamman älysopimusten ja hajautettujen sovellusten rakentamisen. Tämä 2020 markkinoille tuotu DeFi -projekti tuo mukavaa maustetta hyvää tahtia kehittyville hajautetun rahoituksen markkinoille.

OSTA AVALANCHE TÄSTÄ 68% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Avalanche reaaliaikainen kurssikaavio

OSTA AVALANCHE TÄSTÄ 68% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Tässä näet Avalanche kurssin liikkeet sekä lyhyellä, että pitkällä aikavälillä:

Avalanche kurssi – Näin voit ostaa Avalanchea

Avalanche kurssi on volatiilia sorttia, minkä vuoksi on erityisen tärkeää, että pidät sitä silmällä, varsinkin siinä vaiheessa, kun olet aikeissa sijoittaa siihen, tai käydä sillä kauppaa. Kryptovaluutan silmällä pitämistä helpottaa paljon se, että valitset itsellesi parhaan mahdollisen kaupankäyntialustan, jonka kautta ostat Avalanchea. Parhaat kaupankäyntialustat tarjoavat sinulle käyttäjäystävällisen kaupankäyntikokemuksen lisäksi kaikkea tätä:

 • Markkinoiden alhaisimmat palkkiot, joiden myötä tuottosi jäävät suuremmiksi
 • Laajan valikoiman kryptovaluuttoja, joihin voit sijoittaa, ja joilla voit käydä kauppaa
 • Reaaliaikaiset työkalut, kuten kurssitaulukot, uutisia ja raportteja

Erityisen tärkeää kaupankäyntialustaa valitessa on kiinnittää huomiota niiden helppokäyttöisyyteen, sillä sivuston selkeys pienentää virheiden tekemisen todennäköisyyttä. Jos haluat pelata varman päälle, suosittelemme sinulle eToron ja Capital.com kaupankäyntialustoja. Ne ovat selkeitä, halpoja ja erittäin monipuolisia palveluita kaikenlaiseen sijoittamiseen. Aloit sijoittaminen heti tänään!

 • capital toplist stb
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Optimoi strategiasi AI-analyysien avulla
  • Valitse yli 6000+ CFD-kohteen väliltä
  • Ilmaisia webinaareja, kursseja ja oppaita
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  8/10
  OSTA KRYPTO Lue arvostelu 79,17% yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa, kun he käyvät CFD -kauppaa tämän välittäjän kanssa.
  Sinun on itse harkittava, onko sinulla varaa ottaa suuri riski pääoman menettämisestä.
 • nordnet toplist stb
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Pohjoismaiden suurin sijoittamiseen erikoistunut palvelu
  • Suurin valikoima suomalaisia ja pohjoismaalaisia osakkeita
  • Saat pääsyn heidän sosiaalisen median kanavilleen
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  7/10

Avalanche kurssi – mitkä asiat vaikuttavat siihen?

Avalanche kurssi on helpompi ymmärtää, kun tiedät mikä se on. Avalanche on niin sanottu ensimmäisen kerroksen lohkoketju, mikä tarkoittaa sitä, että kyseinen verkko vahvistaa ja skaalaa automaattisesti kaikkia sen alla toimivia älysopimusten ja hajautettujen sovellusten ekosysteemiä. Skaalautuvuus taas on se, millä Avalanche pyrkii haastamaan Ethereumin: helposti skaalautuva lohkoketju takaa huomattavasti nopeammat transaktiot. Samalla kun Avalanche pyrkii haastamaan Ethereumia, ja ottamaan sen paikan älysopimusverkkojen ykkösenä, se tekee myös paljon yhteistyötä tämän kryptomarkkinoiden toiseksi suurimman projektin kanssa.  

Avalanche kurssi

Siinä missä suurin osa kryptovaluutoista perustuu yhteen lohkoketjuun, Avalanchella niitä on kolme erillistä, X-Chain, C-Chain ja P-Chain, ja jokaisella lohkoketjulla on oma käyttötarkoituksensa. Tämä varmistaa sen, että Avalanchen verkossa kaikki käyttäjät voivat validoida transaktioita, minkä vuoksi niiden käsittely on huomattavasti nopeampaa. Mutta entä Avalanche kurssi, mitkä asiat vaikuttavat siihen? Kryptovaluuttojen kurssit ovat hyvin riippuvaisia erityisesti niiden lohkoketjujen arvosta, ei niinkään itse kryptovaluutan arvosta. Lohkoketjun arvo taas riippuu sen kyvystä tarjota markkinoille jokin varteenotettava käyttötarkoitus. 1Inchin 1INCH -kryptovaluutta ei siis itsessään ole välttämättä minkään arvoinen, vaan sen arvo pohjautuu sen lohkoketjun, eli verkon suosioon (eng. network value). 

Tämä näkyi esimerkiksi vuoden 2021 loppupuolella Avalanchen kurssitaulukolla, kun se houkutteli paljon uusia käyttäjiä, mikä nosti Avalanche kurssin hyvään kasvuun. Kasvu jatkoi vuodenvaihteen yli, ja markkinoilla uskotaan vakaasti Avalanchen kasvun jatkoon, sillä se on yksi markkinoiden erikoisimmista ja innovatiivisimmista projekteista. Sen kohdalla kannattaa kuitenkin muistaa, että Avalanche kurssi on suhteellisen volatiili. Se on myös altis koko kryptomarkkinoiden tilan vaihteluille. Vuosi 2021 oli juhlan aikaa kryptovaluutoille, mikä johtui suurelta osin siitä, että tietoisuus niistä, ja sitä mukaa kiinnostus niitä kohtaan kasvoi hurjasti. Myös Avalanche kurssi hyötyi koko alan kasvusta, mutta erityisesti DeFi -markkinoiden kasvusta. Siihen sijoittaessa kannattaakin seurata myös DeFi -markkinoiden kehitystä. 

Lue lisää siitä, miten voit ostaa Avalanchea täältä.

Kysyntä ja tarjonta vaikuttavat Avalanchen hintaan

Vaikka kryptovaluutat eroavat perinteisemmistä sijoituskohteistamme, ja niiden arvon koostumisesta paljon, on yksi asia, mikä pätee samalla tavalla sekä osakkeisiin, että kryptovaluuttoihin: kysynnän ja tarjonnan laki. Kuten mainittiin, Avalanche kurssi voi hyvin, kun sen protokolla houkuttelee paljon käyttäjiä, eli skaalautuvuutta hakevia DeFi -projekteja. Mutta jos kryptovaluuttojen treidaajille ei yhtäkkiä kelpaisikaan 1INCH -valuutta, jolloin sen tarjontaa olisi enemmän kuin kysyntää, Avalanche kurssi voi laskea.

Kysyntä ja tarjonta vaikuttavat siis hyvin vahvasti kryptovaluuttojen kursseihin, sekä niiden kehitykseen nyt ja tulevaisuudessa. Tästä johtuen juuri Avalanchen käyttötarkoituksella on sen arvon kehitykseen niin suuri merkitys. Se myös tarkoittaa sitä, että toisin kuin talousuutisissa usein näkyy tehtävän, kryptovaluuttoja ei tule koskaan verrata suoraan perinteisiin sijoituskohteisiin, kuten osakkeisiin tai fiat-valuuttoihin ja niiden arvon kehitykseen. Esimerkiksi fiat-valuuttojen käyttötarkoitus on yksi ja sama kaikille valuutoille, kun taas jokainen kryptovaluutta tarjoaa itse valuutan lisäksi syvemmän käyttötarkoituksen. 

Staking on myös yksi tärkeimmistä Avalanchen tarjontaan liittyvistä tekijöistä. Staking on prosessi, jossa sinulla on mahdollisuus tienata lisää kryptovaluuttaa korkona, kun talletat kryptovaluuttaa sen lohkoketjuun tietyn määrän tietyksi ajaksi. Tällä prosessilla myös luodaan uutta kryptovaluuttaa. Tämä on kaikki palkittavaa toimintaa. Käytännössä staking vaikuttaa Avalanchen kurssiin niin, että kun Avalanchen kysyntä markkinoilla nousee jyrkästi, se ylittää tarjonnan määrän, minkä seurauksena Avalanche hinta lähtee nousuun. 

Sitten on vielä se kysymys, että miten perinteisen talouden kunto yleisesti vaikuttaa kryptovaluuttoihin, onko Avalanche kurssi niiltä suojassa? Ainakaan tällä hetkellä esimerkiksi talouskriisit eivät heijastu kryptovaluuttojen arvon kehitykseen, mutta talouden huonoina aikoina on viime vuosina ollut nähtävissä mielenkiintoinen muutos: kun perinteisellä taloudella menee huonosti, sijoittajat kääntyvät nykyään useammin kryptovaluuttojen puoleen kullan sijasta. Tämä taas automaattisesti lähtee nostamaan niiden arvoa. 

Miten Avalanche kurssi kehittyy tulevaisuudessa?

Avalanche on nuoreksi kryptovaluutaksi erinomaisen hintainen, varsinkin sijoittamisen mielessä. Lisäksi markkinoilla luotetaan sen kasvupotentiaaliin. Radikaaleja hintapiikkejä tämän kryptovaluutan saralla ei vielä tänä vuonna ole nähty, mutta kevät on aina kryptovaluutoille hitaampaa aikaa. Vaikka Avalanche on suhteellisen volatiili kryptovaluutta, alan asiantuntijat luottavat sen kasvuun, sillä se on nopeasti noussut yhdeksi tunnetuimmaksi ja varteentotettavimmaksi DeFi -projekteja hyödyttäväksi protokollaksi. Tästä johtuen sen kasvuun myös tulevaisuudessa uskotaan lujasti. 

Avalanche kurssi

Avalanche tarjoaa DeFi -projekteille erittäin hajautetun ja helposti skaalautuvan ekosysteemin, joka perustuu sen kolmeen erilliseen lohkoketjuun. Sen tarjoaman skaalautuvuuden ansiosta DeFi -projektien kehittäminen käy entistä nopeammaksi ja tehokkaammaksi. Selkeän ja hyödyllisen käyttötarkoituksen vuoksi sen suosion kasvu on ollut nopeaa. Mutta samalla kannattaa ottaa huomioon, että kyseessä on volatiili kryptovaluutta. Siksi sen kohdalla on tärkeää miettiä erityisesti sitä, että minkä tyyppistä sijoittamista haluat harjoittaa? Oletko hakemassa hyvää kohdetta pitkän aikavälin sijoittamiseen, vai kiinnostaako sinua spekulatiivinen kaupankäynti? 

Avalanche sopii hyvin spekulatiiviseen kaupankäyntiin, ja koska sen päätarkoitus on tarjota nopeasti kasvaville DeFi -markkinoille skaalautuvuutta, sen kysynnän kasvu kryptomarkkinoilla on ollut ripeää. Entä pitkän aikavälin sijoittaminen? Osta Avalanche pitkän aikavälin sijoituksena jos uskot sen kasvun jatkuvan DeFi -markkinoiden kasvun peesissä myös jatkossa. Lisäksi Avalanche on kiinnostava sijoituskohde niille, joita kiinnostaa nimenomaan kryptoprojektissa mukana olo henkilökohtaisesti. AVAX token antaa verkon käyttäjille mahdollisuuden ryhtyä validaattoriksi Avalanchen verkkoon, eli käyttäjä voi ansaita passiivista tuottoa validoimalla verkon tapahtumia. Ja tämän kaiken sivussa käyttäjä voi ansaita myös sillä, jos Avalanche kurssi nousee yhtä hyvin kuin loppuvuodesta 2021.

Katso lisää kryptovaluuttojen hintoja.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Avalanche?

Avalanche tarjoaa DeFi -projekteille erittäin hajautetun ja helposti skaalautuvan ekosysteemin, joka perustuu kolmeen erilliseen lohkoketjuun.

Miten Avalanche kurssi kehittyy tulevaisuudessa?

Avalanchessa nähdään runsaasti kasvupotentiaalia, ja jos sen kiinnostavuus pysyy edellisvuoden tasolla ja nousee, sillä on edessä erittäin valoisa tulevaisuus. Lisäksi se hyötyy DeFi -markkinoiden kasvusta.

Miten voin ostaa Avalanchea?

Osta Avalanche helposti ja nopeasti suosituimmilta netin kaupankäyntialustoilta, kuten eToro: rekisteröidy, siirrä tilillesi rahaa ja osta Avalanche.

Mikä on Avalanche hinta?

Avalanche hinta, kuten kaikkien kryptovaluuttojen hinnat, muuttuvat päivittäin, joten tarkista aina reaaliaikainen Avalanche kurssi tältä sivustolta.

Onko Avalanche hyvä sijoitus?

Avalanche kysynnän kasvu sai sen arvon kasvamaan runsaasti vuodenvaihteessa 2021-2022, ja tämän suunnan uskotaan jatkuvan edelleen. Se sopii sekä aktiiviseen treidaamiseen, että pitkän aikavälin sijoituskohteeksi.

Teresa Maria

Teresa Maria on monipuolinen sisällöntuottaja, jolla on laaja kokemus sijoittamisesta ja kryptovaluutoista. Hänen Osakekoululle tuottamien sijoitusoppaidensa avulla sinustakin voi tulla ammattisijoittaja alta aikayksikön.

Katso kaikki artikkelit tekijältä Teresa Maria