0x Kurssi Reaaliaikainen (ZRX / EUR)

0x
0x

0x (ZRX)

Price
0,352192

Ethereumin verkkoon rakennettu 0x protokolla mahdollistaa kaikkien Ethereumin verkkoon rakennettujen ERC-20 tokeneiden, sekä muiden tuotteiden (esimerkiksi NFT:t) vaihtamisen vapaasti sen omassa verkossa, jolloin yhtälöstä voidaan kokonaan poistaa vaihtojen ja kryptopörssien tarve.

Osta 0x Kurssi täältä 68% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

0x: kryptotuotteiden vaihtoa ilman välikäsiä

Ethereumin verkkoon vuonna 2016 rakennetun 0x protokollan kurssi on ollut kryptovaluutoilla ominaiseen tapaan suhteellisen volatiili läpi vuosien. Sen markkina-arvo on kuitenkin sen pitkän iän huomioon ottaen hyvin alhainen muihin samantyyppisiin DeFi -projekteihin verrattuna. Nyt sen arvon nousuun kuitenkin uskotaan erityisesti siksi, että se on lisätty suurten kaupankäyntialustojen listoille, kuten eToroon. 0x tekee kryptovaluuttojen, sekä muiden kryptotuotteiden vaihtamista ennenkuulumattoman helppoa, minkä vuoksi monet uskovat, että 0x kurssi alkaa jo lähitulevaisuudessa kasvamaan. Mistä nämä uskomukset johtuvat, se selviää tästä artikkelista

 • 0x protokolla on yksi ensimmäisistä Ethereumin verkkoon rakennetuista DeFi -projekteista, eli se on uranuurtaja
 • 0x coin on juuri lisätty suurten kaupankäyntialustojen listoille, minkä voidaan odottaa toimivan buusterina sen hinnan nousulle lähitulevaisuudessa
 • 0x kurssi on vuosien saatossa ollut kryptovaluutoille ominaiseen tapaan volatiili, ja nyt sen odotetaan saavan uutta kasvubuustia kaupankäyntialustoille listaamisista
 • Osta 0x eToron kansainväliseltä ja erittäin monipuoliselta kaupankäyntialustalta, jolta löytyy laaja lista myös muita kryptovaluuttoja. 
Osta 0x Kurssi täältä 68% vähittäiskauppaa käyvistä CFD -tileistä menettää rahaa.

0x kurssikaavio

Tässä näet 0x kurssin liikkeet sekä lyhyellä, että pitkällä aikavälillä:

 • capital toplist stb
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Optimoi strategiasi AI-analyysien avulla
  • Valitse yli 6000+ CFD-kohteen väliltä
  • Ilmaisia webinaareja, kursseja ja oppaita
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  8/10
  OSTA KRYPTO Lue arvostelu 79,17% yksityissijoittajien tileistä menettää rahaa, kun he käyvät CFD -kauppaa tämän välittäjän kanssa.
  Sinun on itse harkittava, onko sinulla varaa ottaa suuri riski pääoman menettämisestä.
 • nordnet toplist stb
  Arvosana
  Mitä mieltä me olemme
  • Pohjoismaiden suurin sijoittamiseen erikoistunut palvelu
  • Suurin valikoima suomalaisia ja pohjoismaalaisia osakkeita
  • Saat pääsyn heidän sosiaalisen median kanavilleen
  Kauppakohtainen hinta 0 EURO Tilimaksu 0 EURO Mobiilisovelluksen pisteet
  7/10

0x kurssi

0x mullistaa kryptovaluuttojen sekä kaikenlaisten kryptotuotteiden, kuten NFT -omaisuuksien vaihtamisen tarjoamalla verkon, jossa vaihdot onnistuvat ilman välikäsiä erittäin sujuvasti ja nopeasti. Siksi nyt on korkea aika tutustua tähän ainutlaatuiseen kryptoon tarkemmin! Käydään ensin läpi miten 0x kurssi on aikojen saatossa kehittynyt ja mitkä asiat vaikuttavat siihen. Tämän jälkeen käydään läpi 0x statusta sijoituskohteena, kannattaako siihen sijoittaa vai ei? Mutta aloitetaan 0x kurssista. Jotta voimme ymmärtää sen liikkeitä, meidän täytyy ensin ymmärtää, mihin ZRX tokeneita käytetään:

0x kurssi

0x protokolla perustuu sen omien älysopimusten verkkoon. Nämä älysopimukset mahdollistavat sujuvat ja helpot kryptovaluuttojen, sekä kryptotuotteiden siirrot sekä kaupankävijöille, että tokeneiden tai tuotteiden kehittäjille. Mutta mikään protokolla ei tietenkään toimi ilman omaa kryptovaluuttaa, ja 0x protokollan natiivivaluutta tunnetaan ZRX:nä. ZRX toimii 0x:n verkossa yleisenä käyttövaluuttana, ja vuodesta 2019 alkaen myös stakingin palkkiona nodeille, jotka vahvistavat kaikki protokollan tapahtumat, ja suojaavat sitä tunnistamalla verkon heikkoudet ennen muita. Nyt kun ymmärrämme mikä 0x on, 0x kurssi ja siihen vaikuttavat tekijät avautuvat paremmin:

0x kurssi perustuu pääosin sen älysopimuksista koostuvaan verkkoon, jossa ERC-20 -pohjaisia kryptotokeneita sekä erityyppisiä kryptotuotteita voi vaihtaa vapaasti. Sen hyödyllinen käyttötarkoitus on ollut tarpeeksi nostamaan 0x kurssin parhaimmillaan jopa yli kahden dollarin, mutta koska tätä kryptoa ei ole ollut tarjolla suurelle yleisölle, sen hinta on pysynyt erittäin volatiilina vuosien ajan. Varsinkin vuodesta 2021 alkaen 0x kurssi on liikkunut jopa aggressiivisesti, mikä toisaalta miellyttää aktiivisesti treidaavia päiväkauppiaita. Ja nyt 0x on lisätty esimerkiksi eToron listoille, mikä helpottaa sen ostamista ja lisää täten sen käyttöä, mikä taas heijastuu suoraan sen arvoon. 0x kurssi odottelee siis nyt nousukautta, ja toivottavasti myös tasaantuu. 

Mutta tässä ei vielä ole koko tarina, vaan myös kryptomarkkinoiden yleinen vointi saattaa vaikuttaa siihen, miten 0x kurssi liikkuu kurssitaulukolla. Esimerkiksi Bitcoin on tunnetusti niin vaikutusvaltainen krypto, että sen liikkeet heijastuvat usein koko kryptomarkkinoihin. Mutta entä perinteiset markkinat ja talouden muuttuvat tilat? Yleisesti ottaen rahoitusmarkkinoiden liikkeillä ei ole vaikutusta kryptovaluuttoihin, ainakaan pitkällä aikavälillä. Viime aikoina on kuitenkin huomattu, että talouden huonoina aikoina sijoittajat kääntyvät useammin kryptovaluuttojen puoleen kullan sijasta. Tämä taas automaattisesti lähtee nostamaan niiden arvoa.

Kysyntä ja tarjonta vaikuttavat 0x coinin hintaan

Vaikka kryptovaluutat eroavat perinteisemmistä sijoituskohteistamme, ja niiden arvon koostumisesta paljon, on yksi asia, mikä pätee samalla tavalla sekä osakkeisiin, että kryptovaluuttoihin: kysynnän ja tarjonnan laki. Kuten mainittiin, 0x kurssi voi hyvin, kun sen kryptovaluuttojen sujuvaan vaihtamiseen erikoistuneella alustalla  on paljon käyttäjiä. Mutta jos kryptovaluuttojen treidaajille ei yhtäkkiä kelpaisikaan ZRX, jolloin sen tarjontaa olisi enemmän kuin kysyntää, 0x kurssi voi laskea.

Kysyntä ja tarjonta vaikuttavat siis hyvin vahvasti kryptovaluuttojen kursseihin, sekä niiden kehitykseen nyt ja tulevaisuudessa. Tästä johtuen juuri 0x protokollan tarjoamalla käyttötarkoituksella on sen arvon kehitykseen niin suuri merkitys. Se myös tarkoittaa sitä, että toisin kuin talousuutisissa usein näkyy tehtävän, kryptovaluuttoja ei tule koskaan verrata suoraan perinteisiin sijoituskohteisiin, kuten osakkeisiin tai fiat-valuuttoihin ja niiden arvon kehitykseen. Siinä, missä fiat-valuuttojen käyttötarkoitus on yksi ja sama kaikille valuutoille, jokainen kryptovaluutta taas tarjoaa itse valuutan lisäksi syvemmän käyttötarkoituksen. 

0x kurssi

Kryptovaluuttojen kohdalla kannattaa kuitenkin olla aina varuillaan, sillä ne reagoivat eri asioihin hyvin arvaamattomasti. Vaikka perinteiset rahoitusmarkkinat eivät välttämättä suoraan vaikutakaan 0x kurssiin, koko maailmaa ravisuttavat katastrofit voivat silti vaikuttaa myös kryptovaluuttoihin. Tämä nähtiin maaliskuussa 2020, kun jopa kryptovaluutat dippasivat rajusti koronapandemian saapuessa Eurooppaan, mikä johti osakemarkkinoiden romahtamiseen. Mutta tämä dippaus oli kryptovaluuttojen saralla hyvin lyhytaikainen, ja tuolloin kryptovaluuttoihin sijoittaneet voivat tänään olla hyvin tyytyväisiä itseensä. 

0x staking

Kryptovaluutoilla voi tienata rahaa monella eri tavalla. Yleisin tapa on tottakai ostaa haluamaasi kryptovaluuttaa ja odottaa, että sen arvo kasvaa, tai käydä kryptovaluutalla aktiivisesti kauppaa. Jos sinua kiinnostaa kuitenkin ottaa suuremmin osaa itse kryptoprojektiin, voit joko louhia kryptovaluuttaa, tai osallistua stakingiin, riippuen siitä, minkä tyyppiseen algoritmiin kyseinen lohkoketju perustuu. Louhinta tarkoittaa pähkinänkuoressa sitä, että niin sanotut supertietokoneet suorittavat erittäin monimutkaisia laskutoimituksia, ja jokainen suoritettu laskutoimitus on yhtä kuin uusi luotu lohko lohkoketjun jatkeeksi. Staking taas on verrattavissa koron ansaitsemiseen kryptovaluutan tallettamista vastaan.

0x protokollan ZRX coin on omalla tavallaa stakingin mahdollistava ERC-20 token, sillä sitä omistavat ‘nodet’ ovat vastuussa 0x protokollan hallinnasta ja ylläpidosta, mikä taas on palkittavaa toimintaa. Nämä nodet siis käytännössä hyväksyvät kaikki 0x protokollan transaktiot, mutta sen lisäksi myös ylläpitävät ja varmistavat protokollan suojausta tunnistamalla siitä heikkouksia ja korjaamalla ne ajoissa. Kaikki tämä palkittavaa työtä, ja siitä maksetaan nodeille palkkana protokollan natiivivaluuttaa, eli ZRX tokeneita. Tätä kokonaisuutta kutsutaan stakingiksi. 

Miten 0x hinta kehittyy tulevaisuudessa?

0x kurssi on alusta alkaen sahannut kurssitaulukolla ylö alas melko aggressiivisesti: se on hyppinyt 0,15 – 2,40 dollarin välillä vuosia, ja vuosi 2021 tuntui vain kiihdyttävän sen volatiilisuutta. Mutta kun otetaan huomioon projektin ikä (lanseerattu vuonna 2017), sen hinta on edelleen hyvin alhainen, eli alle yhden dollarin tämän artikkelin kirjoitushetkellä. Mutta nyt tunnelin päässä alkaa näkyä valoa, sillä vihdoin tämä krypto on listattu suurten kaupankäyntialustojen valikoimiin! Tämä tuo 0x coinin lähemmäs meitä peruspulliaisiin kuuluvia kuluttajia, mikä puolestaan tarkoittaa sitä, että 0x kurssi saattaa jo lähitulevaisuudessa lähteä aikaisempaa vakaampaan nousuun. Kannattaakin nyt laittaa tämä tapaus tarkkailun alle.

0x kurssi

0x protokollan edut ovat selkeät: se tarjoaa ainutlaatuisen käyttötarkoituksen, joka palkitsee kaikenlaiset Ethereum -käyttäjät. Ja nyt sen tunnettuuden voidaan vihdoin olettaa lähtevän kasvuun, kiitos edellä mainittujen listausten, mikä toivottavasti kasvattaa myös sen suosiota. Ja mitä enemmän sen lohkoketjulla on käyttäjiä, sitä arvokkaampi ja vakaampi siitä voidaan olettaa tulevan. Lisääntyvä vakaus puolestaan tuo alustalle edelleen lisää käyttäjiä, ja näin meillä on kaunis, kiertävä kehä. 0x kurssi saa lisäpontta myös siitä, että se on DeFi -projekti, ja nimenomaan Ethereumin verkkoon rakennettu sellainen. Tämä takaa sen, että kaikkien ERC-20 tokeneiden, sekä niihin sidottujen tuotteiden, kuten NFT -omaisuuksien vaihtaminen ja myyminen on erittäin helppoa ja sujuvaa.

Tulevaisuuden hinta-arviot 0x coinille ovat kuitenkin hyvin epävarmoja, mikä johtuu siitä, että sen kasvun volyymiä on vaikea vielä arvioida. Kryptovaluuttojen kurssien kehityksen arviointi on muutenkin usein täyttä arpapeliä, jota voi verrata vedonlyöntiin. Mutta samalla on myös todettava, että tähän mennessä kryptovaluuttojen hintojen nousu on useammin ylittänyt kaikki odotukset, kuin pettänyt ne. 0x coinin puolesta puhuvat kuitenkin analyytikot ja alan asiantuntijat: sen uskotaan lähtevän kasvuun, ja sen potentiaalia pitkän aikavälin sijoituskohteena pidetään hyvänä, mutta siitä tehtyihin hinta-arvioihin ei kannata luottaa.  

Katso muut kryptovaluuttojen kurssit.

Kannattaako 0x coiniin sijoittaa?

Kryptovaluutat ovat yleisesti ottaen erittäin volatiileja ja riskialttiita sijoituskohteita. Niiden hinta voi heitellä yhden päivän aikana hurjasti, ja niiden tulevia liikkeitä on lähes mahdotonta ennustaa. Joten jos olet aikeissa sijoittaa 0x coiniin, ota tämä asia huomioon. 0x kurssi on tähän mennessä ollut kiihtyvän volatiili, mutta sen suosion kasvaessa sen volatiilisuus saattaa myös tasaantua. Siitä huolimatta, että sen kryptovaluutta tuo mukanaan omat riskinsä, 0x coinissa on kuitenkin myös erittäin paljon omanlaista potentiaalia. 

0x on esimerkiksi siitä mielenkiintoinen tapaus, että sen tarjoama älysopimusten verkkoon perustuva kryptovaluuttojen ja kryptotuotteiden vaihtojärjestelmä on tällä hetkellä ainut laatuaan. Lisäksi se, että sen järjestelmä tekee kryptojen vaihtamisesta erityisen sujuvaa ja nopeaa poistamalla yhtälöstä kaikki kolmannet osapuolet, kiinnostaa monia alan asiantuntijoita suuresti. Aika näyttää mihin kaikkeen tämä monipuolinen, ainutlaatuinen ja monella tavalla palkitseva kryptoprojekti tulee vielä taipumaan, mutta pääasiassa 0x kurssi omaa hyvät kasvumahdollisuudet. Loppupeleissä sen pitkän ajan menestyksen määrittelevät markkinavoimat, joihin sinäkin olet sijoittajana osallisena. 

Haluatko oppia lisää 0x:stä? Sitten voit lukea artikkelin: Osta 0x!

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on 0x?

0x on älysopimusten verkkoon perustuva kryptovaluuttojen ja kryptotuotteiden vaihtojärjestelmä, joka poistaa yhtälöstä kaikki kolmannet osapuolet, kuten vaihtoalustat.

Miten 0x kurssi kehittyy tulevaisuudessa?

0x protokollan tarjoamat edut ovat selkeät: se tarjoaa ainutlaatuisen käyttötarkoituksen, joka palkitsee kaikenlaiset Ethereum -käyttäjät, minkä lisäksi se on juuri listattu suurten kaupankäyntialustojen valikoimiin.

Miten voin ostaa 0x coinia?

Osta 0x coin helposti ja nopeasti suosituimmilta netin kaupankäyntialustoilta, kuten eToro: rekisteröidy, siirrä tilillesi rahaa ja osta 0x coin.

Mikä on 0x hinta?

0x hinta, kuten kaikkien kryptovaluuttojen hinnat, muuttuvat päivittäin, joten tarkista aina reaaliaikainen 0x kurssi tältä sivustolta.

Minkä hintainen 0x on vuonna 2025?

0x on vasta pääsemässä kasvuun kiinni, ja analyytikoiden hinta-arviot siitä heittelevät tästä johtuen runsaasti: vuoteen 2025 mennessä sen hinnan uskotaan olevan 1,20 – 12 dollarin välillä.

Onko 0x hyvä sijoitus?

0x on hyödyllisen käyttötarkoituksen tarjoava DeFi -protokolla, mikä povaa sille valoisaa tulevaisuutta. Se on juuri listattu suurten kaupankäyntialustojen valikoimiin, minkä voidaan myös odottaa nostavan sen arvoa.

Teresa Maria

Teresa Maria on monipuolinen sisällöntuottaja, jolla on laaja kokemus sijoittamisesta ja kryptovaluutoista. Hänen Osakekoululle tuottamien sijoitusoppaidensa avulla sinustakin voi tulla ammattisijoittaja alta aikayksikön.

Katso kaikki artikkelit tekijältä Teresa Maria