1Inch Kurssi Reaaliaikainen (1INCH / EUR)

1inch
1inch

1inch (1INCH)

Price
0,854308

1Inch on yksi kryptomarkkinoiden mielenkiintoisimmista DeFi -projekteja tukevista protokollista. Sen protokolla pitää huolen siitä, että DeFi -projektien operaatiot ovat erityisen hyvin suojattuja, nopeita ja tehokkaita. Se on sekä hajautettu pörssi (DEX), että  AMM (eng. automated market maker), eli automaattinen markkinatakaaja, joka tuottaa DeFi tokeneiden väliseen kaupankäyntiin likviditeettiä.

Osta 1Inch täältä 68% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

1Inch reaaliaikainen kurssikaavio

Osta 1Inch täältä 68% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Tässä näet 1Inch kurssin liikkeet sekä lyhyellä, että pitkällä aikavälillä:

1Inch kurssi – Näin voit ostaa 1Inchiä

1Inch kurssi on volatiilia sorttia, minkä vuoksi on erityisen tärkeää, että pidät sitä silmällä, varsinkin siinä vaiheessa, kun olet aikeissa sijoittaa siihen, tai käydä sillä kauppaa. Kryptovaluutan silmällä pitämistä helpottaa paljon se, että valitset itsellesi parhaan mahdollisen kaupankäyntialustan, jonka kautta ostat 1Inchiä. Parhaat kaupankäyntialustat tarjoavat sinulle käyttäjäystävällisen kaupankäyntikokemuksen lisäksi kaikkea tätä:

 • Markkinoiden alhaisimmat palkkiot, joiden myötä tuottosi jäävät suuremmiksi
 • Laajan valikoiman kryptovaluuttoja, joihin voit sijoittaa, ja joilla voit käydä kauppaa
 • Reaaliaikaiset työkalut, kuten kurssitaulukot, uutisia ja raportteja

Erityisen tärkeää kaupankäyntialustaa valitessa on kiinnittää huomiota niiden helppokäyttöisyyteen, sillä sivuston selkeys pienentää virheiden tekemisen todennäköisyyttä. Jos haluat pelata varman päälle, suosittelemme sinulle eToron ja Capital.com kaupankäyntialustoja. Ne ovat selkeitä, halpoja ja erittäin monipuolisia palveluita kaikenlaiseen sijoittamiseen. Aloit sijoittaminen heti tänään!

 • capital toplist stb
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Optimoi strategiasi AI-analyysien avulla
  • Valitse yli 6000+ CFD-kohteen väliltä
  • Ilmaisia webinaareja, kursseja ja oppaita
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  8/10
  OSTA KRYPTO Lue arvostelu 79,17% yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa, kun he käyvät CFD -kauppaa tämän välittäjän kanssa.
  Sinun on itse harkittava, onko sinulla varaa ottaa suuri riski pääoman menettämisestä.
 • nordnet toplist stb
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Pohjoismaiden suurin sijoittamiseen erikoistunut palvelu
  • Suurin valikoima suomalaisia ja pohjoismaalaisia osakkeita
  • Saat pääsyn heidän sosiaalisen median kanavilleen
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  7/10

1Inch kurssi – mitkä asiat vaikuttavat siihen?

1Inch kurssi on helpompi ymmärtää, kun tiedät mikä se on. 1Inch tarjoaa kryptomarkkinoille hajautetun protokollan, joka mahdollistaa erityisen nopeat, tehokkaat ja turvalliset toiminnot nimenomaan DeFi -projekteille. Sen avulla DeFi -markkinat ovat pystyneet kehittymään nopeammin, mitä osattiin odottaa, ja 1Inch jatkaa edelleen näiden uusien rahoitusmarkkinoiden kehittymisen tukemista vahvasti. Käytännössä 1Inch siis toimii hajautettuna pörssinä DeFi -projekteille. Likviditeettiä se tarjoaa pörssiään käyttäville projekteille automaattisen markkinatakaajan (AMM) avulla, jonka kautta projekti pystyy hallitsemaan sen ylläpitoa ja pyörimään tehokkaasti. 

1Inch kurssi

1Inchin suojaus on erittäin korkeaa luokkaa, ja koko projektin toiminta perustuu likviditeetin etsimiseen markkinoiden suurimmista verkoista. Mutta entä 1Inch kurssi, mitkä asiat vaikuttavat siihen? Kryptovaluuttojen kurssit ovat hyvin riippuvaisia erityisesti niiden lohkoketjujen arvosta, ei niinkään itse kryptovaluutan arvosta. Lohkoketjun arvo taas riippuu sen kyvystä tarjota markkinoille jokin varteenotettava käyttötarkoitus. 1Inchin 1INCH -kryptovaluutta ei siis itsessään ole välttämättä minkään arvoinen, vaan sen arvo pohjautuu sen lohkoketjun, eli verkon suosioon (eng. network value). 1nchi protokollan käyttö taas vaatii nimenomaan 1INCH tokeneiden käyttöä, mikä hyödyttää koko projektia sen arvon kasvun saralla. 

Tämä näkyi esimerkiksi vuonna 2021 1Inch kurssitaulukolla, kun se houkutteli paljon uusia käyttäjiä, mikä nosti 1Inch kurssi n keväällä hyvään kasvuun. Hitaasta vuoden 2022 alusta huolimatta markkinoilla uskotaan vakaasti 1Inchin kasvun jatkoon, sillä se on yksi markkinoiden innovatiivisimmista projekteista. Sen kohdalla kannattaa kuitenkin muistaa, että 1Inch kurssi on suhteellisen volatiili krypto. Se on myös altis koko kryptomarkkinoiden tilan vaihteluille. Vuosi 2021 oli juhlan aikaa kryptovaluutoille, mikä johtui suurelta osin siitä, että tietoisuus niistä, ja sitä mukaa kiinnostus niitä kohtaan kasvoi hurjasti. Myös 1Inch kurssi hyötyi koko alan kasvusta, mutta erityisesti DeFi -markkinoiden kasvusta. Siihen sijoittaessa kannattaakin seurata myös DeFi -markkinoiden kehitystä. 

Lue lisää siitä, miten voit ostaa 1Inch täältä.

Kysyntä ja tarjonta vaikuttavat 1Inchin hintaan

Vaikka kryptovaluutat eroavat perinteisemmistä sijoituskohteistamme, ja niiden arvon koostumisesta paljon, on yksi asia, mikä pätee samalla tavalla sekä osakkeisiin, että kryptovaluuttoihin: kysynnän ja tarjonnan laki. Kuten mainittiin, 1Inch kurssi voi hyvin, kun sen protokolla houkuttelee paljon käyttäjiä, eli likviditeettiä hakevia DeFi -projekteja. Mutta jos kryptovaluuttojen treidaajille ei yhtäkkiä kelpaisikaan 1INCH -valuutta, jolloin sen tarjontaa olisi enemmän kuin kysyntää, 1Inch kurssi voi laskea.

1Inch kurssi

Kysyntä ja tarjonta vaikuttavat siis hyvin vahvasti kryptovaluuttojen kursseihin, sekä niiden kehitykseen nyt ja tulevaisuudessa. Tästä johtuen juuri 1Inchin käyttötarkoituksella on sen arvon kehitykseen niin suuri merkitys. Se myös tarkoittaa sitä, että toisin kuin talousuutisissa usein näkyy tehtävän, kryptovaluuttoja ei tule koskaan verrata suoraan perinteisiin sijoituskohteisiin, kuten osakkeisiin tai fiat-valuuttoihin ja niiden arvon kehitykseen. Esimerkiksi fiat-valuuttojen käyttötarkoitus on yksi ja sama kaikille valuutoille, kun taas jokainen kryptovaluutta tarjoaa itse valuutan lisäksi syvemmän käyttötarkoituksen. 

Staking on myös yksi tärkeimmistä 1Inchin tarjontaan liittyvistä tekijöistä. Staking on prosessi, jossa sinulla on mahdollisuus tienata lisää kryptovaluuttaa korkona, kun talletat kryptovaluuttaa sen lohkoketjuun tietyn määrän tietyksi ajaksi. Tällä prosessilla myös luodaan uutta kryptovaluuttaa. Tämä on kaikki palkittavaa toimintaa. Käytännössä staking vaikuttaa 1Inchin kurssi in niin, että kun 1Inchin kysyntä markkinoilla nousee jyrkästi, se ylittää tarjonnan määrän, minkä seurauksena 1Inch hinta lähtee nousuun. 

Sitten on vielä se kysymys, että miten perinteisen talouden kunto yleisesti vaikuttaa kryptovaluuttoihin, onko 1Inch kurssi niiltä suojassa? Ainakaan tällä hetkellä esimerkiksi talouskriisit eivät heijastu kryptovaluuttojen arvon kehitykseen, mutta talouden huonoina aikoina on viime vuosina ollut nähtävissä mielenkiintoinen muutos: kun perinteisellä taloudella menee huonosti, sijoittajat kääntyvät nykyään useammin kryptovaluuttojen puoleen kullan sijasta. Tämä taas automaattisesti lähtee nostamaan niiden arvoa. 

Miten 1Inch kurssi kehittyy tulevaisuudessa?

Tämän artikkelin kirjoitushetkellä 1INCH hinta on vähän päälle 1,30 dollarin paikkeilla per token, eli se on kuukaudessa laskenut noin 40 sentin verran. Hintapiikkejä tämän kryptovaluutan saralla ei vielä tänä vuonna ole nähty, mutta kevät on aina kryptovaluutoille hitaampaa aikaa. Vaikka 1Inch on suhteellisen volatiili kryptovaluutta, alan asiantuntijat luottavat sen kasvuun, sillä se on nopeasti noussut yhdeksi tunnetuimmaksi ja varteentotettavimmaksi DeFi -projekteja hyödyttäväksi protokollaksi. Tästä johtuen sen kasvuun myös tulevaisuudessa uskotaan lujasti. 

1Inch nimittäin tarjoaa hajautetun pörssin ja automaattisen markkinatakaajan DeFi -projekteille. Sen tarjoaman likviditeetin ansiosta DeFi -projektien kehittäminen käy entistä turvallisemmaksi, nopeammaksi ja tehokkaammaksi. Selkeän ja hyödyllisen käyttötarkoituksen vuoksi sen suosion kasvu on ollut nopeaa. Mutta samalla kannattaa ottaa huomioon, että kyseessä on volatiili kryptovaluutta. Siksi sen kohdalla on tärkeää miettiä erityisesti sitä, että minkä tyyppistä sijoittamista haluat harjoittaa? Oletko hakemassa hyvää kohdetta pitkän aikavälin sijoittamiseen, vai kiinnostaako sinua spekulatiivinen kaupankäynti? 

1Inch sopii hyvin spekulatiiviseen kaupankäyntiin, ja koska sen päätarkoitus on tarjota nopeasti kasvaville DeFi -markkinoille likviditeettiä, sen kysynnän kasvu kryptomarkkinoilla on ollut ripeää. Osta 1Inch pitkän aikavälin sijoituksena jos uskot sen kasvun jatkuvan DeFi -markkinoiden kasvun peesissä myös jatkossa. Lisäksi 1Inch on kiinnostava sijoituskohde niille, joita kiinnostaa nimenomaan kryptoprojektissa mukana olo henkilökohtaisesti. 1INCH token antaa mahdollisuuden stakingiin, eli käyttäjä voi ansaita passiivista tuottoa tallettamalla projektin natiivitokeneita 1Inchin verkkoon. Ja tämän kaiken sivussa käyttäjä voi ansaita myös sillä, jos 1Inch kurssi nousee yhtä hyvin kuin syksyllä 2021.

Osta 1Inch täältä 68% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on 1Inch?

1Inch tarjoaa hajautetun pörssin (DEX) ja automaattisen markkinatakaajan (AMM) DeFi -projekteille.

Miten 1Inch kurssi kehittyy tulevaisuudessa?

1Inchissä nähdään runsaasti kasvupotentiaalia, ja jos sen kiinnostavuus pysyy edellisvuoden tasolla ja nousee, sillä on edessä erittäin valoisa tulevaisuus. Lisäksi se hyötyy DeFi -markkinoiden kasvusta.

Miten voin ostaa 1Inch?

Osta 1Inch helposti ja nopeasti suosituimmilta netin kaupankäyntialustoilta, kuten eToro: rekisteröidy, siirrä tilillesi rahaa ja osta 1Inch.

Mikä on 1Inch hinta?

1Inch hinta, kuten kaikkien kryptovaluuttojen hinnat, muuttuvat päivittäin, joten tarkista aina reaaliaikainen 1Inch kurssi tältä sivustolta.

Onko 1Inch hyvä sijoitus?

1Inch kysynnän kasvu sai sen arvon kasvamaan runsaasti vuonna 2021, ja tämän suunnan uskotaan jatkuvan edelleen. Se sopii sekä aktiiviseen treidaamiseen, että pitkän aikavälin sijoituskohteeksi.

Teresa Maria

Teresa Maria on monipuolinen sisällöntuottaja, jolla on laaja kokemus sijoittamisesta ja kryptovaluutoista. Hänen Osakekoululle tuottamien sijoitusoppaidensa avulla sinustakin voi tulla ammattisijoittaja alta aikayksikön.

Katso kaikki artikkelit tekijältä Teresa Maria