Ankr Kurssi Reaaliaikainen (ANKR / EUR)

ankr
ankr

Ankr (ANKR)

Price
0,038508

Ethereumin verkkoon rakennettu Ankr protokolla talloo perinteiset, keskitetyt pilvipalvelut mennen tullen tarjoamalle markkinoille hajautetun alustan, joka toimii pilven tavoin, mutta mahdollistaa monipuolisten resurssien ryhmittelyn ja jakamisen tavalla, jollaista ei ennen ole nähty.

Osta Ankr täältä 68% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Ankr: hajautettu, avoin ja kustannustehokas pilvipalvelu

Ankr on yksi ensimmäisistä Ethereumin verkkoon rakennetuista DeFi -projekteista (eng. Decentralized Finance), mutta se alkoi saada huomiota markkinoilla osakseen vasta vuonna 2021. Ja nyt kun maailma digitalisoituu kiihtyvällä vauhdilla, tämä uuden maailman pilvipalveluiden tarjoaja kannattaa laittaa vähintään nimenä korvan taakse. Ankr kurssi kasvupotentiaaliin uskotaan erityisesti siksi, että se on juuri lisätty suurten kaupankäyntialustojen listoille, kuten eToroon. Ankr mahdollistaa erityyppisten resurssien monipuolisen yhteen keräämisen, ja jakamisen sen hajautetun pilvipalvelun kautta, minkä vuoksi monet uskovat, että Ankr kurssi alkaa jo lähitulevaisuudessa kasvaa. Mistä nämä uskomukset johtuvat, se selviää tästä artikkelista

  • Ankr protokolla on yksi ensimmäisistä Ethereumin verkkoon rakennetuista DeFi -projekteista, eli se on uranuurtaja
  • ANKR token on juuri lisätty suurten kaupankäyntialustojen listoille, minkä voidaan odottaa toimivan buusterina sen hinnan nousulle lähitulevaisuudessa
  • Ankr kurssi on vuosien saatossa ollut kryptovaluutoille ominaiseen tapaan volatiili, ja vuoden 2021 alussa se lähti aggressiiviseen nousuun, jonka odotetaan nyt jatkuvan
  • Osta Ankr eToron kansainväliseltä ja erittäin monipuoliselta kaupankäyntialustalta, jolta löytyy laaja lista myös muita kryptovaluuttoja. 
Osta Ankr täältä 68% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Ankr kurssikaavio

Tässä näet Ankr kurssin liikkeet sekä lyhyellä, että pitkällä aikavälillä:

Ankr kurssi

Ankr kurssi

Ankrin odotetaan mullistavan pilvipalveluiden ja digitaalisten resurssien jakaminen, sillä se tarjoamaa verkon, jossa suuretkin resurssiklusterit siirtyvät ilman minkäänlaisia välikäsiä osapuolelta toiselle nopeasti ja kustannustehokkaasti. Siksi nyt on korkea aika tutustua tähän ainutlaatuiseen projektiin tarkemmin! Käydään ensin läpi miten Ankr kurssi on aikojen saatossa kehittynyt ja mitkä asiat vaikuttavat siihen. Tämän jälkeen käydään läpi Ankrin statusta sijoituskohteena, kannattaako siihen sijoittaa vai ei? Mutta aloitetaan Ankr kurssista. Jotta voimme ymmärtää sen liikkeitä, meidän täytyy ensin ymmärtää, mihin AMKR tokeneita käytetään:

Ankr tarjoaa markkinoille hajautetun verkon, eli lohkoketjun, joka erikoistuu nodejen isännöintiin ja erityyppisten resurssien jakamiseen joustavasti ja kustannustehokkaasti. Nodeilla tarkoitetaan tietokoneita, jotka on kytketty Ankrin verkkoon, ja jotka täten pitävät kyseistä verkkoa yllä. Nodet säilyttävät lohkoketjun tapahtumatietoja ja esimerkiksi validoivat kyseisessä verkossa tapahtuvia transaktioita. Ankrin tapauksessa nämä nodet myös toimivat niin sanottuina varastoina verkon käyttäjien resurssiklustereille. Yhdessä kaikki Ankrin alustan nodet luovat verkon, joka toimii pilvipalvelun tavoin datavarastona ja datan siirtoalustana. Ja koko verkon toiminta tiivistyy alustan natiivitokeniin, ANKRiin, joka tekee tämän kaiken mahdolliseksi.

Lue lisää Ankr verkosta täältä.

Ankr kurssi perustuu pääosin sen pilvipalvelua muistuttavaan verkkoon, joka on omanlaisensa markkinapaikka monen tyyppisille datapaketeille tai resurssiklustereille. Sen hyödyllinen käyttötarkoitus on ollut tarpeeksi nostamaan Ankr kurssin parhaimmillaan melkein 0,20 dollariin, mutta koska tätä kryptoa ei ole ollut tarjolla suurelle yleisölle, sen hinta on pysynyt tähän päivään asti alle dollarin hinnoissa. Mutta vuodesta 2021 alkaen Ankr kurssi on lähtenyt hyvään kasvuun, jonka monet uskovat nyt jatkuvan pitkään. Ja nyt Ankr on lisätty suurten kaupankäyntialustojen listoille, mikä helpottaa sen ostamista ja lisää täten sen käyttöä, mikä taas heijastuu suoraan sen arvoon. Ankr kurssi odottelee siis nyt nousukautta, ja toivottavasti siinä samalla myös vakautuu. 

Mutta tässä ei vielä ole koko tarina, vaan myös kryptomarkkinoiden yleinen vointi saattaa vaikuttaa siihen, miten Ankr kurssi liikkuu kurssitaulukolla. Esimerkiksi Bitcoin on tunnetusti niin vaikutusvaltainen krypto, että sen liikkeet heijastuvat usein koko kryptomarkkinoihin. Mutta entä perinteiset markkinat ja talouden muuttuvat tilat? Yleisesti ottaen rahoitusmarkkinoiden liikkeillä ei ole vaikutusta kryptovaluuttoihin, ainakaan pitkällä aikavälillä. Viime aikoina on kuitenkin huomattu, että talouden huonoina aikoina sijoittajat kääntyvät useammin kryptovaluuttojen puoleen kullan sijasta. Tämä taas automaattisesti lähtee nostamaan niiden arvoa.

Kysyntä ja tarjonta vaikuttavat Ankr tokenin hintaan

Vaikka kryptovaluutat eroavat perinteisemmistä sijoituskohteistamme, ja niiden arvon koostumisesta paljon, on yksi asia, mikä pätee samalla tavalla sekä osakkeisiin, että kryptovaluuttoihin: kysynnän ja tarjonnan laki. Kuten mainittiin, Ankr kurssi voi hyvin, kun sen hajautetun pilvipalvelun tarjoavalla alustalla  on paljon käyttäjiä. Lisäksi Ankr kehittäjät rakentavat parhaillaan Ankrin ympärille Web 3.0 -infrastruktuuria, ja koska Web 3.0:aa pidetään perinteisen internetin seuraavana versiona, tämä saattaa jo lähitulevaisuudessa avittaa Ankr kurssin pystysuoraan nousuun.

Ankr kurssi

Kysyntä ja tarjonta vaikuttavat siis hyvin vahvasti kryptovaluuttojen kursseihin, sekä niiden kehitykseen nyt ja tulevaisuudessa. Tästä johtuen juuri Ankr protokollan tarjoamalla käyttötarkoituksella on sen arvon kehitykseen niin suuri merkitys. Se myös tarkoittaa sitä, että toisin kuin talousuutisissa usein näkyy tehtävän, kryptovaluuttoja ei tule koskaan verrata suoraan perinteisiin sijoituskohteisiin, kuten osakkeisiin tai fiat-valuuttoihin ja niiden arvon kehitykseen. Siinä, missä keskuspankkien sääntelemien fiat-valuuttojen käyttötarkoitus on yksi ja sama kaikille valuutoille, jokainen hajautetusti hallittu kryptovaluutta taas tarjoaa itse valuutan lisäksi syvemmän käyttötarkoituksen. 

Kryptovaluuttojen kohdalla kannattaa kuitenkin olla aina varuillaan, sillä ne reagoivat eri asioihin hyvin arvaamattomasti. Vaikka perinteiset rahoitusmarkkinat eivät välttämättä suoraan vaikutakaan Ankr kurssiin, koko maailmaa ravisuttavat katastrofit voivat silti vaikuttaa myös kryptovaluuttoihin. Tämä nähtiin maaliskuussa 2020, kun jopa kryptovaluutat dippasivat rajusti koronapandemian saapuessa Eurooppaan, mikä johti osakemarkkinoiden romahtamiseen. Mutta tämä dippaus oli kryptovaluuttojen saralla hyvin lyhytaikainen, ja tuolloin kryptovaluuttoihin sijoittaneet voivat tänään olla hyvin tyytyväisiä itseensä. 

Ankr staking

Kryptovaluutoilla voi tienata rahaa monella eri tavalla. Yleisin tapa on tottakai ostaa haluamaasi kryptovaluuttaa ja odottaa, että sen arvo kasvaa, tai käydä kryptovaluutalla aktiivisesti kauppaa. Jos sinua kiinnostaa kuitenkin ottaa suuremmin osaa itse kryptoprojektiin, voit joko louhia kryptovaluuttaa, tai osallistua stakingiin, riippuen siitä, minkä tyyppiseen algoritmiin kyseinen lohkoketju perustuu. Louhinta tarkoittaa pähkinänkuoressa sitä, että niin sanotut supertietokoneet suorittavat erittäin monimutkaisia laskutoimituksia, ja jokainen suoritettu laskutoimitus on yhtä kuin uusi luotu lohko lohkoketjun jatkeeksi. Staking taas on verrattavissa koron ansaitsemiseen kryptovaluutan tallettamista vastaan.

Ankr takaa verkkonsa turvallisuuden edellä mainittujen nodejen avulla, sillä jokaisen sen verkossa tapahtuvan transaktion on päästävä läpi nodejen validoinnista tullakseen päteväksi. Validoimalla transaktioita nodet myös luovat koko ajan lisää lohkoja lohkoketjuun, mikä kasvattaa alustan vakautta ja turvallisuutta, sillä validointien kautta kaikki huonot ja vahingolliset transaktiot hylätään heti alkutekijöihinsä ja poistetaan järjestelmästä. Kaikki tämä liittyy stakingiin, ja on siksi palkittavaa toimintaa: nodet ansaitsevat tavallaan palkkaa verkon vahvistamisesta ja ylläpidosta, mikä kannustaa niitä myöskin pitämään huolen läpi menevien transaktioiden korkeasta laadusta.

Miten Ankr hinta kehittyy tulevaisuudessa?

Ankr kurssi on pysyi vuosien ajan hyvin matalana, kunnes vihdoin vuoden 2021 alussa se lähti nousuun: se on sittemmin hyppinyt 0,05 – 0,18 dollarin välillä, eli hinnan nousun mukana tuli myös runsaasti volatiilisuutta. Mutta kun otetaan huomioon projektin ikä (lanseerattu vuonna 2017), sen hinta on edelleen hyvin alhainen, eli reippaasti alle yhden dollarin tämän artikkelin kirjoitushetkellä. Mutta nyt tunnelin päässä alkaa näkyä valoa, sillä vihdoin tämä krypto on listattu suurten kaupankäyntialustojen valikoimiin! Tämä tuo Ankr tokenin lähemmäs meitä kuluttajia, mikä puolestaan tarkoittaa sitä, että Ankr kurssi saattaa jo lähitulevaisuudessa lähteä aikaisempaa vakaampaan nousuun. Kannattaakin nyt laittaa tämä tapaus tarkkailun alle.

Ankr kurssi

Ankr verkon edut ovat selkeät: se tarjoaa ainutlaatuisen käyttötarkoituksen, joka tekee lohkoketjuteknologian käyttöönotosta sekä yrityksistä, että yksittäisten kehittäjien toimesta helppoa ja kustannustehokasta. Ja nyt sen tunnettuuden voidaan olettaa lähtevän kasvuun, kiitos edellä mainittujen listausten, mikä toivottavasti kasvattaa myös sen suosiota. Lisäksi sen Web 3.0 -infrastruktuuri voi olla kultaakin kalliimpi kehitysaskel, sillä mitä enemmän sen verkossa on käyttäjiä, sitä arvokkaampi ja vakaampi siitä voidaan olettaa tulevan. Lisääntyvä vakaus puolestaan tuo alustalle edelleen lisää käyttäjiä, ja näin meillä on kaunis, kiertävä kehä. 

Ankr kurssi saa lisäpontta myös siitä, että se on DeFi -projekti, ja nimenomaan Ethereumin verkkoon rakennettu sellainen. Tulevaisuuden hinta-arviot Ankr tokenille ovat kuitenkin hyvin epävarmoja, mikä johtuu siitä, että sen kasvun volyymiä on vaikea vielä arvioida. Kryptovaluuttojen kurssien kehityksen arviointi on muutenkin usein täyttä arpapeliä, jota voi verrata vedonlyöntiin. Mutta samalla on myös todettava, että tähän mennessä kryptovaluuttojen hintojen nousu on useammin ylittänyt kaikki odotukset, kuin pettänyt ne. Sen sijaan, että perustaisit sijoituspäätöksen analyytikoiden hinta-arvioille, tutustu itse tähän projektiin ja sen kurssikäyrän historiaan, ja tee itse päätelmät sen kasvupotentiaalista.  

Kannattaako Ankr tokeniin sijoittaa?

Kryptovaluutat ovat yleisesti ottaen erittäin volatiileja ja riskialttiita sijoituskohteita. Niiden hinta voi heitellä yhden päivän aikana hurjasti, ja niiden tulevia liikkeitä on lähes mahdotonta ennustaa. Joten jos olet aikeissa sijoittaa Ankr tokeniin, ota tämä asia huomioon. Ankr kurssi on viimeisen vuoden ajan ollut volatiili, mutta sen suosion kasvaessa sen volatiilisuus saattaa myös tasaantua. Siitä huolimatta, että sen kryptovaluutta tuo mukanaan omat riskinsä, Ankr tokenissa on kuitenkin myös erittäin paljon omanlaista potentiaalia. 

Ankr on esimerkiksi siitä mielenkiintoinen tapaus, että sen tarjoama pilvipalveluiden verkkoon perustuva datan ja resurssien varastointi- ja myyntialusta on tällä hetkellä ainut laatuaan. Lisäksi se, että sen järjestelmä tekee datan ja resurssien varastoimisesta ja siirtämisestä tietoturvallista ja kustannustehokasta poistamalla yhtälöstä kaikki kolmannet osapuolet kiinnostaa monia alan asiantuntijoita suuresti. Lisäksi sen Web 3.0 infrastruktuurilta odotetaan suuria jo lähitulevaisuudessa. Aika näyttää mihin kaikkeen tämä monipuolinen ja monella tavalla hyödyllinen kryptoprojekti tulee vielä taipumaan. Loppupeleissä sen pitkän ajan menestyksen määrittelevät markkinavoimat, joihin sinäkin olet sijoittajana osallisena. 

Lue artikkelimme: Osta Ankr.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on Ankr?

Ankr tarjoaa markkinoille alustan, joka toimii pilvipalveluiden tapaan suurten resurssiklusterien varastona ja markkinapaikkana, mutta avoimemmin ja halvemmin.

Miten Ankr kurssi kehittyy tulevaisuudessa?

Ankr protokollan tarjoamat edut ovat selkeät: se tarjoaa ainutlaatuisen käyttötarkoituksen, joka tekee datan ja digitaalisten resurssien siirtämisestä tietoturvallista ja halpaa, minkä lisäksi se on juuri listattu suurten kaupankäyntialustojen valikoimiin.

Miten voin ostaa Ankr tokeneita?

Osta Ankr helposti ja nopeasti suosituimmilta netin kaupankäyntialustoilta, kuten eToro: rekisteröidy, siirrä tilillesi rahaa ja osta Ankr.

Mikä on Ankr hinta?

Ankr hinta, kuten kaikkien kryptovaluuttojen hinnat, muuttuvat päivittäin, joten tarkista aina reaaliaikainen Ankr kurssi tältä sivustolta.

Minkä hintainen Ankr on vuonna 2025?

Ankr on vasta pääsemässä kasvuun kiinni, ja analyytikoiden hinta-arviot siitä heittelevät tästä johtuen runsaasti: vuoteen 2025 mennessä sen hinnan uskotaan olevan 0,20 – 0,50 dollarin välillä.

Onko Ankr hyvä sijoitus?

Ankrin tarjoama pilvipalveluiden verkkoon perustuva datan ja resurssien varastointi- ja myyntialusta on tällä hetkellä ainut laatuaan, mikä lisäksi sen Web 3.0 infrastruktuurilta odotetaan suuria jo lähitulevaisuudessa.

Teresa Maria

Teresa Maria on monipuolinen sisällöntuottaja, jolla on laaja kokemus sijoittamisesta ja kryptovaluutoista. Hänen Osakekoululle tuottamien sijoitusoppaidensa avulla sinustakin voi tulla ammattisijoittaja alta aikayksikön.

Katso kaikki artikkelit tekijältä Teresa Maria